Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!

Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg pijnlijk. Iedereen wil gewenst zijn en iedereen verdient het ook om gelukkig te zijn en de steun van dierbaren te krijgen.

Helaas kunnen niet alle kinderen dat ervaren. Sommigen kennen hun biologische ouders niet eens, omdat ze direct na de geboorte ter adoptie werden afgestaan. Afgewezen en gekwetst verbergen zij hun pijn jarenlang.

rabbit


Lees de volgende brief maar eens. Hij werd geschreven door een meisje dat door haar vader werd verlaten en hem na vele jaren iets wil vertellen.


Aan de vader die ik nooit heb ontmoet,

Ik ken je naam niet, en ik wil die ook niet kennen, omdat het voor mij toch geen zin zou hebben. U denkt waarschijnlijk dat ik u vaak heb willen bellen en u een slechte vader noemen, maar eigenlijk is dat niet zo. Ik wil alleen maar zeggen dat ik u vergeef.

letter-dadIk vergeef u dat u niet aan mijn zijde stond, omdat het me sterker heeft gemaakt. Toen ik klein was vierden we op school de Dag van de Beroemde Vader. Mijn opa kwam altijd in plaats van jou. Als iemand me vroeg waar mijn vader was, antwoordde ik dat hij niet aanwezig was in mijn leven, maar dat ik iemand had die veel beter was.

Mijn grootvader was meer een vader voor mij dan dat u dat was, dus hij heeft me alles geleerd. Hij leerde me om niet toe te staan dat iemand de controle over mij had of me slecht behandelde.

Ga naar de volgende pagina om de rest van de brief te lezen! 

grandpa

letter-dad1bron : nolocreo.com

Om Een Depressie Te Overwinnen Besloot Hij Een Zeer Moedige Stap Te Zetten! Bekijk De Gevolgen Van Zijn Daden! WOW!
Michael Loffer vocht tegen een depressie door te reizen en prachtige foto’s te maken. Veel mensen gaven commentaar op zijn reizen door te beweren dat alleen iemand die rijk was zich zo’n reis kon veroorloven. Maar dat is niet waar! MichaeNa het lezen van een bericht aan de halsband van het huisdier was ik sprakeloos…
Op een dag zag ik een hond in mijn tuin rondlopen. Het was een oudere hond, en hij had een halsband om, dus hij had een eigenaar. Hij zag eruit alsof hij goed werd verzorgd. Toen hij me zag, kwam hij naar me toe en liet me hem aaien. Nadat het ijs tu

Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na

Deze Mensen Hebben Hun Oude Leven Achter Zich Gelaten, Bouwden Een Huis Op Wielen En Gingen Op Weg Voor Een Reis Door Noord-Amerika. Bekijk Hun Geweldige Reis!
Twee jaar geleden merkte een echtpaar dat de hoge huur en hun schuld bij de universiteit ervoor zorgde dat ze hun bestaande levensstandaard niet langer konden behouden. Zij vond dat ze op die manier nooit haar passie om te schrijven na zou kunnen str