Iemand vond een kapotte ballon in een veld. De informatie die eraan vast zat, bracht tranen in zijn ogen!

Wanneer iemand sterft die veel voor jou betekent, lijkt het bijna onmogelijk om je aan te passen aan een leven zonder die persoon. Iemand van wie je het meeste ter wereld hield, is plotseling weg, en niemand in het gezin was erop voorbereid.

Het is moeilijk om in het reine te komen met het feit dat je iemand voor altijd kwijt bent, en daarom mensen zoeken mensen naar verschillende manieren om met de doden te communiceren. Vaak gaan ze naar de begraafplaats om met hen te praten. Hen vertellen over vreugde en verdriet.

mom-note1


Veel mensen maken ook gebruik van de diensten van een medium. Meestal kunnen dat soort mensen niet echt communiceren met iemand uit de andere wereld, maar ze leveren hun diensten omdat het een goede bron van inkomsten voor hen is. Anderen kiezen ervoor om berichten naar hun geliefden te sturen door ze aan een ballon of vlieger te bevestigen. De ballon stijgt omhoog de lucht in en draagt de informatie over aan overledenen die in de hemel zijn.

mom-note2


Een man liep over een veld en trof daar een kapotte ballon aan. In eerste instantie lette hij er niet zo op, maar toen zag hij dat iemand er een briefje aan had bevestigd. Toen hij het las, was hij heel aangedaan:

Mam,
ik mis je heel erg. Ik wil dat je weet dat ik echt spijt heb dat ik je pijn heb gedaan. Ik heb het gehaald, mam. Ik heb de middelbare school afgemaakt. Ik hou van je mamma, ik hou zoveel van je.

We weten niet waar de afzender zich voor verontschuldigde, maar een ding is zeker, deze persoon betreurt zijn fouten beslist. Het is alleen jammer dat hij dat niet aan zijn moeder kon vertellen toen ze nog leefde.

ballon-note

Pagina 1 van 1


bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Leerlingen kwamen in een studentbar achter een geheim van een serveerster en kwamen met een plan…
Zoals het oude gezegde luidt, is geluk het enige dat vermenigvuldigt wanneer het wordt gedeeld. En het is goed dat te beseffen. Elke dag ontmoeten we onderweg mensen, die we wel herkennen, maar over het algemeen niet echt kennen. Dit geldt vooral vooHeb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent.
Handlezen is de kunst van het lezen van de toekomst van mensen uit hun hand. Het wordt al duizenden jaren gedaan! Onze voorouders die naar de sterren aan de hemel keken, zagen lijnen in de handen die vergelijkbaar waren met die welke de verschillende

Om Een Depressie Te Overwinnen Besloot Hij Een Zeer Moedige Stap Te Zetten! Bekijk De Gevolgen Van Zijn Daden! WOW!
Michael Loffer vocht tegen een depressie door te reizen en prachtige foto’s te maken. Veel mensen gaven commentaar op zijn reizen door te beweren dat alleen iemand die rijk was zich zo’n reis kon veroorloven. Maar dat is niet waar! Michae

Disney prinsessen als hotdogs!
Disney’s cartoons zijn over de hele wereld erg populair en bekend. We hebben Disney prinsessen gezien, welke onrealistische haar en een ideale taille hebben. Een op voedsel gerichte website genaamd Lucky Peach besloot om met de trend mee te gaa