Een rijke man gaf de bedelaar een mand vol afval! Een paar dagen later kwam de arme man terug en gaf hem iets dat hem met stomheid sloeg

Er woonde een rijke man in een grote villa aan de rand van de stad. Het was heel duidelijk dat hij geen geldtekort had. Hij reed in een mooie auto, droeg een duur pak en een horloge ter waarde van enkele duizenden dollars. Bedelaars bleven vaak bij hem in de buurt. Op een dag besloot hij een gebaar te maken door een van de dakloze mensen een mandje te geven dat tot de rand gevuld was met ongewenste dingen.

Het was vooral afval. Verpakkingen van producten, een paar bierflessen, papier, kapotte kleren en schoenen. Met andere woorden, niets dat hij kon gebruiken. De rijke man dacht dat de arme man daar blij mee zou zijn. Ze doorzochten immers zijn afval, dus had hij dat alvast voor de arme man gedaan.

Hij was erg gierig en was dus niet van plan zijn zuurverdiende geld uit te delen.
Facebook Comment
Deze vrouw gebruikte de uniform van zijn overleden zoon in de oorlog met een ultimate doel. Dit is zo aangrijpend!
De beren worden vastgenaaid aan de uniformen van de soldaten… De kinderen zullen in staat zijn om de vaders dichtbij te voelen.Magneto bestaat echt! Ontmoet de man die jou wakker maakte met zijn superkrachten!
De volgende dag toen hij wakker werd, bleek het dan hij metaal kan aantrekken. Liggend in bed, viel het bij hem op dat bepaalde objecten aan zijn lichaam bleven zitten. Zijn lichaam is veranderd een een levende magneet!

Heb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!
Kaki Ze zien eruit als tomaten. In de winkel moet je op de schil letten. Het fruit is het lekkerst als de schil onbeschadigd en uniform is. Het fruit wordt zonder schil gegeten, dus het moet worden geschild. De gehele binnenkant kan probleemloos word

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Princess Tower – Dubai. (webmirra.com)   Eifeltoren – Parijs.   (webmirra.com)   Benidorm – Spanje.   (webmirra.com)