De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!

Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om erover na te denken.

Zoals Einstein zei: “Als ik 60 minuten heb om een probleem op te lossen, besteed ik 55 minuten aan het nadenken over het probleem, en 5 aan het oplossen ervan.” Zo ging de grote geleerde met problemen om. Hij bedacht een systeem om met problemen om te gaan, dat ons een aanwijzing geeft over hoe je een probleem moet aanpakken, zodat het gemakkelijk te behappen is!


mały

 
Herdefinieer het probleem
Wanneer je te maken hebt met een moeilijk probleem is de juiste identificatie van het probleem het belangrijkst, dus denk na of je het goed gezien hebt of niet.

problrmKijk naar het probleem in zijn geheel.
Elke nieuwe uitdaging maakt deel uit van een grotere. Net zoals je het probleem vanuit verschillende invalshoeken kunt benaderen, kun je het ook op verschillende niveaus bekijken. Je kunt vast komen te zitten in details. Soms moet je daarom je perspectief verbreden en de andere aspecten ervan zien.

inneOnderzoek van het probleem van binnenuit
Grote problemen kunnen worden opgedeeld in verschillende kleine en in delen worden opgelost, waardoor het probleem niet meer zo verontrustend is als het lijkt.

3Denk na over de gevolgen
Dit biedt ook geweldige mogelijkheden. Als je voor het eerst over een probleem nadenkt, overweeg dan de verschillende oplossingen samen met hun gevolgen, dan zul je weten wat je moet doen. Je vindt de volgende stappen over hoe je problemen op moet lossen op de volgende pagina.

4bron : brightside.me

Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!
Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is belDieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!
Marketeers die werken voor bedrijven die erop gericht zijn om geld van ons los te krijgen, weten perfect hoe ze ons kunnen verleiden, zodat we onze dekking laten varen en toegeven aan verleidelijke aanbiedingen. Dit is ons vast meer dan eens overkome

Deze man lag te slapen toen zijn geadopteerde kat hem flink in de vinger beet. Het deed pijn, maar hij zal hem er de rest van zijn leven dankbaar voor zijn!
Asielen zitten vol met dakloze huisdieren. Honden en katten kijken reikhalzend uit naar nieuwe eigenaren die hen adopteren en een nieuw en liefdevol thuis geven. Niet elk huisdier heeft zoveel geluk, en oude en zieke dieren worden soms in bijzonder s

Een van deze bladeren niet echt is. Kun jij vertellen welke?
Verondersteld wordt dat ieder mens een soort verbazingwekkende talent heeft dat erop wacht om ontdekt te worden. Veel mensen realiseren dat potentieel en hun enorme latente mogelijkheden niet. Soms heb je iemand nodig om een ongewoon talent te herken