Ze lieten een 22-jarige babysitter voor hun kind zorgen. Toen hun hond naar haar begon te grommen, besloten ze te controleren hoe ze voor hun baby zorgdeZe hoorden luide kreten van hun zoon en Alexis die schreeuwde. Op een gegeven moment vertelde ze Finn om stil te zijn. Daarna was het geluid van een bestraffing te horen en een schrille kreet van de baby.
dog-baby


Zonder een moment na te denken, brachten ze hun zoon naar de dokter, maar de arts kon geen ernstige verwondingen vinden. De babysitter moest voor de rechtbank verschijnen en werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf vanwege verbale en fysieke mishandeling. Haar naam werd ook op een lijst geplaatst van mensen die geen contact meer met kinderen mogen hebben.

dog-baby1


Niemand weet hoeveel kinderen ze daarvoor heeft misbruikt – vertelde de bezorgde vader.

Gelukkig zit ze nu in de gevangenis en zal een tijdlang geen kinderen meer kwaad doen. Als de familie Jordan geen hond zou hebben gehad, zou ze waarschijnlijk nog steeds voor hen werken.

dog-baby22dog-baby33bron : diply.com

Het is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
2. Vader en dochter.Het geheim van perfect gekookte eieren. Vanaf vandaag eet je ze de manier waarop je ze wilt hebben!
Het koken van perfecte eieren is, in tegenstelling tot wat het lijkt, helemaal niet zo gemakkelijk. Sommige mensen vinden het prettig als de dooier vast is, anderen, hebben liever dat het nog wat vloeibaar is. Het is belangrijk om te weten hoeveel ti

De geheim achter de schilderij! Zie hoe het echt werkt bij geweldige artiesten!
2. De Dame en de Eenhoorn, Rafael Santi. Dit beeld was een favoriet thema van historici die al lang gespeculeerd over de betekenis ervan. Uit de X-ray bleek dat de eenhoorn is een eenvoudige schoothondje was. 

Het lijkt een echt bewegende film… Zie wat de vrouw deed… en doe deze fout niet na!
Misschien heb je er nooit aan gedacht dat zoiets belangrijk of significant was, maar na deze video verander je zeker van gedachten! Onthoud dat de boodschap van deze video kan afhangen van het leven van uw kind.