Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!

Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk de menselijke emoties en gevoelens beinvloedt.

De liedjes die we het vaakst kiezen laten niet alleen zien welke smaak we hebben, maar ook wat onze emoties op dat moment zijn. Het brengt vaak herinneringen naar boven en doet ons denken aan iemand die ons na aan het hart ligt.Waarschijnlijk kent iedereen Jennifer Lopez en kan ten minste één van haar liedjes neuriën. Ze is een popidool, een modeontwerpster en een danseres. Sinds kort verschijnt ze ook als jurylid in de tv-show American Idol. Kijkend naar dit optreden is het makkelijk te begrijpen hoe ze daar terecht kwam.

Bez-nazwy-6


De keuze was zeker niet per ongeluk! En vele zangers die zichzelf als sterren zien, kunnen jaloers zijn op haar talent. Jennifer brengt hier het lied “Feel the Light” ten gehore. Niet alleen haar fantastische stem krijgt aandacht, maar ook haar geweldige jurk, die moeilijk over het hoofd te zien is. Kijk zelf maar!


7

9

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Een 7-jarige jongen redde een 2-jarige van de verdrinkingsdood! Het kind overleefde alleen dankzij zijn dapperheid
Voor een klein kind zorgen vraagt van een volwassene veel aandacht en zorg, omdat nieuwsgierige baby’s zich niet bewust zijn van de risico’s die hen omringen en zich onbewust in gevaar begeven. Deze Amerikaanse ouders waren dat helaas vergeteDeze eenzame gehandicapte hond stond op het punt om dood te gaan… Niemand had verwacht wat er zou gaan gebeuren.
De hond in onderstaande afbeelding heet Zeus. Hij bracht het grootste deel van zijn leven door bij een gezin in Amerika. Op een dag werd hij getroffen door neuronale degeneratie en raakte verlamd. De eigenaren besloten dat ze geen hond met “gebreke

Dit meisje offerde haar lange haren op om een pruik voor kankerpatiënten te maken! Niet iedereen was bereid om haar nieuwe look te accepteren!
Jetta Fosburg van Dayton is een tienjarig meisje met een groot hart. Ze had mooi, lang haar, dat in een periode van jaren was gegroeid. Ze besloot om het te doneren aan de stichting “Pruiken voor Kinderen”, die pruiken maakt voor kinderen

Een vader probeert de nagels van zijn dochtertje te knippen. Deze scene zal je van oor tot oor doen lachen.
Voordat hun dochter geboren word, denken ouders vaak aan de mooie momenten in hun leven zodra hun kleine engel ter wereld is gekomen. Vaak hebben ze een sprookjesachtige voorstelling zoals in commercials. Uitgeruste en lachende ouders buigen zich ove