Een bloemenmeisje gaf een bedelaar een mooie roos. Vanaf dat moment ging hij niet meer de straat op

Toen hij naar het oude pakhuis terugkeerde waar hij tijdelijk woonde, ging hij in een hoop afval op zoek naar iets dat hij zou kunnen gebruiken om de roos in te zetten. Even later vond hij een oude, vieze vaas. Hij goot er wat water in en zette de bloem er in. Na een tijdje voelde hij dat de mooie bloem een veel leukere vaas verdiende. Hij maakte de vaas grondig schoon en zette de roos er weer in. Hij zette hem op een rommelige tafel en keek lange tijd naar de roos.

Nog steeds beviel de plaats waar hij nu stond hem zo. Op de tafel lagen een heleboel etensresten en drankflessen. Hij ruimde alles grondig op en de tafel was nu redelijk schoon. Een tijdlang was hij blij met de aantrekkelijke uitstalling totdat hij besefte dat het helemaal niet paste bij de vuile en stinkende kamer. De tafel was dan wel schoon, maar er omheen lag nog een hele hoop afval. De bedelaar begon alles schoon te maken. Hij gooide alle overbodige rommel weg, en stapelde wat hij nog nodig had op een metalen rek.
Het verhaal van dit hertje bewijst dat in het dierenrijk verschillen niet belangrijk zijn…
Darius besloot daarom haar mee naar huis te nemen en haar daar te behandelen. De dieren van Darius waren behulpzaam tijdens het herstel, en namen het kleine hertje op als lid van de familie. Darius zelf stond verbaasd hoe de dieren voor hun ‘vrDeze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!
Het personeel van de kliniek beweerde dat de kat perfect kan aangeven wanneer een dier haar hulp het meest nodig. Het lijkt er ook op alsof hij een relatie kan hebben die moeilijk is uit te leggen. De simpele aanwezigheid van Russel is voldoende om e

Wanneer je naar deze illustraties kijkt, dan geloof je je ogen niet! Het is gecreëerd door… andere illustraties! Bekijk het zelf!
2. De tekeningen zijn gemaakt met gebruik van een pen en papier technologie.

Dat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
Er was alleen nog de klokkentoren, die staat nog steeds deels verzonken in het water.