Iets simpels dat je altijd voor het eten van een appel moet doen. Vanaf nu zul je wel twee keer nadenken voordat je er een ongewassen pakt!

We hebben regelmatig geschreven over het feit dat de schil van vruchten pesticiden en schoonmaakmiddelen bevat. Het is echt lastig om een appel te kopen die niet behandeld is met schellak of was. Natuurlijk kun je hem schillen, maar daar zitten nu juist de meeste voedingsstoffen in, waaronder een grote hoeveelheid vitamine C.
Het is dus beter om de vrucht in zijn geheel te eten. Maar dat moet wel goed worden voorbereid. Alleen maar water zal in deze situatie helaas niet helpen. Je moet er nog twee ingrediënten aan toe voegen: citroensap en zuiveringszout.

1


Dit is wat je moet doen!

Leg het fruit in een diepe schaal en giet er heet water overheen. De was moet in de vorm van witte lak op de schil zichtbaar worden. Nu moet het nog worden verwijderd. Om dit te doen, voeg je er een theelepel bakpoeder en een theelepel citroensap aan toe. Giet weer water over de appels en verwijder de was met behulp van een tandenborstel.

Zorg ervoor dat je gekochte groenten en fruit grondig wast, vooral als je kinderen hebt. Overweeg om biologische gewassen bij kleine lokale producenten te kopen.

Pagina 1 van 1


bron : littlethings.com

Facebook Comment
25 mensen die een slechtere dag hebben gehad dan jij
Er zijn soms van die dagen dat je er niet meer tegen kunt. Denk je bij jezelf “waarom moest mij dit overkomen” wanneer je jouw sleutel breekt in de deur, een lekke band krijgt of als je auto ’s morgens niet wil starten en je niet naar je werk kHet is ongelooflijk! Mysterieus appartement verborgen op de top van de Eiffeltoren!
In zijn appartement had Gustave Eiffel veel fantastische dingen: elegant servies, prachtige antieke meubels en een piano… Maar de grootste opwinding wekte de locatie van dit mysterieuze appartement. Het was gelegen op de derde verdieping van d

Tijdens een tocht door het Sinaï-schiereiland heeft deze fotograaf iets ongewoons gevonden. Het mocht hier nooit terechtkomen!
Als je ooit toevallig door het Sinaï-schiereiland in Egypte loopt, kun je dit surrealistische beeld vinden. Als je dit ziet, kan je mentale gezondheid van streek raken. Honderden theaterstoelen, gelegen in de buurt van de bergen in het midden van de

Een verbazingwekkend verhaal! Echtpaar die elkaar na 60 jaar scheiding weer hebben gevonden!
Een geweldig verhaal wat echt is gebeurd. Boris en Anna waren getrouwd. Helaas na drie dagen van huwelijk, Boris werd opgebeld om op te komen voor de Red Army. Voordat Boris wegging, verklaarde hij de liefde welke niet zal eindigen. Helaas heeft de v