Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!

Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid.

Het is moeilijk om in het reine te komen met het feit dat je iemand voor altijd kwijt bent, en daarom mensen zoeken mensen naar verschillende manieren om met de doden te communiceren. Vaak gaan ze naar de begraafplaats om met hen te praten. Hen vertellen over vreugde en verdriet.

mom-note1


Veel mensen maken ook gebruik van de diensten van een medium. Meestal kunnen dat soort mensen niet echt communiceren met iemand uit de andere wereld, maar ze leveren hun diensten omdat het een goede bron van inkomsten voor hen is. Anderen kiezen ervoor om berichten naar hun geliefden te sturen door ze aan een ballon of vlieger te bevestigen. De ballon stijgt omhoog de lucht in en draagt de informatie over aan overledenen die in de hemel zijn.

mom-note2


Een man liep over een veld en trof daar een kapotte ballon aan. In eerste instantie lette hij er niet zo op, maar toen zag hij dat iemand er een briefje aan had bevestigd. Toen hij het las, was hij heel aangedaan:

Mam,
ik mis je heel erg. Ik wil dat je weet dat ik echt spijt heb dat ik je pijn heb gedaan. Ik heb het gehaald, mam. Ik heb de middelbare school afgemaakt. Ik hou van je mamma, ik hou zoveel van je.

We weten niet waar de afzender zich voor verontschuldigde, maar een ding is zeker, deze persoon betreurt zijn fouten beslist. Het is alleen jammer dat hij dat niet aan zijn moeder kon vertellen toen ze nog leefde.

ballon-note

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld
Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met belAdverteerders gebruiken slimme trucs, zodat producten er aantrekkelijker uitzien! SCHOKKEND!
Om hun naamsbekendheid te vergroten of een product in de markt te zetten, worden veel marketingtools gebruikt. De meest populaire hiervan is natuurlijk de reclame. Dit brede medium omvat een veelheid van media, maar het vaakst komen we het tegen op d

Maak je glimlach op natuurlijke wijze witter met producten die in elke apotheek verkrijgbaar zijn!
Een mooie witte glimlach is de droom van iedereen. Helaas laat de witheid van onze tanden vaak veel te wensen over – we drinken grote hoeveelheden koffie of sterke thee, roken sigaretten, poetsen onze tanden niet goed, en het resultaat van dat

Een man kleedt zich in verschillende stijlen, om de reacties van mensen te zien. Je zult de conclusies niet geloven!
Veel mensen hebben het probleem dat ze steeds op hun manier van kleden worden beoordeeld. Wanneer iemand zwarte kleren draagt, worden ze direct gezien als een motorrijder, die van heavy metal muziek houdt. Heel vaak is dat niet waar is, niet iedereen