Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!

Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in Appio in Italië opgeroepen om in te grijpen, omdat iemand in een van de flats daar hoorde schreeuwen en huilen.

Ze reageerden snel en verwachtten een overval, diefstal of familieruzie, maar zeker niet wat ze te zien kregen.

1


Vier politieagenten gingen de kleine flat van de 84 jaar oude Jole en de 94-jarige Michael binnen. Het bleek dat niemand hen had aangevallen. Het oude echtpaar was zo eenzaam dat ze een paniekaanval hadden gehad. Dagenlang had niemand hen bezocht en toen ze de verschrikkelijke dingen zagen die er in de wereld gebeurden, begonnen ze te huilen. Het echtpaar is 70 jaar lang getrouwd geweest. Hun kinderen zijn opgegroeid en wonen elders. De agenten aarzelden niet om voor het echtpaar te zorgen tot de ambulance arriveerde.
Ze maakten een kleine maaltijd voor hen klaar – gewoon de typische spaghetti met Parmezaanse kaas. Het etentje en gewoon een prettig gesprek met de agenten hielpen om de oldtimers weer te kalmeren.

2

Pagina 1 van 1


bron : facebook.com

Deze wereldwijd geliefde chocolade is gevaarlijk voor je gezondheid! Denk twee keer na voordat je er één neemt of aan een kind geeft!
Een paar dagen geleden kondigde een Duitse organisatie voor voedsel kwaliteitscontrole – Foodwatch – verontrustende informatie aan. Het blijkt dat de populaire, en door bijna alle kinderen geliefde, Kinder chocolade schadelijke stoffen beDit zijn enkele van de voertuigen in China! Dat ze overbeladen zijn is toch wel overduidelijk!
Snelwegen en tolbruggen in China zijn vrij hoog. Sommige transportbedrijven kunnen ze niet betalen, dus moeten ze de situatie op een andere manier oplossen. Overbeladen voertuigen kom je in dit land dagelijks tegen. Ik moet toegeven dat de meeste er

Wanneer je deze coördinaten in Google Maps invoert dan komt er iets verrassend! Probeer het uit!
Onder specifieke coördinaten op Google Maps, kan je iets geweldig zien. Midden in de Afrikaanse wildernis, is een dragende vliegtuig! Waarom is het daar? Laat het me het je uitleggen! (science.viralnova.com)

Mensen Gooien Het Weg En Hij Maakt Er… Precies! Kijk Eens Wat Het Is!
De Californische kunstenaar Gregory Kloehn verkoopt dure beeldhouwerken aan rijke mensen. Op een dag besefte hij dat zijn werk geen enkel doel diende. Hij besloot om het te veranderen! Hij begon de vuilnis door te spitten op zoek naar waardevolle mat