Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!

Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig uitgepunt. De bestuurder was zich ervan bewust dat het dier moe was, maar stopte de auto met. Getuigen zeiden dat hij precies het tegenovergestelde deed, hij versnelde!

Als snel rende de hond niet meer, maar werd door de auto meegesleurd.

1


Veel mensen zagen dit gebeuren, maar niemand durfde iets tegen de man te zeggen. Er reageerde wel iemand, maar toen was het al te laat, het dier was als gevolg van ernstige verwondingen overleden.

2


China is zeker voor honden een van de minst vriendelijke landen. Elk jaar wordt er een bloederig festival gehouden in Yulin, waar duizenden huisdieren worden gedood.

In het Midden-Koninkrijk zijn straatgevechten met honden ook heel gewoon. Dit is daar een van de meest geliefde bezigheden. Honden worden ook bewust gedood om hun groeiende aantallen in de hand te houden en de verspreiding van rabiës, waaraan ongeveer 2000 Chinezen per jaar sterven, te voorkomen. Hoewel bewoners verplicht zijn ervoor te zorgen dat huisdieren een dak boven hun hoofd hebben, voldoen ze lang niet altijd aan deze verplichting. Er kan aan iedereen die een hond de straat opstuurt een boete worden opgelegd. Het is daarom aantrekkelijker om een hond te doden dan een boete te betalen.

3

Pagina 1 van 1


bron : dailymail.co.uk

Dit varken is bekender dan alle dansers op YouTube!
Wanneer er een nieuwe hit van een bekende zanger is, loopt het aantal views van zo’n hit in de miljoenen. Zo’n treffer is meestal gebaseerd op een nietszeggende, korte tekst die wordt aangevuld met een videoclip. Dat voorkomt echter niet dat zoSommige Interessante Feiten Die Je Niet Wist! Heb Je Ooit Gehoord Dat Watermeloenen Bosbessen Zijn, En Pinda’s Geen Noten ?!
Het leven verrast ons voortdurend. Soms is wat duidelijk lijkt te zijn dat in feite niet! Over deze feiten zul je zeker niet leren op school. Sommigen kunnen schokkend zijn!  1. Een Barbiepop had een voornaam en een achternaam. Haar naam was Barbara

Thee die de toegestane niveaus aan pesticiden overschrijden. Als je gaat winkelen kun je ze maar beter niet in je karretje doen
Thee – een drank die wordt verondersteld gezond en vrij van schadelijke stoffen te zijn – kan besmet zijn met pesticiden. Gebleken is dat veel thee op de markt stoffen bevat die er absoluut niet in mogen zitten. Een experiment dat werd ge

Tieners hebben een mysterieus bericht gevonden en… een hond gered!
Vijf tieners genoten rafting kajak gemeenschappelijke toen zij kwamen tot de mysterieuze inscriptie gemaakt met houtskool op de steen. De informatie was erg kort: “Hond kwijtgeraakt. Bel DRN. Red Sheltie”. Eerst dacht ik dat het een oud b