Hij maakte dagelijks een foto van het eten dat ze hem in een bejaardentehuis gaven… Beangstigend hoe zij hem behandelden!

De 63-jarige Jurgen woont in een van de oudste bejaardentehuizen in Duitsland. Hij kwam daar omdat hij door zijn slechte gezondheid niet meer normaal kon functioneren. Het eten in het huis bleek verschrikkelijk smakeloos en afstotelijk te zijn. Hierdoor at de man niet genoeg en verloor behoorlijk wat gewicht.

Hij besloot het heft in eigen hand te nemen en vocht voor betere levensomstandigheden. Hij was te oud en te zwak om zijn zaak zelf voor de rechter te brengen. Dus bedacht hij een andere manier. Elke dag nam hij een foto van het voedsel dat zij hem gaven en zette die vervolgens online. Na  een paar dagen gingen ze de hele wereld over! Op die manier maakt hij mensen bewust van de catastrofale omstandigheden in seniorwoningen en andere soortgelijke plaatsen.

1

 

5

 

4

 bron : tagesspiegel.de

Magische dingen gemaakt door mensenhanden. Dit moet je zien!
Ellen Jawett maakt prachtige sculpturen. Bij nadere inspectie ziet men steeds nieuwe details. Ze verweeft dierlijke personages met bloemen en twijgen. Sommige zijn hybriden. De auteur beweert dat ze is geïnspireerd wordt door biologische verhalen, eWijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op h

Hou je ervan om rode lippenstift te gebruiken? Na het lezen van dit artikel, zul je er nooit meer op dezelfde manier naar kijken!
Bloedrode lippenstift was het kenmerk van onder anderen Marilyn Monroe, Marlene Dietrich en Sophia Loren. Dankzij hen is het uitgegroeid tot een van de kenmerken van vrouwelijkheid en wordt het tot op de dag van vandaag beschouwd als de kwintessens v

Heb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn t