De vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!Toen ze er waren legde hij zijn voorpoten op het bedje van Rachel. Haar moeder zag dat de lippen van het kind blauw waren geworden. De oudste, Amanda, rende het huis in en belde direct een ambulance. Ze was doodsbang en vreesde dat haar zusje zou sterven. Tegelijkertijd controleerde de moeder met haar vinger of de luchtwegen van het kind vrij waren. Ze begon Rachel te reanimeren en klopte haar op haar rug. Even later hoorde ze Rachel huilen. Toen wist ze dat het ergste voorbij was. Na een grondig onderzoek mocht ze weer naar huis.

papillon3


De ambulance bracht het meisje naar het ziekenhuis, waar ze tot de conclusie kwamen dat de oorzaak van de ademhalingsstilstand in de luchtwegen vastzittend voedsel was.
papillon4


 Ga naar pagina drie om de film van dit verhaal te bekijken.

papillon5bron : youtube.com

Je gaat niet geloven want deze mensen hebben gevonden op zolder. Dit is wat de mensen hebben ontdekt, het is geweldig en eng!
Na het openen van de deur zagen ze een normale trap. Hij maakte met veel charme en gevoel voor humor een parodie op een beroemde campagne. Goed gedaan!
Voltaire Eric Bompard

15 Kleine Briljante Oplossingen Van Alledaagse Problemen! Je Zult Verbaasd Staan Dat Het Zo Eenvoudig Is!
4. Je schreef iets overbodigs? Om het te verbergen hoef je de woorden niet te bedekken… schrijf er iets over heen! 5. Op deze manier kun je snel een CD-cover maken. 6. Heb je geen sleutelhanger? Maak er een van je Lego blokken! 7. Je hebt versc

10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
4. Ze gaat tussen jou en je partner liggen en spint luid. 5. Ze probeert en probeert, en maakt je dan wakker door op je gezicht te gaan zitten.   6. Ze gaat op je benen liggen, ergens rond de knieën, zodat je je niet om kunt draaien.