Toen deze hond explosies van vuurwerk hoorde, verborg hij zich angstig onder een deken. Plotseling kwam er een kat naar hem toe en deed DIT!

Onafhankelijkheidsdag wordt in de Verenigde Staten op 4 juli grootschalig gevierd. Iedereen vind het prachtig om naar vuurwerk te kijken, maar huisdieren niet. Vooral honden met hun bijzonder gevoelige gehoor hebben een grote hekel aan de harde geluiden.

Ze zijn niet aan zo’n lawaai gewend, raken vaak in paniek en zijn in extreme gevallen zo bang dat ze een hartaanval kunnen krijgen. Sommige dieren verstoppen in zich op veilige plaatsen en komen een hele tijd niet meer tevoorschijn, uit angst dat het gevaar terug zal komen.


dog-and-cat


De stress die door het lawaai bij honden wordt veroorzaakt is zo sterk dat ze soms niet meer normaal kunnen functioneren. Huisdieren krijgen vaak maagproblemen, zijn agressief en slapen slecht.

fireworks-500235_960_720


Er wordt wel gezegd dat honden en katten elkaar haten. Hun afkeer van elkaar wordt veroorzaakt door het feit dat de twee soorten erg van elkaar verschillen. Het vriendelijke gedrag van de ene soort kan door de ander worden gezien als teken van agressie. Dit leidt tot kleine of grote gevechten, wat na verloop van tijd kan escaleren. Victoria Eve zette onlangs een foto van haar angstige hond op internet.
Het dier had zich in een deken verstopt en wachtte ongeduldig tot het vuurwerk eindelijk voorbij was. Maar hij was niet alleen. Er kwam een kat naar hem toe, om hem gerust te stellen. De kat nestelde zich naast de hond in de deken en zo lagen ze als de beste vrienden tegen elkaar aan.

Denk je dat de kat echt van harte besloot om de ‘vijand’ te helpen of was het dier ook gewoon bang? Of misschien brengt gevaar niet alleen mensen dichter bij elkaar, maar ook dieren?

dog-and-cat1

Pagina 1 van 1


bron : honesttopaws.com

Facebook Comment
Gigantische groenten! Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Maak je maar klaar om onder de indruk te raken!
Peter Glazebrook uit Engeland werd beroemd als boer met de grootste groenten ter wereld, wat in het Guinness Book of World Records werd opgenomen. Hij is de trotse eigenaar van de grootste uien, aardappelen, bloemkool, bieten en rapen. In 2013 verbouHet ziet eruit als standbeelden… maar de waarheid over dit is geweldig!
Heeft u wel eens gedroomd over avonturen, het verkennen van wijken en het bekijken van bezienswaardigheden wat voor de ogen van mensen eeuwen verborgen was? Wil u ontsnappen uit uw eentonige leven om iets nieuws te kunnen zien – ieder van ons dit n

Deze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel

Een paar jaar geleden koos dit echtpaar er bewust voor om zonder geld te leven. Ziet hun leven eruit zoals ze gedacht hadden? De waarheid is verbazingwekkend!
De moderne wereld lijkt voornamelijk gericht op het verzamelen van materiële goederen, met inbegrip van geld. Van jongs af aan wordt ons verteld om te leren, zodat we in de toekomst een goede baan met een hoog salaris kunnen vinden, wat het leven op