Kort Voor Haar Dood Liet Een Vrouw Een Notitie Achter Voor Haar Man. Haar Boodschap Zal Je Tot Tranen Toe Beroeren!

Billie Breland leed aan het einde van haar leven aan kortetermijn geheugenverlies, maar afgezien daarvan was ze in goede vorm. Toen ze echter in januari haar heup brak, verslechterde haar toestand snel en ze stierf kort daarna. Ze was 83 jaar oud.

Ze woonde met haar man 60 jaar samen, en ze deelden lief en leed.

desktop-1422912723


Billie was lerares op de plaatselijke school, Jimmy was een supervisor aan de plaatselijke universiteit. Beiden werkten voor de lokale gemeenschap van de kerk, en ze waren op grote schaal bekend en gerespecteerd.

Na de dood van Billie kwamen veel mensen om afscheid van haar te nemen. Jimmy was erg dankbaar voor alle bezoekers, en hij herinnerde zich een groot aantal mooie momenten dank zij hen.

desktop-1422912724

Toen de tijd van bezinning en meditatie voorbij was, opende Jimmy hun chequeboek en vond… een briefje van zijn vrouw. Voordat ze stierf, verstopte ze het daar voor haar man.

“Ze dacht altijd eerst aan anderen “, zei Jimmy. De laatste woorden van de brief waren als volgt:
“Huil alsjeblieft niet omdat ik gestorven ben. Lach omdat ik heb geleefd! Weet dat ik in een gelukkige plaats ben! Weet dat we elkaar weer zullen ontmoeten! Ik zie je daar!”

Pagina 1 van 1


bron : yellowhammernews.com

Hij wilde deze fles azijn weggooien en ontdekte dat er iets in zat. Wist je dat je zoiets ook zelf in je azijn kunt krijgen?
Voor de meesten van ons is azijn een product dat we soms kopen, op de keukenplank zetten en zo nu en dan wel eens gebruiken. Soms zijn we het totaal vergeten, omdat we het alleen voor bepaalde maaltijden gebruiken. Blijkbaar kan iets in de azijn in iDeze man kan zeggen dat hij een speciale vriend heeft. Bekijk wie zijn hart heeft gestolen!
Frikkie Von Solms, een 69-jarige leeuwenverzorger uit Zuid-Afrika, heeft elf jaar lang een leeuwenwelpje genaamd Zion groot gebracht, deze – nu volgroeid – is zijn beste vriend. De welp werd in gevangenschap geboren.   Hij moest bij zijn

Katten die honden gebruiken als kussens. Ze weten wel hoe ze lekker kunnen liggen.
Het gezegde “leven als kat en hond” komt niet zomaar uit het niets. Deze twee diersoorten werden ooit als elkaars ultieme vijand beschouwd en hoewel ze vaak onder hetzelfde dak samenleven, kunnen ze niet altijd even goed met elkaar opschi

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledem