Een rijke vader toonde zijn zoon hoe arme mensen leven. Wat de jongen aan het eind zei verraste de vader heel erg!

Een rijke man besloot zijn zoon op een reis mee te nemen. Hij wilde de reis maken om hem iets te leren. Hij nam hem mee naar een huis waar extreem arme mensen woonden. Hij hoopte dat de jongen de verschrikkelijke omstandigheden in dat huis zou zien, en zijn houding tegenover het leven veranderen. Dat hij gemotiveerd zou worden om iets te doen en hard te werken. De zoon begreep de les op een heel andere manier, die de vader werkelijk schokte.

Dan Asmussen postte dit ontroerende verhaal op zijn Facebook-profiel! Kijk maar wat hij schreef.
Op een dag nam een erg rijke vader zijn zoon mee op een reis naar het land met als enige doel zijn zoon te laten zien hoe het was om arm te zijn. Ze brachten een paar dagen en nachten door op de boerderij van wat werd beschouwd als een erg arm gezin.
Na hun terugkeer van de reis, vroeg de vader zijn zoon of hij de reis leuk had gevonden. “Het was geweldig, pap,” antwoordde de zoon. “Heb je gezien hoe arm mensen kunnen zijn?” vroeg de vader. “Oh ja,” zei de zoon.
“Dus wat heb je geleerd van de reis?” vroeg de vader.

 

 

2

3

 


bron : Dan Asmussen

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je echToen Ik De Kleine Trap Naar Het Midden Zag, Realiseerde Ik Me Dat Het Geen Verlaten Wagon Was!
Een appartement in een oude spoorwegwagon? Waarom niet! Niet de eerste keer dat we bewijzen dat zelfs de meest verwaarloosde ruimte kan worden veranderd in een prachtig appartement. Zo ook in dit geval. De wagon komt uit 1941 en hij werd omgebouwd to

Deze vrouw redde een Pitbull, maar niemand waarschuwde haar voor de mogelijke gevolgen…
Pitbulls zijn een van de meest onderschatte honden rassen. Ze hebben de reputatie om agressief en gevaarlijk te zijn, en daarom zijn er in verschillende steden in de Verenigde Staten projecten om hun voortplanting te verbieden. Er zijn zelfs enkele p

Wanneer je een arme man ziet, geef je het vaak niet de aandacht. Hij was in staat om het te behalen. Zie hier hoe hij het deed!
Dit meisje zou niet meer willen terugkeren vanwage de al gewone meubelzaak van de werknemer. De man kon wellicht geïnteresseerd zijn in iets!