Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!

De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er van overtuigd dat het om chemische brandwonden ging.

Al snel bleek de oorzaak van de problemen van Cooley een bekend merk antitranspirant te zijn – Old Spice. En dit was helaas niet het enige geval dat werd gemeld. Het internet werd overspoeld met foto’s van andere mensen die ook het slachtoffers waren van brandwonden. Iedereen klaagde over een jeukende uitslag, blaren en brandwonden, kort na het aanbrengen van de Old Spice.


old-spice0


Een woordvoerder van Procter & Gamble staat vierkant achter het product en beweert ondanks de vele klachten, dat de antitranspirant veilig te gebruiken is.

Om te beginnen weten we 100% zeker dat Old Spice veilig is. Miljoenen mensen gebruiken het en de meesten melden geen problemen.

old-spice8


Enkele gevallen van huidirritatie stammen zelfs uit 2014. Het product had op dat moment teruggeroepen moeten worden, maar dat is nooit gebeurd.
Ga naar de volgende pagina om te lezen wat er daarna gebeurde.

old-spice7bron : buzzfeed.com

Een 21 weken oud kind steekt zijn hand uit en grijpt een dokter bij de vinger. 16 jaar later…
Deze uiterst aangrijpende beelden waren 17 jaar geleden te zien. Op 19 augustus 1999 had een team artsen uit Nashville een operatie uitgevoerd op een 21 weken oude foetus. Het kind van Julie Armas werd gediagnosticeerd met spina bifida. Zonder tussenDe mensen op deze festival slapen in hangmatten, welke bijna zijn verbannen in de de wolken. Wow.
Heb jij ooit gehoord van internationale ontmoeting op hoogte?         (highleaks.com)

De Reactie Van Dit Meisje Op Het Nieuwe Lid Van De Huishouding Is Onmogelijk Na Te Spelen
Velen van jullie hebben in hun jeugd vast wel gedroomd over het krijgen van een huisdier. Sommigen droomden over een hond, anderen over een kat, vogel, vis, konijn… Zij droomde over een hond. Sommigen hadden geluk en kregen een huisdier, andere

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie van