Na het bekijken van deze video zou je nooit een banaan meer aanraken. Toen ik het zag kon ik mijn ogen niet geloven!

Bananen zijn één van de meest populaire fruitsoorten. We eten ze in alle seizoenen. Ze zijn heerlijk zoet, rijk aan kalium, magnesium, vitamine C en vezels. Ze zijn ook een geweldige aanvulling voor desserts en snacks.

Van tijd tot tijd is er online informatie over een verscheidenheid aan insecten die in bananen worden gevonden. Vorig jaar werd in Milicz, Polen door een van de medewerkers een giftige spin ontdekt in een doos bananen in zijn winkel. Hoe hij daar kwam? Hij kwam vanuit Colombia samen met een fruittransport.

De video hieronder maakt duidelijk dat om een banaan te eten je die eerst moet schillen en zorgvuldig moet kijken wat er in zit. Op deze manier kunnen we onaangename verrassingen voorkomen… Kijk maar wat er binnen in zat! Wat uit deze vrucht komt is eng!


Een grote spin zat onder de schil verborgen. De aanblik ervan maakt me duizelig. Het is maar goed dat iemand de beweging opmerkte en besloot om eerst goed te kijken. Anders zou dit vervelende insect in iemands maag terecht zijn gekomen!

Als je geschokt bent door deze video kun je hem delen met je vrienden op Facebook!

banan-pajak

 

Pagina 1 van 1Hij Was Doodsbang Toen Hij Naar Die Foto Keek. Kun Jij Zien Wat Er Achter Zijn Rug Is?
De foto hieronder komt uit 1972. Deze trouwfoto werd meer dan 40 jaar geleden genomen in Schotland. Op het eerste gezicht zie je niet iets dramatisch, maar kijk nog eens! Kijk naar de man aan de rechterkant. Iets verbergt zich achter zijn rug! Er staHet zijn waarschijnlijk de gekste stunts die je ooit hebt gezien!
Echte extreme momenten, vereeuwigd in foto’s! Je moet echt veel moed hebben om zoiets te doen! Deze mensen moeten houden van wat ze aan het doen zijn, anders kun je zeker niet je gezondheid en leven riskeren. Slechts een paar kiezen voor dergel

Deze vrouw gebruikte de uniform van zijn overleden zoon in de oorlog met een ultimate doel. Dit is zo aangrijpend!
De oorlog heeft het leven van vele familie soldaten drastisch veranderd. Het doet veel pijn als zij hun geliefde kwijtraken. Dit is een enorm groot verlies wat niet te beïnvloeden is… Verdriet is en blijft een moeilijk onderwerp, vooral voor kinde

Deze Foto’s Zitten Vol Met Een Flinke Dosis Ontroering! Bekijk De Foto’s Die Je Een Brok In De Keel Bezorgen!
Om iemand tot tranen te beroeren, is soms maar één betekenisvolle foto nodig. Deze foto’s zitten gewoon vol met emoties. Zij tonen de meest ontroerende momenten uit het leven van veel mensen. Kijk wat er met hen gebeurde! 1. Een politieagent