Iets simpels dat je altijd voor het eten van een appel moet doen. Vanaf nu zul je wel twee keer nadenken voordat je er een ongewassen pakt!

We hebben regelmatig geschreven over het feit dat de schil van vruchten pesticiden en schoonmaakmiddelen bevat. Het is echt lastig om een appel te kopen die niet behandeld is met schellak of was. Natuurlijk kun je hem schillen, maar daar zitten nu juist de meeste voedingsstoffen in, waaronder een grote hoeveelheid vitamine C.
Het is dus beter om de vrucht in zijn geheel te eten. Maar dat moet wel goed worden voorbereid. Alleen maar water zal in deze situatie helaas niet helpen. Je moet er nog twee ingrediënten aan toe voegen: citroensap en zuiveringszout.

1


Dit is wat je moet doen!

Leg het fruit in een diepe schaal en giet er heet water overheen. De was moet in de vorm van witte lak op de schil zichtbaar worden. Nu moet het nog worden verwijderd. Om dit te doen, voeg je er een theelepel bakpoeder en een theelepel citroensap aan toe. Giet weer water over de appels en verwijder de was met behulp van een tandenborstel.

Zorg ervoor dat je gekochte groenten en fruit grondig wast, vooral als je kinderen hebt. Overweeg om biologische gewassen bij kleine lokale producenten te kopen.

Pagina 1 van 1


bron : littlethings.com

Lekker hoeft niet veel calorieën en ongezond te zijn. Deze lekkernij is het beste bewijs!
Prei en broccoli zijn twee zeer gezonde groenten die veel vezels en vitamine C bevatten. Maar niet iedereen consumeert ze graag in hun eenvoudigste vorm – gekookt in water of gestoomd. Voor al degenen die lekker en gezond willen eten, hebben wEen bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat

Deze blinde hond heeft zijn eigen gids, die hem helpt een normaal leven te leiden. Het lot is echter niet altijd rooskleurig…
Glen en Buzz zijn twee bijna tien jaar oude honden, die bevestigen dat ware vriendschap niet alleen tussen mensen kan bestaan, maar ook bij dieren. Ze zijn al lange tijd samen, en als iemand ze probeert te scheiden, reageren ze angstig en worden onru

Het is ongelooflijk waar die vreselijke weg naartoe leidt! Ontdek de waarheid!
Heb je hoogtevries? Ik heb geen, maar ik was ook een beetje bang! Op de foto zie je Hua Shan berg in China. Aan de voet van deze berg bevinden zich zgn. “Hemelse trappen” die zo hoog zijn dat van beneden kan je niet zien waar ze eindigen! (omg.vi