Iets simpels dat je altijd voor het eten van een appel moet doen. Vanaf nu zul je wel twee keer nadenken voordat je er een ongewassen pakt!

We hebben regelmatig geschreven over het feit dat de schil van vruchten pesticiden en schoonmaakmiddelen bevat. Het is echt lastig om een appel te kopen die niet behandeld is met schellak of was. Natuurlijk kun je hem schillen, maar daar zitten nu juist de meeste voedingsstoffen in, waaronder een grote hoeveelheid vitamine C.
Het is dus beter om de vrucht in zijn geheel te eten. Maar dat moet wel goed worden voorbereid. Alleen maar water zal in deze situatie helaas niet helpen. Je moet er nog twee ingrediënten aan toe voegen: citroensap en zuiveringszout.

1


Dit is wat je moet doen!

Leg het fruit in een diepe schaal en giet er heet water overheen. De was moet in de vorm van witte lak op de schil zichtbaar worden. Nu moet het nog worden verwijderd. Om dit te doen, voeg je er een theelepel bakpoeder en een theelepel citroensap aan toe. Giet weer water over de appels en verwijder de was met behulp van een tandenborstel.

Zorg ervoor dat je gekochte groenten en fruit grondig wast, vooral als je kinderen hebt. Overweeg om biologische gewassen bij kleine lokale producenten te kopen.

Pagina 1 van 1


bron : littlethings.com

Niks was in staat om het leven te redden van de pasgeboren. Het was een mirakel wat er gebeurden.
Karen was extreem blij toen ze wist dat ze voor de tweede keer zwanger was! Ze was al moeder van de driejarige Michael, die niet kon wachten om een zusje te krijgen. Hij was erg blij. Elke dag de buik knuffelen moeder en zus zong zijn favoriete lied.Deze kat is een echte held! Zijn gespin vestigde de aandacht op een doos naast een vuilnisbak!
Blijkbaar zijn niet alleen honden heldhaftig, katten kunnen ook iemands leven redden! Dat is precies wat er in dit geval gebeurde.   De kat op onderstaande foto wordt Masha genoemd en woont in een nederzetting in Rusland. Bewoners van het gebied ken

Iedereen lachte om het uiterlijk van dit meisje. Toen besloot iemand iets speciaals voor haar te doen. Kijk maar wat ze had bedacht!
Breanna Mendoza lijdt aan het Goldenhar syndroom, dat wordt gekenmerkt door een vervorming van de gezichtsstructuren. Deze ziekte is uiterst zeldzaam. Slechts één op de ongeveer 50.000 mensen wordt erdoor getroffen. Door haar uiterlijk is Breanna v

Hij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,