Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!

De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er van overtuigd dat het om chemische brandwonden ging.

Al snel bleek de oorzaak van de problemen van Cooley een bekend merk antitranspirant te zijn – Old Spice. En dit was helaas niet het enige geval dat werd gemeld. Het internet werd overspoeld met foto’s van andere mensen die ook het slachtoffers waren van brandwonden. Iedereen klaagde over een jeukende uitslag, blaren en brandwonden, kort na het aanbrengen van de Old Spice.


old-spice0


Een woordvoerder van Procter & Gamble staat vierkant achter het product en beweert ondanks de vele klachten, dat de antitranspirant veilig te gebruiken is.

Om te beginnen weten we 100% zeker dat Old Spice veilig is. Miljoenen mensen gebruiken het en de meesten melden geen problemen.

old-spice8


Enkele gevallen van huidirritatie stammen zelfs uit 2014. Het product had op dat moment teruggeroepen moeten worden, maar dat is nooit gebeurd.
Ga naar de volgende pagina om te lezen wat er daarna gebeurde.

old-spice7bron : buzzfeed.com

Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…
Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s. Lou Xiaoying is momenteel eenDeze Mensen Kwamen Op Vreemde Plaatsen Vast Te Zitten! Als Ik Naar Deze Foto’s Kijk Kan Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Veel mensen raken hun verbeelding en gezond verstand kwijt. Ze beseffen soms niet dat de pret kan eindigen in een tragedie.  Zie mensen die vast kwam te zitten op de vreemdste plaatsen. Gegarandeerd een glimlach! :) 1. Een wasmachine. Deze jonge man

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Toen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is a