Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!

Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig uitgepunt. De bestuurder was zich ervan bewust dat het dier moe was, maar stopte de auto met. Getuigen zeiden dat hij precies het tegenovergestelde deed, hij versnelde!

Als snel rende de hond niet meer, maar werd door de auto meegesleurd.

1


Veel mensen zagen dit gebeuren, maar niemand durfde iets tegen de man te zeggen. Er reageerde wel iemand, maar toen was het al te laat, het dier was als gevolg van ernstige verwondingen overleden.

2


China is zeker voor honden een van de minst vriendelijke landen. Elk jaar wordt er een bloederig festival gehouden in Yulin, waar duizenden huisdieren worden gedood.

In het Midden-Koninkrijk zijn straatgevechten met honden ook heel gewoon. Dit is daar een van de meest geliefde bezigheden. Honden worden ook bewust gedood om hun groeiende aantallen in de hand te houden en de verspreiding van rabiës, waaraan ongeveer 2000 Chinezen per jaar sterven, te voorkomen. Hoewel bewoners verplicht zijn ervoor te zorgen dat huisdieren een dak boven hun hoofd hebben, voldoen ze lang niet altijd aan deze verplichting. Er kan aan iedereen die een hond de straat opstuurt een boete worden opgelegd. Het is daarom aantrekkelijker om een hond te doden dan een boete te betalen.

3

Pagina 1 van 1


bron : dailymail.co.uk

Dit Meisje Verloor Haar Tas Met Portemonnee En Creditcard. Je Zult Niet Geloven Wie Haar Zijn Laatste Geld Gaf!
De vrouw op de foto heet Dominique Harrison-Bentzen. Op een dag verloor ze haar tas, waar haar portemonnee en andere benodigde dingen in zaten. Ze stond alleen op het station op een koude en regenachtige dag. Ze kon niet naar huis want ze had geen ge15 redenen waarom je een hond zou moeten hebben!
Als je de hele middag bezig bent met op het web bekijken van opnames van honden of katten, kan dat twee dingen betekenen. Je hebt te veel tijd, of je moet zelf een hond nemen. Het maakt niet uit welk ras of hoe groot. Een hond is een grote verantwoor

Ze Nam De Schaar En Knipte In Een Paar Marshmallows. Kijk Eens Wat Ze Maakte!
Als je van snoep houdt, vooral populaire marshmallows, dan hebben we iets speciaals voor u! Je hebt alleen een scherpe schaar, je favoriete marshmallows en behendige handen nodig om verbazingwekkende kunstwerken te creëren. Als je een taart of muffi

Hier zijn 13 horrorverhalen met geesten op de achtergrond, die je perceptie van de wereld verandert!
Ik geloofde niet dat geesten bestaan. Echter, ook al heb ik nooit geloofd in geesten… na deze 13 waanzinnig verschrikkelijke foto’s gezien ben ik van gedachten veranderd. Je moet met het licht aan slapen, want vannacht zal je niet makkelijk i