Een rijke man gaf de bedelaar een mand vol afval! Een paar dagen later kwam de arme man terug en gaf hem iets dat hem met stomheid sloeg

Er woonde een rijke man in een grote villa aan de rand van de stad. Het was heel duidelijk dat hij geen geldtekort had. Hij reed in een mooie auto, droeg een duur pak en een horloge ter waarde van enkele duizenden dollars. Bedelaars bleven vaak bij hem in de buurt. Op een dag besloot hij een gebaar te maken door een van de dakloze mensen een mandje te geven dat tot de rand gevuld was met ongewenste dingen.

Het was vooral afval. Verpakkingen van producten, een paar bierflessen, papier, kapotte kleren en schoenen. Met andere woorden, niets dat hij kon gebruiken. De rijke man dacht dat de arme man daar blij mee zou zijn. Ze doorzochten immers zijn afval, dus had hij dat alvast voor de arme man gedaan.

Hij was erg gierig en was dus niet van plan zijn zuurverdiende geld uit te delen.
Facebook Comment
Ze Hoorde De Hartslag Van Haar Zoon In De Borst Van Een Andere Vrouw! Het Was Een Zeer Opwindende Ontmoeting!
Twintig jaar geleden stierf Vicki Brannon’s zoon. De vrouw besloot om de organen uit zijn lichaam beschikbaar te stellen. De tiener Jennifer Lentini, die vele jaren heeft geworsteld met hart- en vaatziekten, kreeg het nieuwe hart. De transplantKan je vertellen wat er verborgen zit in deze rode rechthoek? Slechts de helft van de mensen kunnen de uitdaging de juiste manier oplossen!
Het nummer 571 was verborgen op de achtergrond van het tapijt. Je moet toegeven dat het we op een donkere achtergrond een beetje duidelijker uitziet. Na hoeveel seconden heb jij het gevonden?

Hij Veranderde Zijn Lelijke Vlekken In Iets Sensationeels! Kijk Wat Hij Deed Om Ze Te Verfraaien!
Hij is heel erg inventief! Tot nu toe schetste hij de vlekken alleen met normale inkt. Hierna is hij van plan om er een echte tatoeage van te maken. Vond je het leuk? Deel het dan op Facebook!   

Een hotel en een bibliotheek ineen, alleen maar in Japan…
Als je dit idee leuk vond, dan moet je het met je vrienden delen.