Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben

We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maar ook onze geestelijke gezondheid.

We hebben het hier natuurlijk over een glas goede wijn, en matigheid is in dit geval erg belangrijk. Overdrijf het niet en vervang een glas niet door een fles.1. Wijn is van invloed op onze botten.

Een glas wijn ondersteunt de beenderen. Hoe dit kan? Welnu, het drinken van wijn verhoogt de productie van oestrogeen en vertraagt daarmee het verouderingsproces.

 1


2. Verbetert de immuniteit.

Wijn beschermt het lichaam tegen vergiftiging en het ontwikkelen bacteriën die tot gastritis kunnen leiden. Het beschermt ook tegen salmonella.

2


3. Het verbetert het geheugen.

Wijn is goed voor de bloedsomloop, en verlaagt het risico op bloedstolsels. Tijdens de studie die gericht was op het bevestigen van deze hypothese kregen twee groepen vrouwen een kruiswoordraadsel. Een groep vrouwen van zo’n 70 jaar oud die wijn dronken, waren veel beter in deze taak dan een groep vrouwen van dezelfde leeftijd die geen alcohol dronken.

3


4. Vermindert slechte cholesterol.

Overtollig cholesterol is van invloed op de werking van het gehele lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat het in vorm is.

4
Facebook Comment
Ze Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!
Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagenJe Zul Je Ogen Niet Geloven! Kijk Wat Ze Heeft Gemaakt Van Deze Theezakjes! Geweldig!
Waarschijnlijk kun je overal wel iets moois van maken, je hoeft alleen maar een beetje talent en enthousiasme te hebben. De Chinese kunstenaar Hong Yi Red weet dat en ze creëert afbeeldingen van ongebruikelijke materialen. Deze keer besloot ze theez

Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!
De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te b

3 schadelijke stoffen die niet in nagellak zouden moeten zitten. Zorg ervoor dat je de ingrediënten controleert!
Gelakte nagels ziet er echt mooi uit. Voor een belangrijke gebeurtenis of bij een ontmoeting met vrienden willen we graag dat onze handen er verzorgd uitzien. We doen een laag fraai gekleurde nagellak op onze nagels zonder ons af te vragen wat de gev