Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!

Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk de menselijke emoties en gevoelens beinvloedt.

De liedjes die we het vaakst kiezen laten niet alleen zien welke smaak we hebben, maar ook wat onze emoties op dat moment zijn. Het brengt vaak herinneringen naar boven en doet ons denken aan iemand die ons na aan het hart ligt.Waarschijnlijk kent iedereen Jennifer Lopez en kan ten minste één van haar liedjes neuriën. Ze is een popidool, een modeontwerpster en een danseres. Sinds kort verschijnt ze ook als jurylid in de tv-show American Idol. Kijkend naar dit optreden is het makkelijk te begrijpen hoe ze daar terecht kwam.

Bez-nazwy-6


De keuze was zeker niet per ongeluk! En vele zangers die zichzelf als sterren zien, kunnen jaloers zijn op haar talent. Jennifer brengt hier het lied “Feel the Light” ten gehore. Niet alleen haar fantastische stem krijgt aandacht, maar ook haar geweldige jurk, die moeilijk over het hoofd te zien is. Kijk zelf maar!


7

9

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Deze 12 kinderen zien er precies hetzelfde uit als hun poppen.
Kinderen zijn geen speelgoed, maar vaak kunnen ze er met het juiste kapsel en kleding wel zo uitzien. Deze kinderen lijken heel erg op hun poppen, en dat is allemaal te danken aan de ouders die een actieve rol hebben gespeeld in de karakterisering vaZe Besloten Om Een Cheeseburger Van McDonald’s In Zoutzuur Te Doen… Het Resultaat Van Het Experiment Is Schokkend!
Zoutzuur in de maag maakt de vertering van eiwitten mogelijk en activeert aldus spijsverteringsenzymen! Dit experiment laat zien wat er in onze maag gebeurt na het eten van een cheeseburger. Wij waarschuwen je dat het niet een erg prettig gezicht is!

25 van de mooiste en meest unieke honden in de wereld. We willen ze allemaal! Nummer 8 is geweldig!
Honden zijn een gedomesticeerde versie van de grijze wolf – een roofzuchtig zoogdier van de familie Canidae. Er werden in de loop der jaren vele nieuwe rassen gecreëerd, soms heel erg verschillend van elkaar. Ze worden gekenmerkt door een verschil

Ze vonden iets echt walgelijks op het strand, maar ze kunnen er rijk door worden. Weet jij wat het is?
Gary en Angela Williams uit Overton (Verenigd Koninkrijk) besloten om een verlaten deel van een strand in Lancashire te bezoeken. Tijdens de wandeling merkten ze een scherpe en onaangename geur van rottende vis op. Ze zagen dat die uit een nogal myst