Toen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!

Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde geluiden.

Ze zijn niet aan zo’n lawaai gewend, raken vaak in paniek en zijn in extreme gevallen zo bang dat ze een hartaanval kunnen krijgen. Sommige dieren verstoppen in zich op veilige plaatsen en komen een hele tijd niet meer tevoorschijn, uit angst dat het gevaar terug zal komen.


dog-and-cat


De stress die door het lawaai bij honden wordt veroorzaakt is zo sterk dat ze soms niet meer normaal kunnen functioneren. Huisdieren krijgen vaak maagproblemen, zijn agressief en slapen slecht.

fireworks-500235_960_720


Er wordt wel gezegd dat honden en katten elkaar haten. Hun afkeer van elkaar wordt veroorzaakt door het feit dat de twee soorten erg van elkaar verschillen. Het vriendelijke gedrag van de ene soort kan door de ander worden gezien als teken van agressie. Dit leidt tot kleine of grote gevechten, wat na verloop van tijd kan escaleren. Victoria Eve zette onlangs een foto van haar angstige hond op internet.
Het dier had zich in een deken verstopt en wachtte ongeduldig tot het vuurwerk eindelijk voorbij was. Maar hij was niet alleen. Er kwam een kat naar hem toe, om hem gerust te stellen. De kat nestelde zich naast de hond in de deken en zo lagen ze als de beste vrienden tegen elkaar aan.

Denk je dat de kat echt van harte besloot om de ‘vijand’ te helpen of was het dier ook gewoon bang? Of misschien brengt gevaar niet alleen mensen dichter bij elkaar, maar ook dieren?

dog-and-cat1

Pagina 1 van 1


bron : honesttopaws.com

Over deze plek zul je nooit in de media horen, wel jammer. Iedereen moet het minstens een keer in zijn leven zien!
Er zijn weinig plaatsen in de wereld waarover je niet kan stoppen met denken. Ze staan niet in de media vermeld en ze staan zelden op foto’s. Wat jammer! Soms zijn deze weinig bekende plaatsen ongelooflijk mooi! Eén van deze parels is Eleuther25 schokkende beelden die laten zien dat de wereld door een ernstig gevaar wordt bedreigd. Laten we eindelijk beginnen aandacht te schenken aan wat er om ons heen gebeurt!
Ecologie en de bescherming van het milieu zijn de laatste tijd erg populair geworden, waar bijna iedereen wel van heeft gehoord, maar slechts weinigen weten hoe milieubescherming moeten worden gedaan. De toestand van het milieu is erg slecht geworden

Deze plek is moeilijk te zien op de kaart, maar als je een kijkje van dichtbij neemt… Geweldig!
Als je ooit in Google Maps de Sahara hebt bekeken, wekte deze plek waarschijnlijk niet veel interesse bij je. Er is ook niets verrassend te zien. Op de kaart is het slechts een kleine plek, maar als je dichtbij kijkt, blijkt het een zoölogisch en ge

Tranen en pijnigingen brengen nationale trots. Zie wat Chinese kinderen onder dwang moeten doen om de beste resultaten in de sport te behalen.
Chinese sporters behalen in een vele sporten uitzonderlijke resultaten en behoren op de Olympische Spelen tot de wereldleiders in het medailleklassement. Hun prestaties zijn verbijsterend en lijken onmogelijk te zijn, maar de atleten verbreken record