Ze wilden dat hun agressieve pitbull hun huis zou verlaten. Toen deed hij iets dat niemand had verwacht!

Een gezin had twee honden in huis. Een ervan was een kruising tussen een labrador en een pitbull. Hij werd Zack genoemd en was nogal vijandig tegenover zijn omgeving. Hij hield niet zo van de bewoners en gedroeg zich nogal agressief tegenover hen.

“Ik voelde dat hij vijandig was en een hekel aan me had. Toen onze dochter geboren werd, was ik bang voor haar. Ik zei tegen mijn vrouw dat als Zack iets verkeerd deed, hij het huis zou moeten verlaten. Toen we ons kind naar huis brachten, begonnen beide honden meteen aan haar te ruiken en te likken. Ik moest Zack van haar weg houden.”

Ze kregen verrassenderwijs een sterke band. Binnen een dag was de vervelende hond veranderde in een beschermer voor mijn kleine dochter. Toen hij een beetje groter werd, liep hij ‘s nachts met haar naar haar bed en ging naast haar liggen. Hij wist perfect wanneer ze moest gaan slapen en waar ze naar toe moest.

1

2


bron : dogbreedinfo.com, taringa.net

Deze Man Kocht Een Nieuw Paar Schoenen Voor Een Dakloze Man! Zijn Reactie Zegt Alles!
Gelukkig zijn er nog steeds mensen die een onbaatzuchtige daad kunnen doen. Dat is verheugend. Kom je wel eens soortgelijke dingen tegen in je omgeving? Op de straten van Athene was een fotograaf getuige van een ontroerende gebeurtenis. Hij besloot oSamen tot laatste adem. Er zijn 2800 jaar oude skeletten gevonden en het lijkt alsof ze elkaar zoenen!
In 1972 werden in de oude stad Teppe Hasanlu (noord Iran) de skeletten van twee personen gevonden. Wetenschappers beweerden dat ze van een man en een vrouw waren, die rond het jaar 800 voor Christus stierven. Waarschijnlijk was hun graf in gebruik al

In dit hotel zijn meer dan 10.000 kamers, maar geen enkele gast! Kom te weten waarom!
Naast het zandstrand op het Duitse eiland Rügen (Oostzee) staat het grootste hotel in de wereld. Het heeft 10.000 kamers met uitzicht op zee.  Hoewel het meer dan 70 jaar geleden werd gebouwd, heeft geen man hier ooit geslapen.   Het resort wo

Een paar keukentrucje die je als een echte chef-kok zullen doen voelen en gerechten die je vrienden stomverbaasd zullen doen staan!
Eten is een van de meest aangename activiteiten ter wereld. Wij houden ervan om hete koffie te drinken, zoete broodjes te eten en uit te gaan met vrienden voor een hamburger of pizza. Lekker eten kan je humeur verbeteren en voor een grote hoeveelheid