Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!

Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg pijnlijk. Iedereen wil gewenst zijn en iedereen verdient het ook om gelukkig te zijn en de steun van dierbaren te krijgen.

Helaas kunnen niet alle kinderen dat ervaren. Sommigen kennen hun biologische ouders niet eens, omdat ze direct na de geboorte ter adoptie werden afgestaan. Afgewezen en gekwetst verbergen zij hun pijn jarenlang.

rabbit


Lees de volgende brief maar eens. Hij werd geschreven door een meisje dat door haar vader werd verlaten en hem na vele jaren iets wil vertellen.


Aan de vader die ik nooit heb ontmoet,

Ik ken je naam niet, en ik wil die ook niet kennen, omdat het voor mij toch geen zin zou hebben. U denkt waarschijnlijk dat ik u vaak heb willen bellen en u een slechte vader noemen, maar eigenlijk is dat niet zo. Ik wil alleen maar zeggen dat ik u vergeef.

letter-dadIk vergeef u dat u niet aan mijn zijde stond, omdat het me sterker heeft gemaakt. Toen ik klein was vierden we op school de Dag van de Beroemde Vader. Mijn opa kwam altijd in plaats van jou. Als iemand me vroeg waar mijn vader was, antwoordde ik dat hij niet aanwezig was in mijn leven, maar dat ik iemand had die veel beter was.

Mijn grootvader was meer een vader voor mij dan dat u dat was, dus hij heeft me alles geleerd. Hij leerde me om niet toe te staan dat iemand de controle over mij had of me slecht behandelde.

Ga naar de volgende pagina om de rest van de brief te lezen! 

grandpa

letter-dad1bron : nolocreo.com

Op Het Eerste Gezicht Lijkt Het Stom… Maar Er Zit Logica In Deze Waanzin!
Soms is iets dat op het eerste gezicht gek lijkt een slimme en eenvoudige oplossing voor het probleem. We kunnen lachen, maar we weten dat noodzaak de moeder is van alle uitvindingen! Bekijk de oplossingen die op je lachspieren werken, maar ze blijkeNa Twee Jaar Afwezigheid Kwam Deze Man Weer Thuis. De Reactie Van Zijn Hond Was Verbazingwekkend. WOW!
Terwijl Nathan een twee jaar durende reis door Rusland maakte, kwijnde zijn hond Bailey weg. Hij heeft urenlang in de kamer van zijn eigenaar gezeten, wilde bijna niets meer eten, en maakte in het algemeen een heel sombere indruk. Geen wonder dat, to

Een aapje is wanhopig op zoek naar hulp voor haar moeder die door een auto werd geraakt en stierf. Deze opname breekt je hart…
Sommige apen zorgen lange tijd voor hun nakomelingen. De kleintjes blijven bij hen en de moeders beschermen hen tegen roofdieren. Daarnaast leren ze de jongen om voedsel te vinden en in bomen te klimmen. Vrouwtjesapen zijn nauw betrokken bij de zorg

Dit kleintje werd van de straat gehaald. Ze hadden niet verwacht dat het zou uitgroeien tot zoiets!
Hoewel een volwassen kat wel kans heeft om alleen op straat en zonder verzorging te overleven, is dat voor zo’n klein katje niet mogelijk. De natuur is daar ongevoelig voor. Daarom zorgen zoogdieren zo’n lange tijd voor hun jongen. Wat katten ded