Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!

Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in Appio in Italië opgeroepen om in te grijpen, omdat iemand in een van de flats daar hoorde schreeuwen en huilen.

Ze reageerden snel en verwachtten een overval, diefstal of familieruzie, maar zeker niet wat ze te zien kregen.

1


Vier politieagenten gingen de kleine flat van de 84 jaar oude Jole en de 94-jarige Michael binnen. Het bleek dat niemand hen had aangevallen. Het oude echtpaar was zo eenzaam dat ze een paniekaanval hadden gehad. Dagenlang had niemand hen bezocht en toen ze de verschrikkelijke dingen zagen die er in de wereld gebeurden, begonnen ze te huilen. Het echtpaar is 70 jaar lang getrouwd geweest. Hun kinderen zijn opgegroeid en wonen elders. De agenten aarzelden niet om voor het echtpaar te zorgen tot de ambulance arriveerde.
Ze maakten een kleine maaltijd voor hen klaar – gewoon de typische spaghetti met Parmezaanse kaas. Het etentje en gewoon een prettig gesprek met de agenten hielpen om de oldtimers weer te kalmeren.

2

Pagina 1 van 1


bron : facebook.com

21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal!
21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal! 1. LED verkeerslichten. Zand in een zandloper gemaakt van LED lampjes. Bron: Thanva TivawongEen vader controleerde zorgvuldig de schoen van zijn zoon. Als hij dat niet had gedaan, zou zijn kind nu dood zijn!
Soms klagen kinderen dat hun ouders overbezorgd zijn. Dat is bijzonder vervelend als de tiener vrijheid wil en de vader en moeder het verbieden, of controleren wanneer ze van een feestje terugkomen en wat voor soort vrienden ze hebben. Ze doen het al

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)  

Ze deden wat gekleurde snoepjes in glazen flessen. Het resultaat? Geweldig!
Als je fan bent van snoep en van tijd tot tijd ook graag iets sterkers wilt drinken, dan is dit recept speciaal voor jou gemaakt. Alles wat je nodig hebt om van een paar snoepjes en wat wodka een alcoholisch drankje te maken dat je vrienden nog lange