8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!

Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal zijn.

Natuurlijk, er zal altijd wel iemand zijn die zegt dat honden iets kunnen breken en op je favoriete slippers kan kauwen. Maar vergeleken met de voordelen zijn dit maar kleinigheidjes, kijk zelf maar!1. Zij zullen je grenzeloze liefde geven – De hersenen van honden werken net als die van mensen – als je hem liefde geeft, zal hij het met rente terug geven. En als je niet met heel je hart van hem houdt – zal hij jou nog steeds alles geven.

Giphy

1


2. Zij zullen je helpen bij lichamelijke activiteit en gezond leven – Je zult er snel zelf achter komen dat in bed blijven liggen zinloos is, en je zult blij zijn om je dag te beginnen met wandelen of hardlopen. Hondenbezitters zijn 70% actiever dan eigenaren van andere dieren.

Women’s Running

2


3. Ze helpen allergieën te bestrijden – Door in contact te komen met een hond en zijn bacteriën, raken kinderen beter bestand tegen allergieën dan die in meer hygiënische omstandigheden.

Earth Porm

3


4. Zij zullen je helpen een geestelijke balans te handhaven – Dat is geen grapje. Je kunt al je zorgen en problemen aan een hond toevertrouwen, en je kunt urenlang met hen praten zonder te worden uitgelachen. Dankzij deze “discussie” over al je problemen, kun je een oplossing voor je problemen vinden en je hart bij hen uitstorten.

Real Dogs Real People

4bron : omgfacts.com

Dit kind kan tijdens het spelen niet meer stoppen met lachen. Bekijk deze film, en je dag is weer goed!
Uit statistisch onderzoek blijkt dat kinderen zo’n 400 keer per dag lachen, terwijl volwassenen maar 15 keer per dag lachen! Is het waar dat hoe ouder we worden, hoe minder dingen voor ons nieuw, spannend en grappig zijn? Wel interessant is dat vroHet Grootste Zwembad Ter Wereld – Dit Moet Je Zien!
Deze man heeft niet het geheim van levitatie ontdekt. Hij zwemt in het grootste zwembad ter wereld. Het ligt in San Alfonso del Mar in Akgarrobo in Chili. Het zwembad is een halve mijl lang en beslaat bijna 20 hectare.   Het bevat 250.000.000 li

Grappige bijbelse verboden die wij regelmatig overtreden. Sommigen ervan zijn geweldig!
De Bijbel is een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur. Het wordt beschouwd als een heilig boek, een drager van ideeën en morele principes die de patronen vormen van het menselijk gedrag. Het is ongetwijfeld een bron van kennis over de werel

8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!
Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. So