Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.

Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met afschuw toe en bleven onderling met elkaar fluisteren.

Zijn zoon deed alsof er niets aan de hand was. Hij was heel kalm en op zijn vader gericht. Hij toonde geen schaamte of irritatie. Hij nam de man mee naar het toilet en veegde de etensresten uit het gerimpelde gezicht.Hij zette zijn bril recht, kamde zijn grijze haar, en ging richting de bar om de rekening te betalen.

Ze waren net klaar om te vertrekken toen één van de gasten hem aansprak en zei:

“Ik denk dat je iets hebt achtergelaten”.

De man dacht even na en antwoordde:

“Nee, ik heb beslist niets achtergelaten.”

“Maar natuurlijk wel. U hebt iets heel belangrijks achtergelaten. U hebt alle kinderen en vaders de hoop gegeven dat als ze oud zijn, ze dan met net zo veel respect en liefde zullen worden behandeld.”

Er waren een heleboel mensen in het restaurant, en slechts één van de gasten had de ongelooflijke opoffering en toewijding opgemerkt. Een doodse stilte daalde neer. Niemand had de moed om iets te zeggen over wat er zojuist gebeurd was… Vergeet niet om ouderen met respect te behandelen. Op een dag zullen we allemaal oud zijn en net zo zoals zij nu, zullen ook wij liefde en steun nodig hebben.

szacunek

1 2

 

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
Iets nieuws kopen is voor ons altijd een plezier, vooral als het om nieuwe dingen of kleding gaat. Vooral vrouwen hebben dat, wanneer zij een nieuw shirt, broek of andere kleding kopen kunnen ze niet wachten om het te laten zien. Meestal doen ze de kDe reden waarom dit paard hooi in zijn bek heeft is mooi… Kijk eens voor wie hij zo hard werkt!
Voor sommige mensen zijn paarden verbazingwekkende dieren, voor anderen zijn het gewoon alledaagse wezens. Er zijn mensen die elke dag contact met hen hebben, maar ze nog steeds erg afstandelijk behandelen. Ze worden meestal gebruikt om geld te verdi

Deze schattige hond hielp tegen het beschermen tegen de dodelijk allergie van het meisje!
Meghan is nog maar zeven jaar oud, maar vaak was er al een levensgevaarlijke situatie. Op elke moment kan het leiden tot een anafylactisch schrok, omdat haar lichaam erg sterk reageert als het meisje in contact komt met noten en amandelen. Hoewel het

Hij was geschokt toen hij eens goed naar een foto van zijn dochter keek… Hij kon niet geloven dat er achter haar rug iets verborgen was! Zie jij iets achter haar?
De foto die in slechts enkele dagen viraal ging, werd genomen op het strand van Zushi, Japan. Een vader besloot om met behulp van zijn smartphone een foto van zijn jonge dochter te maken. Toen hij wat beter naar de foto keek, kon hij zijn ogen niet g