De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!

Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om erover na te denken.

Zoals Einstein zei: “Als ik 60 minuten heb om een probleem op te lossen, besteed ik 55 minuten aan het nadenken over het probleem, en 5 aan het oplossen ervan.” Zo ging de grote geleerde met problemen om. Hij bedacht een systeem om met problemen om te gaan, dat ons een aanwijzing geeft over hoe je een probleem moet aanpakken, zodat het gemakkelijk te behappen is!


mały

 
Herdefinieer het probleem
Wanneer je te maken hebt met een moeilijk probleem is de juiste identificatie van het probleem het belangrijkst, dus denk na of je het goed gezien hebt of niet.

problrmKijk naar het probleem in zijn geheel.
Elke nieuwe uitdaging maakt deel uit van een grotere. Net zoals je het probleem vanuit verschillende invalshoeken kunt benaderen, kun je het ook op verschillende niveaus bekijken. Je kunt vast komen te zitten in details. Soms moet je daarom je perspectief verbreden en de andere aspecten ervan zien.

inneOnderzoek van het probleem van binnenuit
Grote problemen kunnen worden opgedeeld in verschillende kleine en in delen worden opgelost, waardoor het probleem niet meer zo verontrustend is als het lijkt.

3Denk na over de gevolgen
Dit biedt ook geweldige mogelijkheden. Als je voor het eerst over een probleem nadenkt, overweeg dan de verschillende oplossingen samen met hun gevolgen, dan zul je weten wat je moet doen. Je vindt de volgende stappen over hoe je problemen op moet lossen op de volgende pagina.

4bron : brightside.me

Facebook Comment
Een vernielde trouwring en geen kans dat hij gerepareerd kon worden. Maar deze juwelier gaf niet op. Zie de gevolgen van zijn werk!
Voor de meeste mensen is een trouwring een symbool dat echtgenoten verbindt. Voor degenen die er een dragen, wordt het een teken van volwassenheid en hun bereidheid om samen door het leven te gaan. En er is niets erger dan de vernieling of het verlieDeze foto is op internet in één dag een hit geworden. Waarom? Het gaat om de ongebruikelijke boodschap die het heeft!
Ayanna Toye Barrows heeft dit jaar op 13 april enkele foto’s op haar Facebook-account gepost. Deze tonen haar dochter en een jongen die ze onlangs op het strand had ontmoet. Onder een foto schreef ze een commentaar dat al snel de harten van vel

Ze pakte de ijsjes van haar kinderen af en gooide ze in de afvalbak. Als je de redenen kent, moet je toegeven dat ze gelijk had!
De schrijfster Jaime Primak Sullivan werd van de ene dag op de andere een slechte moeder voor haar kinderen. Alleen maar omdat ze eerst ijsjes voor hen kocht, en ze vervolgens in de afvalbak gooide. Ze schreef erover op Facebook en werd gesteund door

Toen hij de planten aanraakte, gebeurde er iets bijzonders!
De natuur heeft geweldige ideeën over hoe de vruchten van planten zich over een zo groot mogelijk gebied kunnen verspreiden en ontkiemen. Er zijn verschillende manieren, waaronder het hebben van zaden binnenin heerlijk fruit, zodat dieren de zaden e