Ze omwikkelde haar tanden met aluminiumfolie. Het effect daarvan is ongelooflijk!

Je kunt prachtig haar, perfecte make-up en een heerlijk frisse en stralende uitstraling hebben, maar als je glimlach niet sneeuwwit is, zijn dat soort behandelingen geen cent waard. Het is waar dat mensen van nature verschillend getinte tanden hebben, maar niet iedereen heeft een perfect witte glimlach van hun voorouders geërfd.

We blijven echter zoeken naar nieuwe methoden en ideeën over hoe je een hagelwitte glimlach kunt krijgen. Het gaat om vrij hoge uitgaven zoals professionele whitening of porseleinen overlays. Mensen proberen wat ze kunnen om een Hollywood glimlach te krijgen. De oplossing is simpeler dan het lijkt!

3


Ten eerste moet je de bron vinden van wat die vlekken op je tanden veroorzaakt. Koffie, wijn en thee, en ook sigaretten maken de tanden donkerder. Let ook op hoe je ze borstelt. Snel en onnauwkeurig poetsen en geen tandzijde gebruiken, heeft ook slechte gevolgen.

2


In plaats van dure whitening kits zou je eerst een paar huismiddeltjes moeten proberen. Een daarvan is met een bananenschil op je tanden wrijven.

Op de volgende pagina vind je een geweldig idee dat gemakkelijk te doen is en je zeker plezier zal doen!

1bron : lifebuzz.com

Deze Kunstenaar Toont Nieuwe Gezichten Van Beroemde Filmposters. De Een Beter Dan De Andere!
Jaemy Choong heeft er talent voor filmposters op de juiste plaats te zetten, zodat ze goed in de werkelijkheid passen. De resultaten van zijn plezier met posters en perspectief kunnen worden gevolgd op het internet. Hij publiceert al zijn werken op IDeze foto raakte miljoenen internetgebruikers! Kijk eens wat een discipline deze honden in de Chinese politieacademie hebben!
De volgende foto leidde de afgelopen dagen tot heel wat opschudding onder de internetgebruikers. Hij toont zes politiehonden met schalen in hun bek. Huisdieren staan in de rij voor een maaltijd, geserveerd door een Chinese coach. Deze foto werd genom

Een moeder schoor het hoofd van haar dochter kaal toen ze hoorde dat die een vriendin intimideerde die kanker heeft
Een ouder zijn is soms een grote uitdaging. Aan de ene kant wil je vrienden zijn met de kinderen om hen een gevoel van veiligheid te geven, aan de andere kant moet je hen de regels van moreel gedrag onderwijzen. Hoe doe je dat? Door scholing, werk en

Reclame versus werkelijkheid. Junkfood getoond zonder commerciële trucs
De eerste advertenties werden vele eeuwen geleden gemaakt, toen de eerste mensen begonnen om producten te tonen om te bewijzen dat ze beter waren dan op de stand van de buren. Momenteel werken er bij reclamecampagnes hele drommen mensen die op elk de