Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!

Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben, maar niet iedereen heeft een perfect witte glimlach van hun voorouders geërfd.

We blijven echter zoeken naar nieuwe methoden en ideeën over hoe je een hagelwitte glimlach kunt krijgen. Het gaat om vrij hoge uitgaven zoals professionele whitening of porseleinen overlays. Mensen proberen wat ze kunnen om een Hollywood glimlach te krijgen. De oplossing is simpeler dan het lijkt!

3


Ten eerste moet je de bron vinden van wat die vlekken op je tanden veroorzaakt. Koffie, wijn en thee, en ook sigaretten maken de tanden donkerder. Let ook op hoe je ze borstelt. Snel en onnauwkeurig poetsen en geen tandzijde gebruiken, heeft ook slechte gevolgen.

2


In plaats van dure whitening kits zou je eerst een paar huismiddeltjes moeten proberen. Een daarvan is met een bananenschil op je tanden wrijven.

Op de volgende pagina vind je een geweldig idee dat gemakkelijk te doen is en je zeker plezier zal doen!

1bron : lifebuzz.com

15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt
Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. TJe kunt deze kat meenemen naar waar je maar wilt… Je zult nooit raden waarom!
Katten regeren het internet, en daardoor hebben ze de hele wereld veroverd! Dat is geen grap, katten hebben in onze tijd waarschijnlijk een vergelijkbare positie als katten in het oude Egypte. Nou ja, misschien niet helemaal precies. Niemand in heel

Medeleven met de mensen die op de proef werden gesteld! Kijk hoe u zou reageren op deze jongen!
Bij de bus zat een eenzame jongen… Zonder jas en muts… Hij lijkt moeilijk te kunnen ontspannen. Het viel veel mensen op. Sommige mensen stonden te wachten bij de bushalte, andere waren toevallige passanten. De scene was gemaakt door een o

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va