Een rijke vader toonde zijn zoon hoe arme mensen leven. Wat de jongen aan het eind zei verraste de vader heel erg!

De zoon antwoordde: “Ik zag dat wij één hond hebben en zij hadden vier. Wij hebben een zwembad dat reikt tot het midden van onze tuin en zij hebben een kreek die geen einde heeft. Wij hebben geimporteerde lantaarns in onze tuin en zij hebben de sterren in de nacht. Onze patio reikt tot de voortuin en zij hebben de hele horizon.”

“Wij hebben een klein stukje land om op te leven en zij hebben velden die verder gaan dan onze ogen kunnen zien. Wij hebben bedienden die ons te dienen, maar zij dienen anderen. Wij kopen ons voedsel, maar zij verbouwen het hunne. Wij hebben muren rondom ons eigendom om ons te beschermen, zij hebben vrienden om hen te beschermen.”

 

4

5


De vader van de jongen was sprakeloos. Toen voegde zijn zoon eraan toe: “Het heeft me laten zien hoe arm wij eigenlijk zijn.” Te vaak vergeten we wat we hebben en concentreren ons op wat we niet hebben. Wat voor ons waardeloos is, kan voor anderen een waardevol bezit zijn. Alles hang af van jouw perspectief. Het is soms de moeite waard de wereld te zien vanuit het perspectief van een kind om ons eraan te herinneren wat belangrijk is in het leven.

 

6

 

8


bron : Dan Asmussen

Lemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.
Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of misEen man trok een haai uit de oceaan… om er een foto mee te maken! Kijk hoe ver de menselijke domheid kan gaan!
Een dierenbeul, hem zo gewoon voor je borst houden is zielig. Hij liet helemaal niets zien, behalve dat hij zijn hoofd helemaal niet kan gebruiken Een andere man sleepte het arme dier weer het water in. Het dier had niet eens de kracht om verder te z

Een kleine Rottweiler daagde z’n moeder uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Het ziet er ontzettend grappig uit :)
Rottweilers hebben bij leken niet de allerbeste reputatie. Veel mensen denken dat het gevaarlijke en onvoorspelbare honden zijn, die zich op elk moment van hun slechtste kant kunnen laten zien. Dit stereotype is bijzonder oneerlijk. In werkelijkheid

Ik was doodsbang toen ik deze Japanse snelweg zag… Ik denk dat ik liever over de Poolse wegen zou reizen!
De helling is angstaanjagend. Aan de ene kant heeft hij 5,6%, aan de andere kant 5,1%! Het is niet zo moeilijk om je misselijk of duizelig te voelen.  De Eshima Ohasi brug is de derde grootste constructie van deze soort. De brug is zo hoog dat zelfs