Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben

We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maar ook onze geestelijke gezondheid.

We hebben het hier natuurlijk over een glas goede wijn, en matigheid is in dit geval erg belangrijk. Overdrijf het niet en vervang een glas niet door een fles.1. Wijn is van invloed op onze botten.

Een glas wijn ondersteunt de beenderen. Hoe dit kan? Welnu, het drinken van wijn verhoogt de productie van oestrogeen en vertraagt daarmee het verouderingsproces.

 1


2. Verbetert de immuniteit.

Wijn beschermt het lichaam tegen vergiftiging en het ontwikkelen bacteriën die tot gastritis kunnen leiden. Het beschermt ook tegen salmonella.

2


3. Het verbetert het geheugen.

Wijn is goed voor de bloedsomloop, en verlaagt het risico op bloedstolsels. Tijdens de studie die gericht was op het bevestigen van deze hypothese kregen twee groepen vrouwen een kruiswoordraadsel. Een groep vrouwen van zo’n 70 jaar oud die wijn dronken, waren veel beter in deze taak dan een groep vrouwen van dezelfde leeftijd die geen alcohol dronken.

3


4. Vermindert slechte cholesterol.

Overtollig cholesterol is van invloed op de werking van het gehele lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat het in vorm is.

4
Zijn kat werd ernstig ziek. Om zijn lijden te verlichten, maakte hij iets echt heel bijzonders voor hem!
De naam van deze prachtige rossige viervoeter is Rufus. De afgelopen weken leed hij aan een ernstige, pijnlijke ontsteking van zijn oor waar hij druppels voor kreeg, wat katten en kinderen haten, zoals je weet. De eigenaar van Rufus besloot om zijn lDeze Dobermann gaf zijn leven om zijn menselijke familie tegen vier cobra’s te verdedigen! Hij is een held!
Een Dobermann die deel uitmaakte van een gezin van acht deed op 11 juli wat hij altijd deed, namelijk het huis bewaken van zijn familie in het dorp Sebekapur (in het Gajapati district, India). Hij liep rond het gebouw om te kijken of er iets verdacht

Een nieuw alternatief voor de pizza! Het recept is snel, lekker en ziet er goed uit. Wacht niet en probeer dit ongewone recept vandaag nog!
Italiaanse pizza veroorzaakte een sensatie op alle continenten van de wereld. Een dunne cake met tomatensaus en kaas, een delicatesse voor zowel kinderen als volwassenen, die gemakkelijk naar individuele smaak kan worden aangepast. Het enige nadeel v

Kunst kan het meest welsprekende commentaar op de werkelijkheid zijn en is meer waard dan duizend woorden
Het feit dat het met onze hedendaagse wereld een onzekere, en erger nog, een gevaarlijke weg op gaat, is steeds duidelijker te zien. De Poolse kunstenaar Pawel Kuczynski herinnert ons aan het feit dat de mensheid verloren is geraakt en op instorten s