Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.

Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met afschuw toe en bleven onderling met elkaar fluisteren.

Zijn zoon deed alsof er niets aan de hand was. Hij was heel kalm en op zijn vader gericht. Hij toonde geen schaamte of irritatie. Hij nam de man mee naar het toilet en veegde de etensresten uit het gerimpelde gezicht.Hij zette zijn bril recht, kamde zijn grijze haar, en ging richting de bar om de rekening te betalen.

Ze waren net klaar om te vertrekken toen één van de gasten hem aansprak en zei:

“Ik denk dat je iets hebt achtergelaten”.

De man dacht even na en antwoordde:

“Nee, ik heb beslist niets achtergelaten.”

“Maar natuurlijk wel. U hebt iets heel belangrijks achtergelaten. U hebt alle kinderen en vaders de hoop gegeven dat als ze oud zijn, ze dan met net zo veel respect en liefde zullen worden behandeld.”

Er waren een heleboel mensen in het restaurant, en slechts één van de gasten had de ongelooflijke opoffering en toewijding opgemerkt. Een doodse stilte daalde neer. Niemand had de moed om iets te zeggen over wat er zojuist gebeurd was… Vergeet niet om ouderen met respect te behandelen. Op een dag zullen we allemaal oud zijn en net zo zoals zij nu, zullen ook wij liefde en steun nodig hebben.

szacunek

1 2

 

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Hou je van bananen? Ontdek waar je op moet letten voordat je ze in de winkel koopt!
Bananen hebben vele voordelen, ze zijn een bron van energie, en dus zijn ze populair bij atleten. Zij bevatten ook vezels en kalium, dat het verlies van calcium in het lichaam voorkomt. Bananen zijn ook een bron van vitamine B6 en vitamine C. HoewelDeze Verpakkingen Zullen Nog Lange Tijd In Je Geheugen Gegrift Blijven! Nummer 9 Is Iets Om Over Na Te Denken!
Het is algemeen bekend dat we bij het kiezen van een product voornamelijk naar de verpakking kijken, wat een krachtige marketing tool is. Het trekt de blik en moedigt mensen aan om het te kopen. Ontwerpers bedenken van jaar tot jaar steeds meer ingen

Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!
Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moe

Dankzij deze truc ben je binnen 2 minuten van een verstopte neus af! Probeer het, je zult er geen spijt van krijgen!
In de winter en in de herfst worden we vaak verkouden, wat bijna altijd gepaard gaat met een verstopte neus. Het slijm dat erin blijft zitten voorkomt dat we goed kunnen ademen. Het is erg vermoeiend, en we kunnen niet meer normaal functioneren en sl