De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!

Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om erover na te denken.

Zoals Einstein zei: “Als ik 60 minuten heb om een probleem op te lossen, besteed ik 55 minuten aan het nadenken over het probleem, en 5 aan het oplossen ervan.” Zo ging de grote geleerde met problemen om. Hij bedacht een systeem om met problemen om te gaan, dat ons een aanwijzing geeft over hoe je een probleem moet aanpakken, zodat het gemakkelijk te behappen is!


mały

 
Herdefinieer het probleem
Wanneer je te maken hebt met een moeilijk probleem is de juiste identificatie van het probleem het belangrijkst, dus denk na of je het goed gezien hebt of niet.

problrmKijk naar het probleem in zijn geheel.
Elke nieuwe uitdaging maakt deel uit van een grotere. Net zoals je het probleem vanuit verschillende invalshoeken kunt benaderen, kun je het ook op verschillende niveaus bekijken. Je kunt vast komen te zitten in details. Soms moet je daarom je perspectief verbreden en de andere aspecten ervan zien.

inneOnderzoek van het probleem van binnenuit
Grote problemen kunnen worden opgedeeld in verschillende kleine en in delen worden opgelost, waardoor het probleem niet meer zo verontrustend is als het lijkt.

3Denk na over de gevolgen
Dit biedt ook geweldige mogelijkheden. Als je voor het eerst over een probleem nadenkt, overweeg dan de verschillende oplossingen samen met hun gevolgen, dan zul je weten wat je moet doen. Je vindt de volgende stappen over hoe je problemen op moet lossen op de volgende pagina.

4bron : brightside.me

Het nieuws over deze jongen ging de hele wereld rond! Er is dus hoop geboren!
Ieder kind is een wonder en in dit geval is Tcodolino een kleine wonderkind. Haar zoon werd vier maanden te vroeg geboren en heeft dit overleeft, door dus woog hij 1.5 kg tijdens de geboorte. Deze opmerkelijke kleine jongen, is een ware strijder. HetJe zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!
Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom

Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

Deze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
Elk feestje moet een keer stoppen. Wat op 1 uur in de nacht een goed idee lijkt, komt terug. Dan droomt u om in bed worden te worden met een glas water, doordat de keuken zo ver weg is… Bekijk hier hoe de dieren iets soortgelijks beleven! :D &#