Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!

Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk de menselijke emoties en gevoelens beinvloedt.

De liedjes die we het vaakst kiezen laten niet alleen zien welke smaak we hebben, maar ook wat onze emoties op dat moment zijn. Het brengt vaak herinneringen naar boven en doet ons denken aan iemand die ons na aan het hart ligt.Waarschijnlijk kent iedereen Jennifer Lopez en kan ten minste één van haar liedjes neuriën. Ze is een popidool, een modeontwerpster en een danseres. Sinds kort verschijnt ze ook als jurylid in de tv-show American Idol. Kijkend naar dit optreden is het makkelijk te begrijpen hoe ze daar terecht kwam.

Bez-nazwy-6


De keuze was zeker niet per ongeluk! En vele zangers die zichzelf als sterren zien, kunnen jaloers zijn op haar talent. Jennifer brengt hier het lied “Feel the Light” ten gehore. Niet alleen haar fantastische stem krijgt aandacht, maar ook haar geweldige jurk, die moeilijk over het hoofd te zien is. Kijk zelf maar!


7

9

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Ze tekende een kleine stip op haar hand. Even later kwam de politie naar haar huis. Je raadt nooit waarom!
Een vrouw hoorde over een ongewone campagne onder de naam “Black Dot”. Ze tekende een zwarte stip op haar hand, maakte er  een foto van en stuurde deze naar haar collega van de sociale dienst. Een paar uur later kwam de beambte met de poHet kwaad slaapt niet! Kijk wat twee jongens in hun huis vonden! Vreselijk!
Veel mensen denken dat hun huizen veilig zijn. Wij denken dat als we deuren en ramen op slot doen, zijn we dan geïsoleerd van alle kwaad dat buiten staat! Maar wat als gevaar binnen staat? Twee jongen speelden in de slaapkamer van hun ouders. Ze ont

Wenn sich Dein Hund so verhält, dann bedeutet das, dass er versucht, Dir etwas Wichtiges zu sagen!
Das Leben wäre viel einfacher, wenn wir alle die gleiche Sprache sprechen würden. Nicht nur Menschen, sondern auch Tiere. Nun, wir sind vielleicht nicht unbedingt daran interessiert, was eine Mücke, die über uns fliegt, zu sagen hat. Dennoch, wen

Deze schattige tatoeages zullen je inspireren om je eigen kunstwerk te ontwerpen!
Vandaag de dag is het makkelijker om iemand te vinden die een kleine of grote tatoeage heeft in plaats van geen. Sommigen geven de voorkeur aan behoorlijk grote afbeeldingen over hun hele rug, anderen aan kleurrijke “mouwen”, er zijn in h