Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!

Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben, maar niet iedereen heeft een perfect witte glimlach van hun voorouders geërfd.

We blijven echter zoeken naar nieuwe methoden en ideeën over hoe je een hagelwitte glimlach kunt krijgen. Het gaat om vrij hoge uitgaven zoals professionele whitening of porseleinen overlays. Mensen proberen wat ze kunnen om een Hollywood glimlach te krijgen. De oplossing is simpeler dan het lijkt!

3


Ten eerste moet je de bron vinden van wat die vlekken op je tanden veroorzaakt. Koffie, wijn en thee, en ook sigaretten maken de tanden donkerder. Let ook op hoe je ze borstelt. Snel en onnauwkeurig poetsen en geen tandzijde gebruiken, heeft ook slechte gevolgen.

2


In plaats van dure whitening kits zou je eerst een paar huismiddeltjes moeten proberen. Een daarvan is met een bananenschil op je tanden wrijven.

Op de volgende pagina vind je een geweldig idee dat gemakkelijk te doen is en je zeker plezier zal doen!

1bron : lifebuzz.com

Dit huis ziet er vervallen uit, maar het interieur is buitengewoon. Je zult nooit raden welk muziekster de eigenaar is
Het is een enorme vergissing om een boek te beoordelen aan de hand van de omslag, want daarmee zou je de ongelooflijke inhoud ervan kunnen missen. Hetzelfde geldt voor huizen. Soms is de buitenkant niet erg indrukwekkend, maar kan het zich beroemen oEen deel van ede schedel kwijtgeraakt… Bekijk hier hoe het eruit ziet!
Met de hulp van de dokters en presentatie van de moderne medicatie na het verliezen van 1/4 deel van Jake zijn schedel, iemand die zijn toekomst niet helemaal zit, kan toch gewoon normaal leven! Tot een paar jaar geleden was de toekomst erg somber. T

Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manier
Brad Kearns, die manager is van een sportschool in Tuggerah, Australië, is de gelukkige vader van twee geweldige kinderen. Helaas werd zijn eerste zoon dood geboren. Zonder die tragedie zou hij vandaag de dag drie fantastische zonen hebben gehad. De

Het Lijkt Erop Dat Deze Vrouw De Muren Wit Schildert. Maar Wanneer Zij Het Licht Uit Doet… WOW!
Bogi Fabian komt uit Hongarije en is een kunstenares die op de muren kunstwerken maakt die niet genegeerd kunnen worden. Op het eerste gezicht zul je niets opmerken. Als je echter het licht uitdoet kun je een werkelijk prachtig uitzicht bewonderen! D