Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?

De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen.

Al snel realiseerden ze zich dat ook Paul Walker, een filmster uit The Fast and the Furious, op het terrein aanwezig was. Ze hadden een kort gesprek. Kyle vertelde hem dat hij net terug was van een militaire missie. Blijkbaar had de acteur heel goed geluisterd.

paul-walker3


Het echtpaar uit Victorville verliet de juwelier uiteindelijk zonder ring. Ze konden zich zo’n grote uitgave niet veroorloven (het kleinood kostte $ 9.000). Een paar minuten later liep de receptioniste de winkel uit met een tasje met de mooie ring erin. Ze lachte en zei niet expliciet dat het Paul Walker was die het had gekocht.

De geliefden die gezegend werden met een ongebruikelijk geschenk.

paul-walker


Het echtpaar wist tot de tragische dood van de acteur in 2013 niet zeker wie het hen had gegeven. De verkoopster, Irene King, sprak over deze gebeurtenis, zodat mensen het ware karakter van de acteur zouden leren kennen.

Ga naar de volgende pagina om verder te lezen. 

De verkoopster Irene King. Ze onthulde het geheim van Paul Walker pas na zijn dood.

paul-walker6bron : dailymail.co.uk

Hij Deed Een Ei In Een Mouw, En Toen Deed Hij Iets Dat Niemand Had Verwacht! Kijk Maar Hoe Je Jouw Ontbijt Aantrekkelijker Kunt Maken!
Voedingsdeskundigen het erover eens dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Maar als je steeds onderweg bent, kan het lastig voor je zijn om voor waardevol voedingsstoffen te zorgen, om maar niet over een gevarieerde maaltijd te spreEen dakloze man ging naar een vrouw toe en gaf haar een stuk papier. Toen ze zag wat er op stond, besloot ze alles te doen wat ze kon om hem te helpen.
Raimundo Arruda Sobrinho was net als vele anderen dakloos. Hij was vuil, verwaarloosd, en door zijn familie verlaten. Hij leefde al vele jaren lang op straat in een geimproviseerd huisje naast een voetgangersoversteekplaats. Een vrouw genaamd Shalla

Toen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Dit kleine schepsel werd door een hond gevonden. Het was uit een hoge boom gevallen, en wekte de interesse van het huisdier. Hij deed het gelukkig geen pijn, maar waarschuwde Steve en Terri Irwin. Ze wisten meteen dat het hulp nodig had. Ze brachten

Ze publiceerde foto’s van haar in bikini. De reacties zijn verschrikkelijk!
Loey is tweeëntwintig jaar oud en een bekende vlogger. Ze heeft meer dan 350.000 views op YouTube. Haar Instagram-account is ook net zo populair. De vrouw heeft vrij grote maten, maar is desondanks niet bang is om met haar lichaam te pronken en zet