8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!

Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal zijn.

Natuurlijk, er zal altijd wel iemand zijn die zegt dat honden iets kunnen breken en op je favoriete slippers kan kauwen. Maar vergeleken met de voordelen zijn dit maar kleinigheidjes, kijk zelf maar!1. Zij zullen je grenzeloze liefde geven – De hersenen van honden werken net als die van mensen – als je hem liefde geeft, zal hij het met rente terug geven. En als je niet met heel je hart van hem houdt – zal hij jou nog steeds alles geven.

Giphy

1


2. Zij zullen je helpen bij lichamelijke activiteit en gezond leven – Je zult er snel zelf achter komen dat in bed blijven liggen zinloos is, en je zult blij zijn om je dag te beginnen met wandelen of hardlopen. Hondenbezitters zijn 70% actiever dan eigenaren van andere dieren.

Women’s Running

2


3. Ze helpen allergieën te bestrijden – Door in contact te komen met een hond en zijn bacteriën, raken kinderen beter bestand tegen allergieën dan die in meer hygiënische omstandigheden.

Earth Porm

3


4. Zij zullen je helpen een geestelijke balans te handhaven – Dat is geen grapje. Je kunt al je zorgen en problemen aan een hond toevertrouwen, en je kunt urenlang met hen praten zonder te worden uitgelachen. Dankzij deze “discussie” over al je problemen, kun je een oplossing voor je problemen vinden en je hart bij hen uitstorten.

Real Dogs Real People

4bron : omgfacts.com

Een zak gebruikte kleding bevatte een trouwjurk uit 1950. Het bijgevoegde bericht heeft me tot tranen toe beroerd.
Op een dag kreeg een winkel voor tweedehands kleding een grote zak met kleding. Het pakket kwam van het St. Gemma’s Hospice in Leeds (UK). Het personeel keek onmiddellijk in de zak om te zien wat er in zat. Ze zagen meteen een witte kanten doekToen ik zag hoe drugs zoveel schade kon aanrichten, was ik geschrokken! Bekijk het!
De foto’s hieronder zijn een deel van de campagne tegen drugs. Op de foto’s kan je zien wat drugs allemaal met je doet. Dit is om jongeren te waarschuwing hoe het uiterlijk aangetast kan worden bij het beginnen aan drugs. Het zijn schrokk

Surfen door Google Street View kan verbazingwekkende situaties laten zien!
Google Maps Street View maakt het leven makkelijker en laat verschillende plaatsen zien, waarvan je de kans om ze persoonlijk te zien, nooit zou hebben gehad. Echter, soms kan de Google camera iets grappigs, moois en soms verbazingwekkends opvangen.

Lemand deed een brandende voetzoeker in de bek van deze hond. Het is onmogelijk je voor te stellen wat het arme dier moest doormaken.
Gevallen als dit bewijzen dat sommige mensen gewoon monsters zijn. Voor hun plezier of voor de grap, ze kunnen een echte hel zijn voor een weerloos wezen. Het is moeilijk te zeggen wat hen er toe drijft. Misschien moeten ze hun agressie kwijt, of mis