Een man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!

Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een handicap heeft.

Dat was het geval met een kleine hond die wel er leuk was, maar was geboren met maar één oog. Gelukkig werd er iemand gevonden – Jordan Trent – die hem heeft geadopteerd zonder dat zijn handicap hem stoorde, omdat de man zelf ook aan één oog blind is.Jordan Trent heeft zijn nieuwe vriend Shiner Solo Talent genoemd ;)

1


Trent woont in Georgetown, Texas., Na een ongeval in de tuin, en ondanks 4 operaties, verloor hij het gezichtsvermogen aan één oog. De kleine Shiner werd door zijn kinderen ontdekt, en ze besloten hem een thuis te geven.

2bron : instagram.com

Facebook Comment
Toen ik voor het eerste naar de foto keek dacht ik dat het… tapijt was! De waarheid heeft mij verrast! Het is een fascinerende uitzicht!
Vanaf een afstand is het moeilijk om te bepalen wat er nou in de foto zit. We kijken er iets langer naar en meer and toen zeg je een opmerkelijk gezicht.   Het ziet er raar uit! Dit kan een golf of een fragment zijn van een tapijt?Meesters van de voor- en achtergrond. Kijk, en bars uit van het lachen!
Deze foto’s zijn echt grappig! Kijk naar de verassende foto’s genomen op grappige momenten. Sommige zijn echt meesters van de voor- en achtergrond!  

Deze arme jongen werd door een rijk meisje afgewezen. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw…
Een jongen die door een niet zo rijke familie was opgevoed werd smoorverliefd op een meisje uit een rijke gezin. Ze bracht zijn hoofd zo erg op hol dat hij besloot haar een aanzoek te doen. Het rijke meisje wees hem  direct af en dreef de spot met h

Ze bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het