Het glaasje wijn ‘s avonds blijkt een positief effect op het lichaam te kunnen hebben

We hebben altijd al geweten dat drugs een slechte invloed op ons lichaam hebben. Na vele studies blijkt dat bij wijn wellicht niet het geval te zijn, want wijn kan een positief effect op ons lichaam hebben. Het beinvloedt niet alleen ons lichaam, maar ook onze geestelijke gezondheid.

We hebben het hier natuurlijk over een glas goede wijn, en matigheid is in dit geval erg belangrijk. Overdrijf het niet en vervang een glas niet door een fles.1. Wijn is van invloed op onze botten.

Een glas wijn ondersteunt de beenderen. Hoe dit kan? Welnu, het drinken van wijn verhoogt de productie van oestrogeen en vertraagt daarmee het verouderingsproces.

 1


2. Verbetert de immuniteit.

Wijn beschermt het lichaam tegen vergiftiging en het ontwikkelen bacteriën die tot gastritis kunnen leiden. Het beschermt ook tegen salmonella.

2


3. Het verbetert het geheugen.

Wijn is goed voor de bloedsomloop, en verlaagt het risico op bloedstolsels. Tijdens de studie die gericht was op het bevestigen van deze hypothese kregen twee groepen vrouwen een kruiswoordraadsel. Een groep vrouwen van zo’n 70 jaar oud die wijn dronken, waren veel beter in deze taak dan een groep vrouwen van dezelfde leeftijd die geen alcohol dronken.

3


4. Vermindert slechte cholesterol.

Overtollig cholesterol is van invloed op de werking van het gehele lichaam, dus je moet ervoor zorgen dat het in vorm is.

4
Kijk goed naar de plaatjes. Het oog dat jij uitkiest, zal veel over jouw persoonlijkheid vertellen
Vandaag hebben we een korte test die je kan helpen om iets over jouw persoonlijkheid te leren. Wat is de bedoeling? Kies een van de 9 ogen in de afbeelding hieronder en lees dan de bijpassende omschrijving. Deel jouw resultaten in het commentaar. OogDeze kat viel in een doos vol met kleine eendjes. Zie hoe hij reageert. Ik had dit niet verwacht.
Katten zijn al duizenden jaren onze huisdieren. Mensen zijn begonnen hen te temmen toen ze erachter kwamen dat ze ongedierte effectief onder controle kunnen houden. Ze bleken cruciaal in de strijd tegen muizen en ratten. Dat is hoe ze in de huizen va

Dit is hoe Fukushima er uitziet 5 jaar na de tsunami die de reactor in de kerncentrale vernietigde (21 foto’s)
De mens zal het niet winnen van de natuurkrachten en de elementen. De wereld krijgt zo nu en dan te maken met de keiharde manier waarop sommige regio’s door aardbevingen, overstromingen, tsunami’s of orkanen worden getroffen. Een van de e

De vader vroeg zich af waarom een van zijn tweelingdochters niet op hem leek. Een DNA-test gaf het verbazingwekkende antwoord
Zodra de ouders gewend zijn aan het feit dat ze over een paar maanden een tweeling zullen krijgen, beginnen ze na te denken over hoe de kinderen eruit zullen en of ze op elkaar zullen lijken. Om daar achter te komen, moet je geduldig wachten en maar