Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!

Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben, maar niet iedereen heeft een perfect witte glimlach van hun voorouders geërfd.

We blijven echter zoeken naar nieuwe methoden en ideeën over hoe je een hagelwitte glimlach kunt krijgen. Het gaat om vrij hoge uitgaven zoals professionele whitening of porseleinen overlays. Mensen proberen wat ze kunnen om een Hollywood glimlach te krijgen. De oplossing is simpeler dan het lijkt!

3


Ten eerste moet je de bron vinden van wat die vlekken op je tanden veroorzaakt. Koffie, wijn en thee, en ook sigaretten maken de tanden donkerder. Let ook op hoe je ze borstelt. Snel en onnauwkeurig poetsen en geen tandzijde gebruiken, heeft ook slechte gevolgen.

2


In plaats van dure whitening kits zou je eerst een paar huismiddeltjes moeten proberen. Een daarvan is met een bananenschil op je tanden wrijven.

Op de volgende pagina vind je een geweldig idee dat gemakkelijk te doen is en je zeker plezier zal doen!

1bron : lifebuzz.com

Facebook Comment
Ze woonden in een garage uit 1924. Toen de buren binnen kwamen, keken ze hun ogen uit!
Elk jong stel droomt over een eigen nestje, waar ze samen hun leven kunnen beginnen. Maar niet iedereen kan zich een eigen huis of appartement veroorloven, dus moeten velen dit op een of andere manier proberen op te lossen. Sommige mensen kiezen er vZe Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi

Vrouw liet vader alleen met twee kinderen. Een dergelijke finale had ze niet verwacht!
Dit is wat er gebeurt als papa achter gelaten wordt met de tweeling. Kijkend naar de drie, is het moeilijk om niet te lachen :).

Elk jaar creëren de drie broers hun eigen tuin met sneeuw in geheel iets ordinair! Bekijk het tot het einde!
Austin, Connor en Trevor Bartz zijn drie broers wonen in New Brighton in Minnesotcie die graag hun eigen achtertuin winter sneeuw ongewone sculpturen te creëren. Wat interessant is, er zijn geen afgoden, en anderen, om echt opmerkelijk wezens te cre