Weet je hoe je bruine bananen kunt vernieuwen? Nee? Kijk hier maar naar! Een eenvoudig en briljant idee!

We weten allemaal dat bananen erg snel rijpen. Soms zijn ze op de tweede dag na aankoop al bruin geworden. Het lijkt niet aan te bevelen om ze te eten… Ze zien eruit alsof ze van binnen al verrot zijn. Maar dat zou helemaal verkeerd zijn, ze zijn nog steeds eetbaar en erg zoet. Het is zonde om ze in de afvalbak te gooien.

Niet veel mensen weten dat je ze in minder dan een uur kunt “vernieuwen” en een bruine banaan er weer heerlijk uit laten zien. Hoe? Heel makkelijk!

Als jouw banaan eruit ziet als op de foto hieronder, hoeft hij niet in je afvalbak te eindigen. Je kunt het oorspronkelijke uiterlijk gemakkelijk herstellen. Voila! Hij ziet er beter uit dan op de dag dat je hem kocht!

(freethoughtsblog.com)11. Doe wat rijst (ongeveer een half kopje) in een plastic zak.

22. Doe ook de bruine banaan erin. Verwijder zoveel lucht als je kunt en doe de zak stevig dicht.

3bron : youtube.com

WOW! Deze man vond een brief in een fles! Zie hier wat zij hebben geleert!
Het vinden van een geheim brief in een fles is altijd interessant, niet eens gezien in films. Wat zit erin? Is het verzoek om te helpen, de laatste afscheid, een map naar een schat? Er waren witte plekken op de map. Roepen voor hulp kan via een SMS.10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doet

Ze gebruikte een deegroller om toast uit te rollen. Als je ziet wat ze er in deed en hoe het er uit ziet, zul je het niet kunnen weerstaan!
Als je een fan bent van zoete lekkernijen, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Franse toastrolletjes. Dat is niets anders dan uitgerolde toast, gevuld met lekkernijen (aardbeien, frambozen, bananen, Nutella, enz.). Behalve de vruchten kan

Er Werd Coca-Cola Gebruikt Voor De Renovatie Van Deze Auto. Je Zult Het Resultaat Niet Geloven!
Cola heeft zijn voor- en tegenstanders. Sommigen kunnen niet leven zonder een glas van deze drank, anderen beschouwen het als schadelijk. De man in de video bewijst dat je cola niet alleen kunt drinken, maar ook gebruiken als roestoplosmiddel. Ieder