De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!

Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om erover na te denken.

Zoals Einstein zei: “Als ik 60 minuten heb om een probleem op te lossen, besteed ik 55 minuten aan het nadenken over het probleem, en 5 aan het oplossen ervan.” Zo ging de grote geleerde met problemen om. Hij bedacht een systeem om met problemen om te gaan, dat ons een aanwijzing geeft over hoe je een probleem moet aanpakken, zodat het gemakkelijk te behappen is!


mały

 
Herdefinieer het probleem
Wanneer je te maken hebt met een moeilijk probleem is de juiste identificatie van het probleem het belangrijkst, dus denk na of je het goed gezien hebt of niet.

problrmKijk naar het probleem in zijn geheel.
Elke nieuwe uitdaging maakt deel uit van een grotere. Net zoals je het probleem vanuit verschillende invalshoeken kunt benaderen, kun je het ook op verschillende niveaus bekijken. Je kunt vast komen te zitten in details. Soms moet je daarom je perspectief verbreden en de andere aspecten ervan zien.

inneOnderzoek van het probleem van binnenuit
Grote problemen kunnen worden opgedeeld in verschillende kleine en in delen worden opgelost, waardoor het probleem niet meer zo verontrustend is als het lijkt.

3Denk na over de gevolgen
Dit biedt ook geweldige mogelijkheden. Als je voor het eerst over een probleem nadenkt, overweeg dan de verschillende oplossingen samen met hun gevolgen, dan zul je weten wat je moet doen. Je vindt de volgende stappen over hoe je problemen op moet lossen op de volgende pagina.

4bron : brightside.me

Facebook Comment
Een paar installeerde een camera in hun slaapkamer. Wat ze ‘s nachts vastlegden maakte hen nog banger!
Elk huis maakt wel eens geluiden en de eigenaren zijn er wel aan gewend. Maar wat moet je doen wanneer er nieuwe, vreemde geluiden ontstaan, of nog erger, als dingen spontaan gaan bewegen? Zet ergens een camera neer. Mark Apsolon en zijn vriendin had15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.
Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is. Er valt niets aan te doen, te

Voors en tegens van een ouder zijn. Denk twee keer na voordat je besluit een kind te krijgen!
Plan je samen met je partner een groot gezin? Misschien is er al zo’n lieve schattige peuter onderweg? Bereid je maar voor op het feit dat het ouderschap een mooie, maar uitdagende weg is, die niet altijd over rozen gaat. Er zijn een heleboel dinge

Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!
De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te b