Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!

Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig uitgepunt. De bestuurder was zich ervan bewust dat het dier moe was, maar stopte de auto met. Getuigen zeiden dat hij precies het tegenovergestelde deed, hij versnelde!

Als snel rende de hond niet meer, maar werd door de auto meegesleurd.

1


Veel mensen zagen dit gebeuren, maar niemand durfde iets tegen de man te zeggen. Er reageerde wel iemand, maar toen was het al te laat, het dier was als gevolg van ernstige verwondingen overleden.

2


China is zeker voor honden een van de minst vriendelijke landen. Elk jaar wordt er een bloederig festival gehouden in Yulin, waar duizenden huisdieren worden gedood.

In het Midden-Koninkrijk zijn straatgevechten met honden ook heel gewoon. Dit is daar een van de meest geliefde bezigheden. Honden worden ook bewust gedood om hun groeiende aantallen in de hand te houden en de verspreiding van rabiës, waaraan ongeveer 2000 Chinezen per jaar sterven, te voorkomen. Hoewel bewoners verplicht zijn ervoor te zorgen dat huisdieren een dak boven hun hoofd hebben, voldoen ze lang niet altijd aan deze verplichting. Er kan aan iedereen die een hond de straat opstuurt een boete worden opgelegd. Het is daarom aantrekkelijker om een hond te doden dan een boete te betalen.

3

Pagina 1 van 1


bron : dailymail.co.uk

Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.
Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken metBen jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.
Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wi

Ze sneed aardappels in plakjes en legde ze in een muffinvorm. Toen ik zag hoe het eruit zag wilde ik direct hetzelfde doen!
Aardappelen zijn een van de meest favoriete groenten ter wereld. Er bestaan een heleboel recepten voor gerechten gemaakt van aardappelen, maar hier zal iedereen zeker verliefd op worden. Geserveerd in de vorm van mooie, knapperige rozen, zullen ze ee

Toen zijn vrouw te overlijden kwam, creëerde hij iets bijzonders. Na 17 jaar is het geheim onthuld!
Iedereen bekende zijn gevoelens voor hem, maar wat hij deed bij een boer in Egeland, zal jou waarschijnlijk verassen. Zijn vrouw Janet overleed 17 jaar geleden en hij overleefde het verlies, hij wou een grote ceremonie houden. Na de dood van Janet Wi