Een bloemenmeisje gaf een bedelaar een mooie roos. Vanaf dat moment ging hij niet meer de straat op

Toen hij naar het oude pakhuis terugkeerde waar hij tijdelijk woonde, ging hij in een hoop afval op zoek naar iets dat hij zou kunnen gebruiken om de roos in te zetten. Even later vond hij een oude, vieze vaas. Hij goot er wat water in en zette de bloem er in. Na een tijdje voelde hij dat de mooie bloem een veel leukere vaas verdiende. Hij maakte de vaas grondig schoon en zette de roos er weer in. Hij zette hem op een rommelige tafel en keek lange tijd naar de roos.

Nog steeds beviel de plaats waar hij nu stond hem zo. Op de tafel lagen een heleboel etensresten en drankflessen. Hij ruimde alles grondig op en de tafel was nu redelijk schoon. Een tijdlang was hij blij met de aantrekkelijke uitstalling totdat hij besefte dat het helemaal niet paste bij de vuile en stinkende kamer. De tafel was dan wel schoon, maar er omheen lag nog een hele hoop afval. De bedelaar begon alles schoon te maken. Hij gooide alle overbodige rommel weg, en stapelde wat hij nog nodig had op een metalen rek.
Facebook Comment
Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Brenda Thompson besloot de hond op te nemen. De vrouw hoorde het verhaal over de hond op TV, en bezocht hem sindsdien regelmatig in de kliniek en het asiel. Zoals zij zegt was het liefde op het eerste gezicht, en moest het wel eindigen in adoptie. BrBekijk deze video en zie dat je niet iemand moet beoordelen om hun uiterlijk!
Het bleek dat ze had polycysteus ovarium syndroom had. Het gewicht kwam door haar ziekte, maar de voruw wou haar niet haar hele leven schamen. Het was tijd om te veranderen. Ze begon met dansen. Ze zegt van zichzelf dat is dik, maar wil de wereld die

Een Photoshop-expert laat zien hoe je met behulp van Photoshop van gewone foto’s magische beelden kunt maken.
Eindeloze verhalen Afsluiting Geluidslandschap Als je leuk vindt wat deze talentvolle Photoshop-expert doet, dan moet je hem delen met je vrienden.

Deze gevaarlijke mist bevriest alles wat er in de omgeving komt!
Toen de mist aan de rand van het bos kwam, begon de temperatuur dramatisch te dalen!