Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben

We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maar ook onze geestelijke gezondheid.

We hebben het hier natuurlijk over een glas goede wijn, en matigheid is in dit geval erg belangrijk. Overdrijf het niet en vervang een glas niet door een fles.1. Wijn is van invloed op onze botten.

Een glas wijn ondersteunt de beenderen. Hoe dit kan? Welnu, het drinken van wijn verhoogt de productie van oestrogeen en vertraagt daarmee het verouderingsproces.

 1


2. Verbetert de immuniteit.

Wijn beschermt het lichaam tegen vergiftiging en het ontwikkelen bacteriën die tot gastritis kunnen leiden. Het beschermt ook tegen salmonella.

2


3. Het verbetert het geheugen.

Wijn is goed voor de bloedsomloop, en verlaagt het risico op bloedstolsels. Tijdens de studie die gericht was op het bevestigen van deze hypothese kregen twee groepen vrouwen een kruiswoordraadsel. Een groep vrouwen van zo’n 70 jaar oud die wijn dronken, waren veel beter in deze taak dan een groep vrouwen van dezelfde leeftijd die geen alcohol dronken.

3


4. Vermindert slechte cholesterol.

Overtollig cholesterol is van invloed op de werking van het gehele lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat het in vorm is.

4
Ernstig Gewonde Pitbull Was Op Weg Naar Een Drukke Snelweg. Kijk Hoe Dit Verhaal Afliep.
Soms kan een beetje geluk iemands leven redden. Het verhaal van de dankbare hond Tyrion is daar het beste bewijs van.   De ernstig gewonde pitbull liep in de richting van een drukke snelweg. Gelukkig werd hij al snel opgemerkt door werknemers van deJe zult niet geloven wat dit kleine gebouw is… De combinatie van deze foto’s maakte me sprakeloos.
Je moet heel wanhopig zijn om het bijgebouw, geplaatst op een klif, te gebruiken, dat op het niveau van 8500 voet of 2600 meter boven de zeespiegel ligt. De plaats ligt in Siberië, Rusland. Dit zeer klein bijgebouw wordt gebruikt als enige badkamer

Om Haar Kittens Te Redden Ging De Moeder Vijf Keer Door De Vlammen. Kijk Maar Hoe Het Verhaal Eindigde!
Het is moeilijk om naar sterkere krachten te zoeken dan de band tussen een moeder en haar kinderen. De meeste vrouwen zijn bereid door het vuur te gaan voor hun kroost.   Een moederkat uit New York heeft haar taak wel heel letterlijk genomen. Ze kee

Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!
Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en str