Kun jij de panda in deze afbeelding vinden? Al 70.000 mensen over de hele wereld waren verbaasd door dit raadsel!

Op deze zware, sombere dag, zou het leuk zijn om een moment van ontspanning te vinden. Als je je oriëntatie vermogen wilt testen probeer dan deze taak om te zoeken naar een leuke panda die tussen de prachtige, witte sneeuwpoppen verstopt zit.

We weten wel dat het eten zichzelf niet zal koken, maar deze verborgen panda steekt ook geen poot uit. Probeer hem zo snel mogelijk te vinden. Meet hoeveel tijd het je kost, en schrijf in een commentaar hoe lang het duurde voordat je hem vond.


Heb je hem al gevonden?

2Als we de afbeelding wat kleiner maken, kun je hem nu misschien wel zien.

Toch nog niet gezien? Het antwoord is op de volgende pagina te vinden. Er daar vindt je ook nog een soortgelijk puzzel.

7

 bron : facebook.com

Facebook Comment
Deze vrouwen aten 12 dagen lang alleen bananen. De resultaten van het experiment zijn ongelooflijk!
Een banaan is een fantastische vrucht, waarvan de eigenschappen en de voedingswaarde al duizenden jaren bekend zijn. Ze bevatten veel vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. De diëtiste Julia TarbatDeze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Luna, met een gewicht van 7 pond, is een pluizige kat die zich meestal rustig gedraagt, maar er zijn momenten dat je de indruk krijgt dat ze een of ander mysterieus soort… kattenkruid heeft gegeten! Op een dag besloot de eigenaar om een homevid

Slaap jij op je rechterzijde? Dan maak je een grote fout! Zie hier waarom!
Slapen is erg belangrijk voor onze gezondheid, omdat het ervoor zorgt dat lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt geschat dat als je in goede conditie wilt blijven, je 6 tot 8 uur per dag moet slapen (dit geldt niet voor kleine kinderen). J

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.