Een rijke man gaf de bedelaar een mand vol afval! Een paar dagen later kwam de arme man terug en gaf hem iets dat hem met stomheid sloeg

Er woonde een rijke man in een grote villa aan de rand van de stad. Het was heel duidelijk dat hij geen geldtekort had. Hij reed in een mooie auto, droeg een duur pak en een horloge ter waarde van enkele duizenden dollars. Bedelaars bleven vaak bij hem in de buurt. Op een dag besloot hij een gebaar te maken door een van de dakloze mensen een mandje te geven dat tot de rand gevuld was met ongewenste dingen.

Het was vooral afval. Verpakkingen van producten, een paar bierflessen, papier, kapotte kleren en schoenen. Met andere woorden, niets dat hij kon gebruiken. De rijke man dacht dat de arme man daar blij mee zou zijn. Ze doorzochten immers zijn afval, dus had hij dat alvast voor de arme man gedaan.

Hij was erg gierig en was dus niet van plan zijn zuurverdiende geld uit te delen.
Facebook Comment
Creatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
4. De verderfelijke invloed van liefde… 5. Buiten adem… 6. Blijkbaar kunt je op elk moment leeglopen. :). 7. Een perfect T-shirt voor elke voetbalfan.Deze hond vindt het ook leuk om video’s op het internet te bekijken! Geloof je me niet? Neem een kijkje!
Ik durf te wedden dat je na het zien van deze film niet meer kunt stoppen met lachen :). Als je er om kunt lachen, dan moet je zeker dit bericht met je vrienden delen! 

Toen ik voor het eerste naar de foto keek dacht ik dat het… tapijt was! De waarheid heeft mij verrast! Het is een fascinerende uitzicht!
Of is het misschien een menigte bij een concert?

Kun jij de panda in deze afbeelding vinden? Al 70.000 mensen over de hele wereld waren verbaasd door dit raadsel!
Hier is hij! Hij kijkt naar je met grote, verbaasde ogen. Als je de panda niet kon vinden, misschien kun je dan de kat onder de uilen vinden? Het antwoord staat op de volgende pagina.