Voor de start van de middelbare school gaf een moeder haar dochter een belangrijke les met alleen tandpasta. Inspirerend…

Amy Beth Gardner, een moeder uit Cleveland, Tennessee, gaf haar dochter Breonna voor de eerste schooldag een belangrijke levensles die ze hopelijk de rest van haar leven zal onthouden. Voordat ze haar kind naar de middelbare school liet gaan, deed ze net als de meeste ouders. Ze kocht alle benodigde schoolspullen, een uniform en een nieuwe rugzak voor het schoolmeisje.

Breonna had alles wat ze nodig had. De avond voordat het schooljaar van start ging, wilde Amy zeker zijn dat haar dochter echt klaar was voor de middelbare school. Ze gaf haar een tube tandpasta en vroeg haar om hem op een bord uit te knijpen. Toen ze dat had gedaan, vroeg haar moeder om het allemaal weer terug in de tube te doen.

toothpaste-lesson


Het meisje begon te roepen dat ze dat onmogelijk kon doen en dat de tandpasta niet meer hetzelfde zou zijn. Haar woorden maakten Amy niet boos en ze wachtte rustig af terwijl ze met de opdracht worstelde. Daarna zei ze:

Vergeet dit bord met tandpasta voor de rest van je leven niet meer. Zodra je door de deur van je nieuwe school gaat, zul je zien hoeveel de woorden die jij zegt waard zijn. Je kunt ze gebruiken om te kwetsen, te vernederen en om anderen te pesten.

toothpaste-lesson1


Ga naar de volgende pagina om het einde van dit verhaal te lezen.

toothpaste-lesson4bron : boredomtherapy.com

Kijk Naar De Uitvindingen Die Ooit Een Krankzinnig Idee Waren, Maar Een Inspiratie Werden Voor Moderne Objecten!
De moderne tijd is verbazend, we worden bijna overspoeld met technologieën die ons leven gemakkelijker maken. Maar elke uitvinding begint met min of meer bizarre ideeën. Sommige daarvan blijken een ingeving van een genie te zijn, anderen zijn gewooBinnenin een stuk bamboe vond hij een aantal eitjes. Toen hij ze in zijn handen nam gebeurde er iets ongelooflijks!
Iedereen die ooit de kans heeft gehad om Hawaii te bezoeken, weet dat het een fantastische plek is, en dat het moeilijk is om weer afscheid te moeten nemen. De gastvrijheid van de Hawaïiaanse bewoners, het fantastische weer en het unieke landschap d

Eindelijk! Wetenschappers hebben bewezen dat je net zoveel chocolade kan eten als je maar wilt!
Wij hebben altijd wel een excuus voor onze kleine zwakheden. Koekjes in het restaurant of pizza om 6 uur ‘s avonds en we zijn altijd op zoek naar excuses om onszelf iets te geven. Ieder van ons stelt gezondheid op prijs en misschien is dat wel de r

Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.