11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!

Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid te stellen en magere modellen promoten, van wie het uiterlijk nog wordt bewerkt met behulp van Photoshop.

Om die reden hebben veel jonge vrouwen een complex over hun uiterlijk, omdat ze er anders uitzien dan de kunstmatige gevormde idealen. Je moet niet vergeten dat echte schoonheid niet van buiten wordt uitgedrukt, maar door wat diep is verborgen in een persoon. Vandaag presenteren we een paar geweldige vrouwen, die je onmogelijk voorbij kunt lopen zonder ze op te merken. Zie wat we hebben voorbereid!1. Elaine Davidson.

Een ongelooflijk kleurrijk figuur, die werd opgemerkt door het Guinness Book of World Records als de vrouw met de meeste piercings in de wereld.

12. Zhang Ruifang.

Er groeit een groot formaat hoorn op haar voorhoofd. Ze woont in het dorp Linlou en is 101 jaar oud!

23. Jyoti Amge.

De kleinste vrouw ter wereld.

3bron : wittyfeed.com

Facebook Comment
De leeuwen hadden hun broer, die in een val terecht was gekomen, al jarenlang te eten gegeven. Zonder hun hulp zou het dier zijn gestorven van de honger!
In 2009 kwam in Tanzania een klein leeuwenwelpje in een val van een stroper terecht. De welp kwam met zijn kop in een strik van ijzerdraad voor antilopen. Toeristen zag het gewonde dier en meldden het incident snel aan parkmedewerkers. Hoewel ze veelDeze Dieren Waren Totaal Geschokt Toen Hun Eigenaars Eerder Dan Verwacht Thuis Kwamen. Zie Hun Reacties!
Deze schattige dieren zijn betrapt op iets dat ze niet hadden moeten doen. Je kunt niet ontkennen dat hun reactie ontwapenend was! Bekijk 20 echt lieve katten en honden. Ik kan niet ophouden te glimlachen :). Pak het van mij af! We hebben afgesproken

21 situaties die niemand mogen overkomen. Nummer 7 is overweldigend!
Zowel goede situaties als die welke we liever vergeten, overkomen ons gewoon in het leven. Er ging hier zeker iets mis. Deze mensen hadden echt een slechte dag. Deze situaties zullen je zeker doen lachen.   1. Het ergste gevoel in de wereld R

Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …
George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn. Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun au