Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben

We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maar ook onze geestelijke gezondheid.

We hebben het hier natuurlijk over een glas goede wijn, en matigheid is in dit geval erg belangrijk. Overdrijf het niet en vervang een glas niet door een fles.1. Wijn is van invloed op onze botten.

Een glas wijn ondersteunt de beenderen. Hoe dit kan? Welnu, het drinken van wijn verhoogt de productie van oestrogeen en vertraagt daarmee het verouderingsproces.

 1


2. Verbetert de immuniteit.

Wijn beschermt het lichaam tegen vergiftiging en het ontwikkelen bacteriën die tot gastritis kunnen leiden. Het beschermt ook tegen salmonella.

2


3. Het verbetert het geheugen.

Wijn is goed voor de bloedsomloop, en verlaagt het risico op bloedstolsels. Tijdens de studie die gericht was op het bevestigen van deze hypothese kregen twee groepen vrouwen een kruiswoordraadsel. Een groep vrouwen van zo’n 70 jaar oud die wijn dronken, waren veel beter in deze taak dan een groep vrouwen van dezelfde leeftijd die geen alcohol dronken.

3


4. Vermindert slechte cholesterol.

Overtollig cholesterol is van invloed op de werking van het gehele lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat het in vorm is.

4
Hij sloeg met zijn vuist tegen dit smeltende apparaat, zodat hij het weg van zijn huid zou krijgen. Wees voorzichtig, omdat je het zelf elke dag gebruikt!
Gareth ging voor een ritje op de mountainbike door de Manly Dam in de buurt van Sydney (Australië). Op een gegeven moment gleden zijn voeten uit de pedalen en hij viel op de grond. Hij zou geen ernstige verwondingen hebben oplopen, alleen een paar kEen paar jaar geleden koos dit echtpaar er bewust voor om zonder geld te leven. Ziet hun leven eruit zoals ze gedacht hadden? De waarheid is verbazingwekkend!
De moderne wereld lijkt voornamelijk gericht op het verzamelen van materiële goederen, met inbegrip van geld. Van jongs af aan wordt ons verteld om te leren, zodat we in de toekomst een goede baan met een hoog salaris kunnen vinden, wat het leven op

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografee

Deze foto van de tweede anniversary zal jou hart breken…
Oorlog is wreed. Het stopt je leven, vernietigt gezinnen, brengt geweld. In 2011 een jong koppel vieren samen met familie en vrienden. Ze trouwden op de oever van de oceaan, de dag kon niet meer mooi geweest. Twee jaar later stond zij zelf op de oeve