Het Nieuwe Kapsel Van Koning Jong Un Op De Hoofden Van Andere Beroemde Mannen. Je Moet Het Zien!

Heb je het nieuwe kapsel van koning Jong Un gezien?

[KCNA]

aOngeacht wat de heerser van Korea of zijn kappers met zijn haar van plan waren, ze creëerden een uniek kapsel. 

KCNA

bSamen met onthaarde wenkbrauwen – is het resultaat verbluffend. 

[KCNA]

cEn wat als we het haar van andere populaire mensen ook op deze manier kammen? Zou het resultaat net zo schokkend zijn? Je komt erachter door de volgende foto’s te bekijken. 

[KCNA]

d
Facebook Comment
Hou je ervan om rode lippenstift te gebruiken? Na het lezen van dit artikel, zul je er nooit meer op dezelfde manier naar kijken!
Bloedrode lippenstift was het kenmerk van onder anderen Marilyn Monroe, Marlene Dietrich en Sophia Loren. Dankzij hen is het uitgegroeid tot een van de kenmerken van vrouwelijkheid en wordt het tot op de dag van vandaag beschouwd als de kwintessens vEen vrouw van 250 kilo bevalt van een kind. Hoeveel denk je dat het kind weegt?
Obesitas is een van de levensstijl gerelateerde ziektes die ongeveer 20% van de bevolking treft. Er komen steeds meer zwaarlijvige mensen en er is weinig hoop dat de statistieken in de nabije toekomst veel beter worden. Voedsel dat rijk is aan calori

Reclame versus werkelijkheid. Junkfood getoond zonder commerciële trucs
De eerste advertenties werden vele eeuwen geleden gemaakt, toen de eerste mensen begonnen om producten te tonen om te bewijzen dat ze beter waren dan op de stand van de buren. Momenteel werken er bij reclamecampagnes hele drommen mensen die op elk de

Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!
Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen. Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg.