Deze hongerige hond pakte met haar mond een pasgeboren baby en deed iets wat niemand had verwacht! Dit verhaal zou een heel ander einde krijgen…

Een of andere hongerige en dakloze hond zwierf door de straten van Omanu (op het Arabische schiereiland), toen hij een zeer ongewone ontdekking deed. Hij vond een drie dagen oude baby, die door zijn moeder direct na de geboorte was achtergelaten. Hoewel hij erg hongerig was, deed hij de baby geen pijn.

Hij pakte de baby in zijn mond en nam hem mee naar het dichtstbijzijnde huis, legde de pasgeborene op de stoep en begon luid te blaffen. Toen de gealarmeerd bewoners kwamen om te kijken wat er aan de hand was, konden ze hun ogen niet geloven.Een grote rode hond stond voor hen en er lag een pasgeboren baby, die blauw zag van de  kou, aan haar voeten. Zonder een moment te wachten brachten ze de baby naar het ziekenhuis, waar het de juiste zorg kreeg.

De artsen konden niet geloven dat er zoveel tijd was  verstreken sinds de geboorte, en de baby toch nog in leven was en niet eens in slechte conditie. Zij waren het erover eens dat zonder de hond, dit verhaal tragisch had kunnen eindigen. Het is verbazingwekkend hoe goed en slim dieren soms zijn. Ze kunnen meer vriendelijkheid en empathie tonen dan sommige mensen.

3

2

Als je geinteresseerd was in deze post, deel hem dan met je vrienden op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : mostextremenews.com

Facebook Comment
Beveiligingscamera’s in Disneyland namen iets op dat niemand kan verklaren. Er liep een rilling over mijn rug toen ik zag wat de camera had opgenomen!
Ik denk dat elk kind ervan droomt om één keer naar Disneyland te gaan. Dit legendarische pretpark is bekend over de hele wereld. De belangrijkste attracties zijn de personages uit de Walt Disney’s films, prachtige gebouwen en diverse vormen vIedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord. De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Pa

Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië. Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te dode

Ik Beschouwde McDonald’s Restaurants Als Trashy Monsters Die Het Milieu Vernietigen. Deze Gebouwen Hebben Me Van Gedachten Doen Veranderen!
McDonald’s is één van ‘s werelds meest bekende merken in de wereld. We weten perfect het menu en de standaard verschijning van elk gebouw. Het is meestal zeer eenvoudig en onaantrekkelijk. Men zou denken dat de Amerikaanse gigant ons n