8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!

Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal zijn.

Natuurlijk, er zal altijd wel iemand zijn die zegt dat honden iets kunnen breken en op je favoriete slippers kan kauwen. Maar vergeleken met de voordelen zijn dit maar kleinigheidjes, kijk zelf maar!1. Zij zullen je grenzeloze liefde geven – De hersenen van honden werken net als die van mensen – als je hem liefde geeft, zal hij het met rente terug geven. En als je niet met heel je hart van hem houdt – zal hij jou nog steeds alles geven.

Giphy

1


2. Zij zullen je helpen bij lichamelijke activiteit en gezond leven – Je zult er snel zelf achter komen dat in bed blijven liggen zinloos is, en je zult blij zijn om je dag te beginnen met wandelen of hardlopen. Hondenbezitters zijn 70% actiever dan eigenaren van andere dieren.

Women’s Running

2


3. Ze helpen allergieën te bestrijden – Door in contact te komen met een hond en zijn bacteriën, raken kinderen beter bestand tegen allergieën dan die in meer hygiënische omstandigheden.

Earth Porm

3


4. Zij zullen je helpen een geestelijke balans te handhaven – Dat is geen grapje. Je kunt al je zorgen en problemen aan een hond toevertrouwen, en je kunt urenlang met hen praten zonder te worden uitgelachen. Dankzij deze “discussie” over al je problemen, kun je een oplossing voor je problemen vinden en je hart bij hen uitstorten.

Real Dogs Real People

4bron : omgfacts.com

Facebook Comment
De juryleden waren onder de indruk van haar stem, en toen zij zich omdraaide om te zien wie zozingt, waren ze in shock.
In de Italiaanse The Voice kwam een geweldige kandidaat, een non genaamd Christina Sciccia. De was geweldig, en de jury in een shock toen zij zich omdraaiden. Zuster Christina won de talentenjacht. En dat vinden we helemaal niet vreemd! Als je dit opDeze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hitt

Je hond kan jouw gezondheid in gevaar brengen! Dit is geen grap!
Hondenliefhebbers zie er niets verkeerds in om gelikt te worden door hun hond. Hetzelfde geldt voor hondenliefhebbers die kusjes krijgen van kleine honden. Het is zo lief! Maar wees voorzichtig! Hoewel de aanhankelijkheid van je kleine huisdier schat

Een uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!
Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.   Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle g