Kort Voor Haar Dood Liet Een Vrouw Een Notitie Achter Voor Haar Man. Haar Boodschap Zal Je Tot Tranen Toe Beroeren!

Billie Breland leed aan het einde van haar leven aan kortetermijn geheugenverlies, maar afgezien daarvan was ze in goede vorm. Toen ze echter in januari haar heup brak, verslechterde haar toestand snel en ze stierf kort daarna. Ze was 83 jaar oud.

Ze woonde met haar man 60 jaar samen, en ze deelden lief en leed.

desktop-1422912723


Billie was lerares op de plaatselijke school, Jimmy was een supervisor aan de plaatselijke universiteit. Beiden werkten voor de lokale gemeenschap van de kerk, en ze waren op grote schaal bekend en gerespecteerd.

Na de dood van Billie kwamen veel mensen om afscheid van haar te nemen. Jimmy was erg dankbaar voor alle bezoekers, en hij herinnerde zich een groot aantal mooie momenten dank zij hen.

desktop-1422912724

Toen de tijd van bezinning en meditatie voorbij was, opende Jimmy hun chequeboek en vond… een briefje van zijn vrouw. Voordat ze stierf, verstopte ze het daar voor haar man.

“Ze dacht altijd eerst aan anderen “, zei Jimmy. De laatste woorden van de brief waren als volgt:
“Huil alsjeblieft niet omdat ik gestorven ben. Lach omdat ik heb geleefd! Weet dat ik in een gelukkige plaats ben! Weet dat we elkaar weer zullen ontmoeten! Ik zie je daar!”

Pagina 1 van 1


bron : yellowhammernews.com

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er vaNee, deze mensen gingen niet dood en naar de hemel. Als je goed kijkt, dan zie je dat dit op de grond staat!
Hoewel het eruit ziet als de lucht, is het niet. Foto’s die daadwerkelijk zijn genomen op de heuvels, in een Japans hotel, waar iedereen kan een kamer reserveren, maar als je een hoogtevrees, het zal niet de beste keuze. Deze uitzichten zijn te bew

Ooit waren zij ook tieners. Ontdek hoe beroemdheden eruit zag toen ze jong waren!
We worden allemaal ouder, dus beroemdheden ook. We hebben wat oude foto’s van beroemdheden voor je gevonden – van toen ze nog tieners waren. Je zult verbaasd zijn als je ziet hoeveel sommigen van hen zijn veranderd. Angelina Jolie is een

Hij kon niet accepteren dat kinderen na de abortus geen fatsoenlijke begrafenis kregen. Wat hij deed was een hartenbreker… Inderdaad een groot man!
In 2001 vergezelde Tong Phuoc Phuc uit Vietnam zijn zwangere vrouw tijdens haar verblijf in het ziekenhuis. Hij merkte dat er destijds regelmatig abortussen werden uitgevoerd in een van het ziekenhuiskamers. Hij was geschokt en hij vroeg zich af wat