Toen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!

Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde geluiden.

Ze zijn niet aan zo’n lawaai gewend, raken vaak in paniek en zijn in extreme gevallen zo bang dat ze een hartaanval kunnen krijgen. Sommige dieren verstoppen in zich op veilige plaatsen en komen een hele tijd niet meer tevoorschijn, uit angst dat het gevaar terug zal komen.


dog-and-cat


De stress die door het lawaai bij honden wordt veroorzaakt is zo sterk dat ze soms niet meer normaal kunnen functioneren. Huisdieren krijgen vaak maagproblemen, zijn agressief en slapen slecht.

fireworks-500235_960_720


Er wordt wel gezegd dat honden en katten elkaar haten. Hun afkeer van elkaar wordt veroorzaakt door het feit dat de twee soorten erg van elkaar verschillen. Het vriendelijke gedrag van de ene soort kan door de ander worden gezien als teken van agressie. Dit leidt tot kleine of grote gevechten, wat na verloop van tijd kan escaleren. Victoria Eve zette onlangs een foto van haar angstige hond op internet.
Het dier had zich in een deken verstopt en wachtte ongeduldig tot het vuurwerk eindelijk voorbij was. Maar hij was niet alleen. Er kwam een kat naar hem toe, om hem gerust te stellen. De kat nestelde zich naast de hond in de deken en zo lagen ze als de beste vrienden tegen elkaar aan.

Denk je dat de kat echt van harte besloot om de ‘vijand’ te helpen of was het dier ook gewoon bang? Of misschien brengt gevaar niet alleen mensen dichter bij elkaar, maar ook dieren?

dog-and-cat1

Pagina 1 van 1


bron : honesttopaws.com

Rijkdom en armoede heeft de wereld sinds het begin der tijden verdeeld. Deze korte video zal je doen beseffen dat jouw portemonnee niets te maken heeft met geluk
Geld is al eeuwenlang een onlosmakelijk onderdeel van onze wereld. Helaas is de wens om het te bezitten bij velen de oorzaak dat belangrijke waarden in het leven over het hoofd worden gezien en het verlangen om manieren te vinden hun fortuin te vermeDit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!
Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen ov

Kun jij de panda in deze afbeelding vinden? Al 70.000 mensen over de hele wereld waren verbaasd door dit raadsel!
Op deze zware, sombere dag, zou het leuk zijn om een moment van ontspanning te vinden. Als je je oriëntatie vermogen wilt testen probeer dan deze taak om te zoeken naar een leuke panda die tussen de prachtige, witte sneeuwpoppen verstopt zit. We wet

Je wil echt nooit op dit eiland zitten! Overlevingskansen zal nul zijn!
Ten zuiden van São Paulo, ligt een klein eiland bedekt met dichte bossen. Het bestaat uit een oppervlakte van 0,43 km². Het staat daar vooral bekend om de hoeveel slangen dat daar leeft! Het schijnt de thuisbasis te zijn van de meeste vaarlijke sla