Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!

Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid.

Het is moeilijk om in het reine te komen met het feit dat je iemand voor altijd kwijt bent, en daarom mensen zoeken mensen naar verschillende manieren om met de doden te communiceren. Vaak gaan ze naar de begraafplaats om met hen te praten. Hen vertellen over vreugde en verdriet.

mom-note1


Veel mensen maken ook gebruik van de diensten van een medium. Meestal kunnen dat soort mensen niet echt communiceren met iemand uit de andere wereld, maar ze leveren hun diensten omdat het een goede bron van inkomsten voor hen is. Anderen kiezen ervoor om berichten naar hun geliefden te sturen door ze aan een ballon of vlieger te bevestigen. De ballon stijgt omhoog de lucht in en draagt de informatie over aan overledenen die in de hemel zijn.

mom-note2


Een man liep over een veld en trof daar een kapotte ballon aan. In eerste instantie lette hij er niet zo op, maar toen zag hij dat iemand er een briefje aan had bevestigd. Toen hij het las, was hij heel aangedaan:

Mam,
ik mis je heel erg. Ik wil dat je weet dat ik echt spijt heb dat ik je pijn heb gedaan. Ik heb het gehaald, mam. Ik heb de middelbare school afgemaakt. Ik hou van je mamma, ik hou zoveel van je.

We weten niet waar de afzender zich voor verontschuldigde, maar een ding is zeker, deze persoon betreurt zijn fouten beslist. Het is alleen jammer dat hij dat niet aan zijn moeder kon vertellen toen ze nog leefde.

ballon-note

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Deze hond vocht voor zijn leven toen het nog een puppy was. Nu redt hij het leven van anderen!
Little Jake was pas drie weken oud toen hij in levensgevaar verkeerde. Hij was opgesloten in een schuur, die in brand werd gestoken! Toen hij werd gered door een lokale brandweerman, Bill Linder, was bij de pup 74% van zijn lichaamsoppervlak verbrandEen paar jaar geleden koos dit echtpaar er bewust voor om zonder geld te leven. Ziet hun leven eruit zoals ze gedacht hadden? De waarheid is verbazingwekkend!
De moderne wereld lijkt voornamelijk gericht op het verzamelen van materiële goederen, met inbegrip van geld. Van jongs af aan wordt ons verteld om te leren, zodat we in de toekomst een goede baan met een hoog salaris kunnen vinden, wat het leven op

Hij was enkele dagen en nachten bezig met het omtoveren van deze ruïne in een mooi appartement. Het is ongelooflijk wat hij heeft bereikt!
Dit oude gebouw stamt uit in 1890. Het heeft een rijke geschiedenis die is verbonden met de locatie. Het is gelegen in het Ledroit Park, een noordwestelijke district van Washington, op slechts 3 km van het Witte Huis! Na lange nadenken besloot de eig

Deze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa