Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!

Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk de menselijke emoties en gevoelens beinvloedt.

De liedjes die we het vaakst kiezen laten niet alleen zien welke smaak we hebben, maar ook wat onze emoties op dat moment zijn. Het brengt vaak herinneringen naar boven en doet ons denken aan iemand die ons na aan het hart ligt.Waarschijnlijk kent iedereen Jennifer Lopez en kan ten minste één van haar liedjes neuriën. Ze is een popidool, een modeontwerpster en een danseres. Sinds kort verschijnt ze ook als jurylid in de tv-show American Idol. Kijkend naar dit optreden is het makkelijk te begrijpen hoe ze daar terecht kwam.

Bez-nazwy-6


De keuze was zeker niet per ongeluk! En vele zangers die zichzelf als sterren zien, kunnen jaloers zijn op haar talent. Jennifer brengt hier het lied “Feel the Light” ten gehore. Niet alleen haar fantastische stem krijgt aandacht, maar ook haar geweldige jurk, die moeilijk over het hoofd te zien is. Kijk zelf maar!


7

9

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Herinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. KleineJe zult in een oogwenk gewicht verliezen als je deze drank regelmatig drinkt. Het is goedkoper en effectiever dan alle afslankthee samen!
Overgewicht en obesitas zijn problemen waar veel mensen over de hele wereld mee te maken hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, veroorzaakt het ook veel gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten of diabetes. Wie ooit in z’n leven heeft ge

Nee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bew

Hoewel ze heeft maar twee poten heeft, is ze net zo wendbaar als normale katten. Kijk eens hoe ze dit dagelijks doet!
Roux is een mooie kat, die een tijdje geleden door Jackie Deak Akey uit Louisiana werd geadopteerd. Roux lijkt niet erg anders dan gewone katten – ze is wendbaar, houdt ervan geaaid te worden en heeft een goed humeur – maar zij werd een s