Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!

De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er van overtuigd dat het om chemische brandwonden ging.

Al snel bleek de oorzaak van de problemen van Cooley een bekend merk antitranspirant te zijn – Old Spice. En dit was helaas niet het enige geval dat werd gemeld. Het internet werd overspoeld met foto’s van andere mensen die ook het slachtoffers waren van brandwonden. Iedereen klaagde over een jeukende uitslag, blaren en brandwonden, kort na het aanbrengen van de Old Spice.


old-spice0


Een woordvoerder van Procter & Gamble staat vierkant achter het product en beweert ondanks de vele klachten, dat de antitranspirant veilig te gebruiken is.

Om te beginnen weten we 100% zeker dat Old Spice veilig is. Miljoenen mensen gebruiken het en de meesten melden geen problemen.

old-spice8


Enkele gevallen van huidirritatie stammen zelfs uit 2014. Het product had op dat moment teruggeroepen moeten worden, maar dat is nooit gebeurd.
Ga naar de volgende pagina om te lezen wat er daarna gebeurde.

old-spice7bron : buzzfeed.com

Ze Redden Het Diertje Toen Het In De Modder Zonk. Daarna Wasten Ze Het… Kijk Eens Wat Ze Uit De Prut Hebben Getrokken!
Het was een gewone dag op de bouwplaats in de buurt van het Londense Canary Wharf. Arbeiders hadden verschillende greppels gemaakt, dus toen ze gejank hoorden, wisten ze waar ze moesten kijken. Toen ze in één van de diepe gaten keken, zagen ze hetIedereen in Japan is weg van dit dier!
Er is geen betere plaats dan Japan om zulke duidelijk zichtbare trends te kunnen zien. Als er iets in de mode raakt, dan is het hele land er direct gek op. Het is niet anders voor dit mooie pluizige diertje. Op het eerste gezicht lijkt het een klein

Kijk Wat Er Gebeurt Als Een Kunstenaar Een Jaar In Het Bos Doorbrengt! In Het Echt Ziet Het Er Nog Mooier Uit.
Spencer Byles bracht een jaar door in een bos in Frankrijk. Waar normaal alleen takken en stukken hout werden gevonden, creëerde hij magische objecten die werden ingebouwd in de natuurlijke omgeving. Zoals hij op zijn website opmerkt, worden zijn we

Ze zaten naast elkaar op het vliegtuig. Toen ze elkaar aankeken konden zij hun ogen niet geloven!
Heb je ooit iemand ontmoet en met hen begonnen te praten, omdat je ervan overtuigd was dat het iemand was die je goed kende of een tijdje geleden had ontmoet, maar zonder je de omstandigheden precies te kunnen herinneren? Of heeft iemand je wel eens