Toen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!

Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde geluiden.

Ze zijn niet aan zo’n lawaai gewend, raken vaak in paniek en zijn in extreme gevallen zo bang dat ze een hartaanval kunnen krijgen. Sommige dieren verstoppen in zich op veilige plaatsen en komen een hele tijd niet meer tevoorschijn, uit angst dat het gevaar terug zal komen.


dog-and-cat


De stress die door het lawaai bij honden wordt veroorzaakt is zo sterk dat ze soms niet meer normaal kunnen functioneren. Huisdieren krijgen vaak maagproblemen, zijn agressief en slapen slecht.

fireworks-500235_960_720


Er wordt wel gezegd dat honden en katten elkaar haten. Hun afkeer van elkaar wordt veroorzaakt door het feit dat de twee soorten erg van elkaar verschillen. Het vriendelijke gedrag van de ene soort kan door de ander worden gezien als teken van agressie. Dit leidt tot kleine of grote gevechten, wat na verloop van tijd kan escaleren. Victoria Eve zette onlangs een foto van haar angstige hond op internet.
Het dier had zich in een deken verstopt en wachtte ongeduldig tot het vuurwerk eindelijk voorbij was. Maar hij was niet alleen. Er kwam een kat naar hem toe, om hem gerust te stellen. De kat nestelde zich naast de hond in de deken en zo lagen ze als de beste vrienden tegen elkaar aan.

Denk je dat de kat echt van harte besloot om de ‘vijand’ te helpen of was het dier ook gewoon bang? Of misschien brengt gevaar niet alleen mensen dichter bij elkaar, maar ook dieren?

dog-and-cat1

Pagina 1 van 1


bron : honesttopaws.com

Facebook Comment
Maak Kennis Met Kuok – Een Van De Gelukkigste Dieren Ter Wereld!
Kuok is een dier waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Dus daar moeten we wat aan doen. Kuok behoort tot de buideldieren. Hij leeft in het zuidwesten van Australië en de Rottnest en Bald eilanden… en het is een van de meest positEen brandweerman trok een kind van 9 jaar dat was overleden onder het puin vandaan. Er lag iets onder haar lichaam dat iedereen schokte
Tijdens de verschrikkelijke aardbeving die Italië op 24 augustus 2016 deed schudden, werd de stad Pescara del Toronto volledig vernield. Reddingswerkers deden hun best zoveel mensen als ze konden uit het puin te trekken, maar niet iedereen kon op ti

Eerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W

Realistische wonders op stranden van Nieuw-Zeeland! Bekijk wat die mensen hebben bedacht!
Op de stranden van Nieuw-Zeeland ontstaan nieuwe kunstwerken. Het is niet te geloven dat ze alleen uit de zand worden gecreërd! De bedenker is Jamie Harkins die samen met zijn team heeft realistische driedimensionale schilderijen gecreëerd. Men mo