Een bloemenmeisje gaf een bedelaar een mooie roos. Vanaf dat moment ging hij niet meer de straat op

De prachtige bloem en de schone kamer verbeterden zijn stemming aanzienlijk, maar toen hij naar bed ging, zag hij zichzelf in de spiegel. Hij wist dat hij er niet erg goed uitzag, maar zo slecht had hij nou ook weer niet verwacht. Hij leek helemaal niet op persoon die hij nog maar een jaar eerder was geweest. Die verwarde haren, lange baard en vuile kleren deden hem erg ongemakkelijk voelen en hij besloot dat er iets drastisch moest veranderen. Voordat bij zijn ogen sloot, keek hij weer naar de roos en zwoer dat het morgen anders zou zijn.

De volgende dag ging hij naar een oudere vrouw die hem wel vaak eten had aangeboden, en vroeg haar of hij van haar badkamer gebruik zou kunnen maken. Dat mocht. Hij waste en schoor zich. De oude dame kon zijn metamorfose bijna niet geloven. Ze gaf hem wat kleren die van haar zoon waren geweest en de bedelaar ging de straat weer op als heel iemand anders. Niemand keek hem meer minachtend aan of kneep hun neus dicht als hij hen voorbij liep. Hij besefte dat hij zijn troosteloze leven eindelijk moest veranderen.
Facebook Comment
Je zal jezelf verbazen als je leest over deze verrassende theorieën over piramides!
De voormalige congreslid uit Minnesota, St. Ignatius Donelly schreef in 1882 dat de bewoners va de verloren stad – Atlantis de piramides bouwde in de periode van de kolonisatie.Werknemers van kleine cafés doen elke dag iets geweldigs!
Sommige mensen genieten van hun werk, anderen helaas niet. Maar als je gepassioneerd over iets bent en het graag wilt doen, is werken zo slecht nog niet. Maar na de grote economische crisis zouden mensen in sommige landen blij zijn met elk soort werk

Stukjes plastic in populaire repen! De terugroepactie is momenteel in volle gang!
Het bedrijf Mars is zojuist begonnen met een massale terugroepactie van een aantal van hun producten. Woordvoerder Roul Hamacher meldde onlangs dat er Snickers, Marsen, sommige Milky Way producten en ook producten uit de Celebrations collectie met ee

Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Toen we terug naar onze kamer gingen volgden drie verpleegsters ons naar binnen. Ze verzekerden me dat het kind veilig was en dat ze de persoon die het kind had meegenomen heel goed kenden. Toen zag ik de “kidnapper” – Mrs. Harris.