Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!

Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid.

Het is moeilijk om in het reine te komen met het feit dat je iemand voor altijd kwijt bent, en daarom mensen zoeken mensen naar verschillende manieren om met de doden te communiceren. Vaak gaan ze naar de begraafplaats om met hen te praten. Hen vertellen over vreugde en verdriet.

mom-note1


Veel mensen maken ook gebruik van de diensten van een medium. Meestal kunnen dat soort mensen niet echt communiceren met iemand uit de andere wereld, maar ze leveren hun diensten omdat het een goede bron van inkomsten voor hen is. Anderen kiezen ervoor om berichten naar hun geliefden te sturen door ze aan een ballon of vlieger te bevestigen. De ballon stijgt omhoog de lucht in en draagt de informatie over aan overledenen die in de hemel zijn.

mom-note2


Een man liep over een veld en trof daar een kapotte ballon aan. In eerste instantie lette hij er niet zo op, maar toen zag hij dat iemand er een briefje aan had bevestigd. Toen hij het las, was hij heel aangedaan:

Mam,
ik mis je heel erg. Ik wil dat je weet dat ik echt spijt heb dat ik je pijn heb gedaan. Ik heb het gehaald, mam. Ik heb de middelbare school afgemaakt. Ik hou van je mamma, ik hou zoveel van je.

We weten niet waar de afzender zich voor verontschuldigde, maar een ding is zeker, deze persoon betreurt zijn fouten beslist. Het is alleen jammer dat hij dat niet aan zijn moeder kon vertellen toen ze nog leefde.

ballon-note

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, teZe Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar le

De grootste pitbull ter wereld werd vader. De pups zijn een kwart miljoen dollar waard!
Een van de bekendste pitbulls ter wereld werd niet lang geleden vader van acht mooie pups. De eigenaars van Hulk, Maroln en Lisa Grennan, wonen met hun huisdier in Hampshire, VS. Hulk is opgeleid als een elite verdedigingshond, en dat is de reden waa

Een paar jaar geleden koos dit echtpaar er bewust voor om zonder geld te leven. Ziet hun leven eruit zoals ze gedacht hadden? De waarheid is verbazingwekkend!
De moderne wereld lijkt voornamelijk gericht op het verzamelen van materiële goederen, met inbegrip van geld. Van jongs af aan wordt ons verteld om te leren, zodat we in de toekomst een goede baan met een hoog salaris kunnen vinden, wat het leven op