Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?

De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen.

Al snel realiseerden ze zich dat ook Paul Walker, een filmster uit The Fast and the Furious, op het terrein aanwezig was. Ze hadden een kort gesprek. Kyle vertelde hem dat hij net terug was van een militaire missie. Blijkbaar had de acteur heel goed geluisterd.

paul-walker3


Het echtpaar uit Victorville verliet de juwelier uiteindelijk zonder ring. Ze konden zich zo’n grote uitgave niet veroorloven (het kleinood kostte $ 9.000). Een paar minuten later liep de receptioniste de winkel uit met een tasje met de mooie ring erin. Ze lachte en zei niet expliciet dat het Paul Walker was die het had gekocht.

De geliefden die gezegend werden met een ongebruikelijk geschenk.

paul-walker


Het echtpaar wist tot de tragische dood van de acteur in 2013 niet zeker wie het hen had gegeven. De verkoopster, Irene King, sprak over deze gebeurtenis, zodat mensen het ware karakter van de acteur zouden leren kennen.

Ga naar de volgende pagina om verder te lezen. 

De verkoopster Irene King. Ze onthulde het geheim van Paul Walker pas na zijn dood.

paul-walker6bron : dailymail.co.uk

19 make-up geheimen die elke vrouw moet weten.
Bij het aanbrengen van make-up moet ieder van ons een paar trucs kennen die kunnen helpen om het sneller te doen. Thuismethoden zijn vaak onmisbaar. In onderstaande lijst staan 19 make-up geheimen die elke vrouw moet kennen. 1. Verander je oogpotloodHet Nieuwe Kapsel Van Koning Jong Un Op De Hoofden Van Andere Beroemde Mannen. Je Moet Het Zien!
Heb je het nieuwe kapsel van koning Jong Un gezien? Ongeacht wat de heerser van Korea of zijn kappers met zijn haar van plan waren, ze creëerden een uniek kapsel.  KCNA Samen met onthaarde wenkbrauwen – is het resultaat verbluffend.  En wa

15 pups die “plotseling” tot volwassen honden uitgroeiden. Verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt!
Alles verandert zo verschrikkelijk snel. We merken het niet wanneer er nieuwe rimpels op ons gezicht verschijnen, of de eerste haren grijs worden. Helaas kan dit proces niet worden gestopt en hoewel velen het proberen, bereiken ze niet altijd het gew

Deze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!
Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een