Een rijke man gaf de bedelaar een mand vol afval! Een paar dagen later kwam de arme man terug en gaf hem iets dat hem met stomheid sloeg

Er woonde een rijke man in een grote villa aan de rand van de stad. Het was heel duidelijk dat hij geen geldtekort had. Hij reed in een mooie auto, droeg een duur pak en een horloge ter waarde van enkele duizenden dollars. Bedelaars bleven vaak bij hem in de buurt. Op een dag besloot hij een gebaar te maken door een van de dakloze mensen een mandje te geven dat tot de rand gevuld was met ongewenste dingen.

Het was vooral afval. Verpakkingen van producten, een paar bierflessen, papier, kapotte kleren en schoenen. Met andere woorden, niets dat hij kon gebruiken. De rijke man dacht dat de arme man daar blij mee zou zijn. Ze doorzochten immers zijn afval, dus had hij dat alvast voor de arme man gedaan.

Hij was erg gierig en was dus niet van plan zijn zuurverdiende geld uit te delen.
15 wereldberoemde boeken die je moet lezen voordat je dertig bent!
6. Ernest Hemingway, For Whom The Bell Tolls. Een kort verhaal dat een diepgaande reflectie is op de dood, ideologie en het wrede geweld van de oorlog. 7. Charles Dickens, David Copperfield. Een verhaal dat lezers van alle leeftijden het belang van dDeze vrouwen hebben gekozen voor een natuurlijke look, en bovendien hebben ze besloten om het op Instagram te laten zien!
4. Zij heeft ook besloten haar verschillen te tonen. 5. Puur natuur.   6. Dreadlocks op haar hoofd en oksels met natuurlijk haar.  

25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!
5. Een ijsbeer die van honger is gestorven. elitereaders.com 6. Zo ziet het overbevolkte Mexico er uit, het telt bijna 20 miljoen inwoners. linkbeef.com 7. Surfen in het afval. linkbeef.com 8. Olievelden in Californië. linkbeef.com 9. Sporen in de l

Toen ik zag waar dit onbewoonde eiland zich bevond, was ik in shock! Hoe is dit mogelijk?
Strekt zich uit over een oppervlakte van 20 hectare. Het heet North Brother.