De briljante manier van Albert Einstein om problemen op te lossen! Door deze methode zullen jouw problemen tot het verleden behoren!

Het leven van iedere volwassene bestaat uit obstakels die zijn of haar wil en analytisch denken vormgeven. Elk dilemma en de manier waarop het wordt opgelost, leert ons iets. Voordat je een probleem probeert op te lossen is het de moeite waard om erover na te denken.

Zoals Einstein zei: “Als ik 60 minuten heb om een probleem op te lossen, besteed ik 55 minuten aan het nadenken over het probleem, en 5 aan het oplossen ervan.” Zo ging de grote geleerde met problemen om. Hij bedacht een systeem om met problemen om te gaan, dat ons een aanwijzing geeft over hoe je een probleem moet aanpakken, zodat het gemakkelijk te behappen is!


mały

 
Herdefinieer het probleem
Wanneer je te maken hebt met een moeilijk probleem is de juiste identificatie van het probleem het belangrijkst, dus denk na of je het goed gezien hebt of niet.

problrmKijk naar het probleem in zijn geheel.
Elke nieuwe uitdaging maakt deel uit van een grotere. Net zoals je het probleem vanuit verschillende invalshoeken kunt benaderen, kun je het ook op verschillende niveaus bekijken. Je kunt vast komen te zitten in details. Soms moet je daarom je perspectief verbreden en de andere aspecten ervan zien.

inneOnderzoek van het probleem van binnenuit
Grote problemen kunnen worden opgedeeld in verschillende kleine en in delen worden opgelost, waardoor het probleem niet meer zo verontrustend is als het lijkt.

3Denk na over de gevolgen
Dit biedt ook geweldige mogelijkheden. Als je voor het eerst over een probleem nadenkt, overweeg dan de verschillende oplossingen samen met hun gevolgen, dan zul je weten wat je moet doen. Je vindt de volgende stappen over hoe je problemen op moet lossen op de volgende pagina.

4bron : brightside.me

Een Australische visser zag iets vreemds op het water drijven. Het bleek iets verrassend gewoons te zijn
De zeeën en oceanen zijn een fascinerende omgeving met veel verbazingwekkende en boeiende wezens. Sommige ervan zijn ons nog onbekend, omdat het onderzoeken en beschrijven van de zeebodem een moeilijke en zware taak is. Elk merkwaardig object in hetDe dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over ee

Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?
De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen. Al snel realiseerden z

Wie heeft een kind op de Noorse fjord? Iedereen is geschockt!
Preikestolen is een erg populaire toeristische trekpleister in Noorwegen. Het is een platte maar een rechthoekige rots met rotsen aan drie kanten. Preikestolen is een open toegankelijke ruimte. Er staat geen hek, dat zou een belemmering zijn voor de