Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!

Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid.

Het is moeilijk om in het reine te komen met het feit dat je iemand voor altijd kwijt bent, en daarom mensen zoeken mensen naar verschillende manieren om met de doden te communiceren. Vaak gaan ze naar de begraafplaats om met hen te praten. Hen vertellen over vreugde en verdriet.

mom-note1


Veel mensen maken ook gebruik van de diensten van een medium. Meestal kunnen dat soort mensen niet echt communiceren met iemand uit de andere wereld, maar ze leveren hun diensten omdat het een goede bron van inkomsten voor hen is. Anderen kiezen ervoor om berichten naar hun geliefden te sturen door ze aan een ballon of vlieger te bevestigen. De ballon stijgt omhoog de lucht in en draagt de informatie over aan overledenen die in de hemel zijn.

mom-note2


Een man liep over een veld en trof daar een kapotte ballon aan. In eerste instantie lette hij er niet zo op, maar toen zag hij dat iemand er een briefje aan had bevestigd. Toen hij het las, was hij heel aangedaan:

Mam,
ik mis je heel erg. Ik wil dat je weet dat ik echt spijt heb dat ik je pijn heb gedaan. Ik heb het gehaald, mam. Ik heb de middelbare school afgemaakt. Ik hou van je mamma, ik hou zoveel van je.

We weten niet waar de afzender zich voor verontschuldigde, maar een ding is zeker, deze persoon betreurt zijn fouten beslist. Het is alleen jammer dat hij dat niet aan zijn moeder kon vertellen toen ze nog leefde.

ballon-note

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
De waarde van geld varieert nogal veel en hangt voornamelijk af van wie het in bezit heeft. Voor sommige mensen betekent een bepaalde hoeveelheid geld niets en voor anderen kan het een fortuin zijn. Dit werd goed aangetoond door een experiment dat we10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!
Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare pr

Maak kennis met het verhaal van Rocky. Een uitzonderlijke hond die duizenden kilometers heeft gereisd om zijn baasje terug te vinden
Een hond is de beste vriend van de mens, altijd trouw aan zijn baas en vergeet hun band nooit. Een voorbeeld van grenzeloze hondenliefde en verlangen is het verhaal van Rocky, een hond die nooit rustte op zijn zoektocht naar zijn baasje.  Ibrahim Fw

Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la