Voor de start van de middelbare school gaf een moeder haar dochter een belangrijke les met alleen tandpasta. Inspirerend…

Amy Beth Gardner, een moeder uit Cleveland, Tennessee, gaf haar dochter Breonna voor de eerste schooldag een belangrijke levensles die ze hopelijk de rest van haar leven zal onthouden. Voordat ze haar kind naar de middelbare school liet gaan, deed ze net als de meeste ouders. Ze kocht alle benodigde schoolspullen, een uniform en een nieuwe rugzak voor het schoolmeisje.

Breonna had alles wat ze nodig had. De avond voordat het schooljaar van start ging, wilde Amy zeker zijn dat haar dochter echt klaar was voor de middelbare school. Ze gaf haar een tube tandpasta en vroeg haar om hem op een bord uit te knijpen. Toen ze dat had gedaan, vroeg haar moeder om het allemaal weer terug in de tube te doen.

toothpaste-lesson


Het meisje begon te roepen dat ze dat onmogelijk kon doen en dat de tandpasta niet meer hetzelfde zou zijn. Haar woorden maakten Amy niet boos en ze wachtte rustig af terwijl ze met de opdracht worstelde. Daarna zei ze:

Vergeet dit bord met tandpasta voor de rest van je leven niet meer. Zodra je door de deur van je nieuwe school gaat, zul je zien hoeveel de woorden die jij zegt waard zijn. Je kunt ze gebruiken om te kwetsen, te vernederen en om anderen te pesten.

toothpaste-lesson1


Ga naar de volgende pagina om het einde van dit verhaal te lezen.

toothpaste-lesson4bron : boredomtherapy.com

Facebook Comment
Een metamorfose die het leven van vrouwen volledig verandert. Bekijk de meest spectaculaire!
Natuurlijke schoonheid is het beste, daar zijn we van overtuigd. Maar soms kan de natuur wel een beetje “hulp” gebruiken, en met wat trucjes met make-up kunnen we de schoonheid van ons gezicht laten zien en eventuele gebreken verbergen. E20 eenvoudige manieren voor een lang en gelukkig leven!
We zijn vaak bezorgd over onze toekomst, onze carriere en ons geld. Wat we ook hebben, we willen nog meer. Dat zit gewoon in onze natuur, maar er ontstaan problemen wanneer we dingen vergeten. En in onze haast denken we niet na over wat voor dag het

Hij maakte dagelijks een foto van het eten dat ze hem in een bejaardentehuis gaven… Beangstigend hoe zij hem behandelden!
De 63-jarige Jurgen woont in een van de oudste bejaardentehuizen in Duitsland. Hij kwam daar omdat hij door zijn slechte gezondheid niet meer normaal kon functioneren. Het eten in het huis bleek verschrikkelijk smakeloos en afstotelijk te zijn. Hierd

Nieuwe manieren om alledaagse voorwerpen te gebruiken. Ik weet zeker dat je met stomheid geslagen zult zijn!
We krijgen soms ideeën die het leven makkelijker maken. Het gebruik van sommige dingen kan afhankelijk van de situatie veranderen. Deze mensen kwamen met zulke ideeën. Sommige zijn beter dan anderen, maar een ding is zeker, ze zijn allemaal grappig