Een nieuw alternatief voor de pizza! Het recept is snel, lekker en ziet er goed uit. Wacht niet en probeer dit ongewone recept vandaag nog!

Italiaanse pizza veroorzaakte een sensatie op alle continenten van de wereld. Een dunne cake met tomatensaus en kaas, een delicatesse voor zowel kinderen als volwassenen, die gemakkelijk naar individuele smaak kan worden aangepast. Het enige nadeel van pizza is de tijd die je nodig hebt voor de bereiding, en daarom zou je een naar een nieuwe en snellere alternatieve versie kunnen kijken.

De originele Italiaanse pizza komt uit Napels, waar het in de zeventiende eeuw werd gemaakt. Het is een nogal eenvoudig en goedkoop gerecht dat miljoenen harten of liever smaakpapillen, over de hele wereld, heeft veroverd. Een klassieke Margarita, hete pepperoni of Hawaiiaanse Oriental? Iedereen zal zijn favoriet hebben, maar voor al diegenen die zich geen lang geknutsel in de keuken kunnen veroorloven, is er een alternatieve pizzaversie, die snel kan worden bereid en net zo goed smaakt als het originele gerecht.

pizza-1150031_960_720

 


Het recept is heel geschikt als er veel gasten zijn en kan uiteraard worden aangepast, zodat de samenstelling van de ingrediënten precies goed is voor alle feestgangers. De traditionele pizza wordt nooit oud, maar het is de moeite waard om ermee te experimenteren.

pizza-8


De ingrediënten van de pizza en de alternatieve bereidingswijze:
twee stuks bladerdeeg
tomatensaus
geraspte mozzarellakaas
plakjes ham
oregano
een ei

Stap 1:

Snijd twee identieke cirkels in het deeg uit (bijv. met een grote vlakke plaat).

pizza-1bron : virealno.com

Hij vond een doos geplaatst in het sneeuw… Hij keek er toen in en zijn tranen kwamen naar boven!
Soms worden onschuldige dieren, zonder enige reden onderworpen een een wrede marteling. Ongewenste honden en katten wachten soms op het tragische lot. Mensen proberen op allerlei manier om van hen af te komen. Ik zie zeker niet zonder ideeën! TerugDeze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa

De genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

Heeft jouw lichaam vet op specifieke plaatsen? We hebben een manier om daar snel vanaf te komen!
Obesitas is een probleem, en dan hebben we het niet over het uiterlijk, want dat is niet het belangrijkste, maar over de gezondheid. Het kan levensbedreigende complicaties en ziekten veroorzaken, die ons leven kunnen ruineren. Mensen die worstelen me