Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!

Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg pijnlijk. Iedereen wil gewenst zijn en iedereen verdient het ook om gelukkig te zijn en de steun van dierbaren te krijgen.

Helaas kunnen niet alle kinderen dat ervaren. Sommigen kennen hun biologische ouders niet eens, omdat ze direct na de geboorte ter adoptie werden afgestaan. Afgewezen en gekwetst verbergen zij hun pijn jarenlang.

rabbit


Lees de volgende brief maar eens. Hij werd geschreven door een meisje dat door haar vader werd verlaten en hem na vele jaren iets wil vertellen.


Aan de vader die ik nooit heb ontmoet,

Ik ken je naam niet, en ik wil die ook niet kennen, omdat het voor mij toch geen zin zou hebben. U denkt waarschijnlijk dat ik u vaak heb willen bellen en u een slechte vader noemen, maar eigenlijk is dat niet zo. Ik wil alleen maar zeggen dat ik u vergeef.

letter-dadIk vergeef u dat u niet aan mijn zijde stond, omdat het me sterker heeft gemaakt. Toen ik klein was vierden we op school de Dag van de Beroemde Vader. Mijn opa kwam altijd in plaats van jou. Als iemand me vroeg waar mijn vader was, antwoordde ik dat hij niet aanwezig was in mijn leven, maar dat ik iemand had die veel beter was.

Mijn grootvader was meer een vader voor mij dan dat u dat was, dus hij heeft me alles geleerd. Hij leerde me om niet toe te staan dat iemand de controle over mij had of me slecht behandelde.

Ga naar de volgende pagina om de rest van de brief te lezen! 

grandpa

letter-dad1bron : nolocreo.com

Deze Bank Is Voor Hem Van Groot Belang… Hij Komt Elke Dag Langs En Zet Er Bloemen Neer!
Ter herdenking van zijn vrouw Betty komt Bud Caldwell naar het park en legt bloemen op de bank die zijn opgedragen aan haar. Hij heeft dit nu al twee jaar gedaan. Hij praat elke dag met haar, hij beschrijft wat er in zijn leven is gebeurd. Op een dagDeze liefhebbende vader wilde zijn zieke dochter helpen. Hij ging ervoor naar de gevangenis!
Adam Koessler is een dappere vader die in Australië woont. Hij verzorgt elke dag zijn zieke dochter Rumer, die lijdt aan neuroblastoom, dat een sterftecijfer van wel 50% kent! De liefhebbende vader heeft verschillende therapieën geprobeerd, maar ge

Hou je van de chocopasta Nutella? Helaas is het niet zo gezond als de producent in zijn advertenties aangeeft
Chocolade is een voor menig zoetekauw iets waar ze maar moeilijk af kunnen blijven. Gelukkig is de natuurlijke vorm rijk aan waardevolle stoffen voor ons lichaam, zoals: ijzer, magnesium en flavonoïden. Helaas liggen de winkelschappen volgestouwd me

Heb je een probleem met snel vermenigvuldigen? Deze eenvoudige methode kan nuttig zijn, niet alleen maar voor een quiz!
Zelfs de meest fervente tegenstanders van wiskunde moeten toegeven dat het nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Het gaat natuurlijk niet over integralen en ontleden, maar over elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigv