Weet je hoe je bruine bananen kunt vernieuwen? Nee? Kijk hier maar naar! Een eenvoudig en briljant idee!

We weten allemaal dat bananen erg snel rijpen. Soms zijn ze op de tweede dag na aankoop al bruin geworden. Het lijkt niet aan te bevelen om ze te eten… Ze zien eruit alsof ze van binnen al verrot zijn. Maar dat zou helemaal verkeerd zijn, ze zijn nog steeds eetbaar en erg zoet. Het is zonde om ze in de afvalbak te gooien.

Niet veel mensen weten dat je ze in minder dan een uur kunt “vernieuwen” en een bruine banaan er weer heerlijk uit laten zien. Hoe? Heel makkelijk!

Als jouw banaan eruit ziet als op de foto hieronder, hoeft hij niet in je afvalbak te eindigen. Je kunt het oorspronkelijke uiterlijk gemakkelijk herstellen. Voila! Hij ziet er beter uit dan op de dag dat je hem kocht!

(freethoughtsblog.com)11. Doe wat rijst (ongeveer een half kopje) in een plastic zak.

22. Doe ook de bruine banaan erin. Verwijder zoveel lucht als je kunt en doe de zak stevig dicht.

3bron : youtube.com

Deze dief gaf een vrouw een fiets! Zie hier waarom hij dat deed!
Terwijl Eileen Remedios het bezoeken van zieken, werd haar geliefde fiets gestolen. Haar favoriete vervoermiddel verdween voor haar neus! Ze was overstuur, en in plaats van naar de politie te gaan, probeerde zij andere manieren te vinden om haar eigeVervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.

Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!
Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specif

18 te gekke keukengadgets die je moet hebben! Nummer 17 is de coolste!
Onze keukens zijn uitgerust met verschillende apparaten en accessoires die ons efficiënt laat koken, bakken en braden. Afgezien van de standaard apparaten, zoals een oven, fornuis of koelkast, kan zo’n fantasierijke gadget soms ook nuttig zijn. Ni