Een nieuw alternatief voor de pizza! Het recept is snel, lekker en ziet er goed uit. Wacht niet en probeer dit ongewone recept vandaag nog!

Italiaanse pizza veroorzaakte een sensatie op alle continenten van de wereld. Een dunne cake met tomatensaus en kaas, een delicatesse voor zowel kinderen als volwassenen, die gemakkelijk naar individuele smaak kan worden aangepast. Het enige nadeel van pizza is de tijd die je nodig hebt voor de bereiding, en daarom zou je een naar een nieuwe en snellere alternatieve versie kunnen kijken.

De originele Italiaanse pizza komt uit Napels, waar het in de zeventiende eeuw werd gemaakt. Het is een nogal eenvoudig en goedkoop gerecht dat miljoenen harten of liever smaakpapillen, over de hele wereld, heeft veroverd. Een klassieke Margarita, hete pepperoni of Hawaiiaanse Oriental? Iedereen zal zijn favoriet hebben, maar voor al diegenen die zich geen lang geknutsel in de keuken kunnen veroorloven, is er een alternatieve pizzaversie, die snel kan worden bereid en net zo goed smaakt als het originele gerecht.

pizza-1150031_960_720

 


Het recept is heel geschikt als er veel gasten zijn en kan uiteraard worden aangepast, zodat de samenstelling van de ingrediënten precies goed is voor alle feestgangers. De traditionele pizza wordt nooit oud, maar het is de moeite waard om ermee te experimenteren.

pizza-8


De ingrediënten van de pizza en de alternatieve bereidingswijze:
twee stuks bladerdeeg
tomatensaus
geraspte mozzarellakaas
plakjes ham
oregano
een ei

Stap 1:

Snijd twee identieke cirkels in het deeg uit (bijv. met een grote vlakke plaat).

pizza-1bron : virealno.com

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografeeDeze hond had een eerste ontmoeting met een kind met het syndroom van down! Zijn gedrag was erg ongebruikelijk!
De labrador ziekt iets speciaals in deze ziekte jongen…   De meeste mensen zien niet dat… hem te behandelen met extreme zachtheid en genegenheid. De is een perfect voorbeeld van liefdevolle honden!

Deze plekken zou jij nooit voor jezelf kiezen!
Misschien is het fascinerend, ik heb geen ambitie om jacht plekken te ontdekken in de wereld. Ik wil het bos niet doorspitten met het gevoel de een geest op je schouder zit of mensen zit weg vervagen. Maar als je en gok durft te wagen, hebben wij mis

Een vader brengt zijn dochter in slaap. Let op wat hij met zijn handen doet!
Er zijn een heleboel manieren om een kind in slaap te brengen. Een van de meest populaire is natuurlijk schommelen of ze in je armen nemen. Wanneer een baby erg dwars is, dan is een laatste redmiddel een ritje in een auto. Het is nogal een onconventi