Deze blinde hond werd na de bevalling achtergelaten in een park… Nu is ze op zoek naar een liefdevolle eigenaar!

Een dier achterlaten is niet aardig, maar vooral het achterlaten van een blinde hond die ziek en bang is, is helemaal ondenkbaar. Helaas is dit wat er gebeurde met Poly, een blinde Pitbull die in een openbaar park in Californië werd gevonden. Na een diagnose van de dierenarts bleek dat de hond niet alleen blind is, maar ook aan een hart- en huidziekte lijdt.

Ze constateerden ook dat de hond niet al te lang geleden is bevallen, hoewel er geen puppy’s bij haar werden gevonden. Gelukkig voor haar vond een organisatie, de Santa Barbara County Animal Services, een tijdelijk gezin voor haar, totdat ze een nieuw baasje vinden.Poly werd na de bevalling achtergelaten in een park.

1Ze had ook het hart- en de huidziektes.

2Haar puppies waren helaas nergens te vinden.

3Poly woont nu tijdelijk bij een familie, totdat ze een nieuwe eigenaar voor haar kunnen vinden.

4Na wat er met haar gebeurd is, verdient ze de liefde van mensen.

56

Als dit verhaal je heeft geraakt, deel het dan met je vrienden.

Pagina 1 van 1


bron :

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeftHeb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!

9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!
Als mensen in de loterij spelen speculeren ze graag en dromen over wat ze voor zichzelf zouden kopen met dat geld. Een razendsnelle auto, een reis naar exotische landen of misschien toch een boot? En hoe zit het met een hond… Tja, misschien is

Toen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!
Terwijl hij langs de rivier wandelde, zag een voorbijganger iets vreemds. Hij zag een surfplank op de stroom langsdrijven. Hij keek nog eens wat beter… Hij pakte zijn camera en begon er opnames van te maken. In eerste instantie zag hij niet iets sp