Een bloemenmeisje gaf een bedelaar een mooie roos. Vanaf dat moment ging hij niet meer de straat op

Toen hij naar het oude pakhuis terugkeerde waar hij tijdelijk woonde, ging hij in een hoop afval op zoek naar iets dat hij zou kunnen gebruiken om de roos in te zetten. Even later vond hij een oude, vieze vaas. Hij goot er wat water in en zette de bloem er in. Na een tijdje voelde hij dat de mooie bloem een veel leukere vaas verdiende. Hij maakte de vaas grondig schoon en zette de roos er weer in. Hij zette hem op een rommelige tafel en keek lange tijd naar de roos.

Nog steeds beviel de plaats waar hij nu stond hem zo. Op de tafel lagen een heleboel etensresten en drankflessen. Hij ruimde alles grondig op en de tafel was nu redelijk schoon. Een tijdlang was hij blij met de aantrekkelijke uitstalling totdat hij besefte dat het helemaal niet paste bij de vuile en stinkende kamer. De tafel was dan wel schoon, maar er omheen lag nog een hele hoop afval. De bedelaar begon alles schoon te maken. Hij gooide alle overbodige rommel weg, en stapelde wat hij nog nodig had op een metalen rek.
Facebook Comment
20 onwerkelijke plekken die echt bestaan. Je zal het nauwelijks kunnen geloven!
2. Zhangye Danxia Landform – China. (beautifulplacetovisit.com)Een doodsbange moeder draaide haar dochter weg toen ze een getatoeëerde motorrijder naar haar zag zwaaien. Ze maakte een grote fout!
Een getatoeëerde man op een motorfiets liep naar een meisje dat bij haar ouders in hun auto zat. Hij gaf haar een vriendelijke glimlach en zwaaide met zijn hand. Verschrikt door zijn gedrag draaide de moeder snel haar dochter weg en verbood haar elk

Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
3. De kleding in de winkel kan daar soms zelfs wel een aantal  maanden liggen Kleding wordt naar de winkels verstuurd voordat het seizoen begint, zodat ze er tot wel een half jaar hangen. In die tijd is er stof op gekomen. Zij vallen meer dan eens o

18 te gekke keukengadgets die je moet hebben! Nummer 17 is de coolste!
2. Een bloederige snijplank en een houder voor een pollepel. 3. Een houder voor het schillen van aardappelen. 4. Een sauspistool.