9 van de duurste rassen ter wereld. Je zult niet geloven hoeveel mensen bereid zijn te betalen voor een puppy!


4. Engelse Buldog – prijzen variërend van $ 2.000 tot 8.000

De buldog staat bekend om zijn vele gezondheidsproblemen en aparte snuit. Buldoggen denken dat ze veel groter zijn dan ze in werkelijkheid zijn :)

6


3. Samojeed – $ 4.000 tot 12.000

Deze hond staat bekend om zijn glimlach, energie en spontaniteit. Ze zijn erg vriendelijk en loyaal aan hun eigenaars. Ze leren snel.

7


2. Cavalier King Charles Spaniël – prijzen van $ 1.000 tot 15.000

Dit zijn onverschrokken, gevoelige en geduldige honden. Ze worden niet erg groot en hebben maar weinig gehoorzaamheidstraining nodig om er geweldige metgezellen van te maken.

8


1. Tibetaanse Mastiff – prijzen van $ 5.000 tot een miljoen

Erg beheerste en rustige honden. Hun prijs is ongelooflijk hoog, omdat er in de hele wereld nog maar 100 honden zijn met perfect zuiver bloed. In China werd in 2011 het recordbedrag van 1,5 miljoen dollar betaald voor een puppy!

10bron : rover.com

Een paar installeerde een camera in hun slaapkamer. Wat ze ‘s nachts vastlegden maakte hen nog banger!
Elk huis maakt wel eens geluiden en de eigenaren zijn er wel aan gewend. Maar wat moet je doen wanneer er nieuwe, vreemde geluiden ontstaan, of nog erger, als dingen spontaan gaan bewegen? Zet ergens een camera neer. Mark Apsolon en zijn vriendin hadDeze vrouw legde knoflook onder haar kussen. Dat zul jij ook doen als je erachter komt wat het voor je kan doen
De meest bekende aanbeveling is om geperste rauwe knoflook te eten, als je er optimaal van wilt profiteren, maar je kunt het ook voor het slapen gaan onder het kussen leggen en de heilzame eigenschappen zullen ook dan een positief effect op je hebben

Ze wilde haar dochter een geschenk geven en ontdekte per ongeluk iets dat het leven van haar hele gezin veranderde. Niemand had dit verwacht!
Jennifer had tien jaar geleden via een speciaal adoptieprogramma een klein meisje uit China onder haar vleugels genomen. Ze werd meteen verliefd op haar en gaf haar veel aandacht en moederliefde. Ze besloot om Kerstmis te vieren door haar dochter een

Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Hij heeft dit al 50 jaar gedaan. Natuurlijk lopen niet al zijn interventies goed af, en soms komt Don eenvoudig te laat. Hij loopt naar de wanhopige mensen toe en vraagt: Waarom kom je niet met me mee voor een kopje thee? Deze woorden geven mensen va