Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.

Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met afschuw toe en bleven onderling met elkaar fluisteren.

Zijn zoon deed alsof er niets aan de hand was. Hij was heel kalm en op zijn vader gericht. Hij toonde geen schaamte of irritatie. Hij nam de man mee naar het toilet en veegde de etensresten uit het gerimpelde gezicht.Hij zette zijn bril recht, kamde zijn grijze haar, en ging richting de bar om de rekening te betalen.

Ze waren net klaar om te vertrekken toen één van de gasten hem aansprak en zei:

“Ik denk dat je iets hebt achtergelaten”.

De man dacht even na en antwoordde:

“Nee, ik heb beslist niets achtergelaten.”

“Maar natuurlijk wel. U hebt iets heel belangrijks achtergelaten. U hebt alle kinderen en vaders de hoop gegeven dat als ze oud zijn, ze dan met net zo veel respect en liefde zullen worden behandeld.”

Er waren een heleboel mensen in het restaurant, en slechts één van de gasten had de ongelooflijke opoffering en toewijding opgemerkt. Een doodse stilte daalde neer. Niemand had de moed om iets te zeggen over wat er zojuist gebeurd was… Vergeet niet om ouderen met respect te behandelen. Op een dag zullen we allemaal oud zijn en net zo zoals zij nu, zullen ook wij liefde en steun nodig hebben.

szacunek

1 2

 

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steunDeze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa

Deze aangrijpende foto raakte mensen over de hele wereld… Deze kleinzoon heeft zijn zieke grootmoeder op schoot. Zie het verhaal erachter!
28-jarige Italiaan Giancarlo Murisciano gepubliceerde op Oudjaarsavond op zijn Facebook profiel een zeer ontroerende foto. Hij houdt zijn 87-jarige grootmoeder Antonia vast, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De foto ging snel viraal en heeft sin

15 verschillen tussen moeder en vader. No. 8 is het meest schokkend!
Het is algemeen bekend dat er grote verschillen zijn tussen de aanpak van mama en papa bij het opvoeden van kinderen. Meestal moeders zijn degenen die controle hebben, kijken wat er aan de hand is, weten waar hun kind moet trainen, in welke klas ze n