8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!


5. Een hond zal je relaties met anderen verbeteren – Je kunt je niet voorstellen hoeveel mensen je tijdens het wandelen met je hond kunt ontmoeten.

Daily Mail

5


6. Zij zullen je beschermen tegen hart- en vaatziekten – Dankzij de actieve levensstijl die je samen met je hond zult leiden, zal je cholesterol dalen. Dankzij het feit dat honden graag aangehaald worden, zal stress en het risico op een hartaanval verminderen.

Pictures PK

6


7. De beste verdediger – Een hond zal niet aarzelen om z’n leven te riskeren om jou of je gezin te redden.

Leo’s Pet Care

7


8. Ze zijn jarenlang de perfecte metgezellen – Een hond zal altijd trouw aan je zijde staan. Hij zal je nooit uit eigen vrije wil in de steek laten en altijd de tijd vinden om je terzijde te staan als je eens een slechte dag hebt.

Earth Porm

8bron : omgfacts.com

De Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op tToen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!
Hij vermoedde een hond of een bever… Maar zoiets had hij vast nog niet eerder gezien. Er lag een jonge zeehond op de surfplank. Hij kwam zomaar vanuit het niets. Hij lag heerlijk in de zon te relaxen en zijn buik te krabben. Hij zag zijn kans s

Hier is een samenvatting van 9 dieren die dodelijk voor mensen kunnen zijn. Nummer een is schokkend!
8. Olifant – Met 3 meter hoogte en een gewicht van 6.800 kg sterven mensen onvermijdelijk als gevolg van contact met hen. Ongeveer 500 mensen worden elk jaar gedood, meestal als gevolg van vertrapping door deze grote dieren. 

Denk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende