8 moderne Assepoesters die prinsessen zijn geworden!

Het leven is geen sprookje, maar soms gebeuren er dingen op zo’n manier dat je je afvraagt hoe dat mogelijk is. We hebben natuurlijk altijd liever dat er leuke dingen met ons gebeuren en het goed met ons gaat. Het echte levensverhaal van moderne prinsessen laat echter zien dat sprookjes werkelijk uit kunnen komen.
Moderne prinsessen hebben ridders gevonden die echte prinsen en toekomstige koningen bleken te zijn!1. Prinses Catherine, Verenigd Koninkrijk

Hertogin Kate is afkomstig uit een hele gewone familie, en ontmoette haar toekomstige echtgenoot op de universiteit. In het begin waren ze gewoon vrienden, maar na verloop van tijd groeide het uit tot een gevoel. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar gekomen, totdat ze op 29 april 2011 zijn getrouwd. De ceremonie kon over de hele wereld via het internet worden bekeken. Op dit moment heeft het echtpaar twee kinderen – Prince George en Prinses Charlotte.

Chris Jackson / Getty Images  / Mark Cuthbert / Getty Images

1 (1)


2. Queen Letizia, Koningin van Spanje

Ze werd in een gewoon gezin geboren, en is de dochter van een journalist en een verpleegkundige. Letizia heeft besloten een carrière in de journalistiek na te streven, en doet dat nog steeds. Ze ontmoette de prins tijdens het maken van een fotoreportage in Galicië, en hoewel het liefde op het eerste gezicht was, moest de prins lange tijd achter haar aanzitten. Ze trouwden in 2003, en de ceremonie werd door 1,5 miljard kijkers uit de hele wereld bekeken. Ze hebben twee dochters, Eleanor en Sofia.

Królowa Letizia  / Carlos Alvarez / Getty Images

2 (1)


3. Prinses Charlene van Monaco

Ze ontmoette de prins tijdens een zwemwedstrijd, aangezien ze een professioneel zwemster was en aan de Olympische Spelen meedeed. De eerste keer dat ze elkaar ontmoeten, was tijdens de officiële opening van de Spelen in Turijn. In 2011 trouwden ze en in 2014 beviel ze van hun tweeling, Gabriel en Jacob.

Tatler  / Pascal Le Segretain / Getty Images

3 (1)


4. Kroonprinses Mary Elizabeth, Denemarken

Mary en Prins Friderik ontmoetten elkaar, net als de vorst van Monaco, voor het eerst op de Olympische Spelen. De prins stelde zich voor als Fred en ze had geen idee dat ze met een monarch sprak. Ze ontmoetten elkaar in 2000, maar Mary verhuisde pas in 2001 vanuit Australië naar Europa. Voordat het koninklijk paar toestemming kon krijgen om te trouwen, moest Mary haar Australische staatsburgerschap opgeven, het Lutherse geloof aannemen en zowel het Deens als de etiquette perfect onder de knie zien te krijgen, en ook in geval van echtscheiding afzien van al haar rechten op alle kinderen. Ze hebben er tegenwoordig vier – Christian, Isabelle, en de tweeling Joseph en Vincent.

royalwatcher.tumblr  / Ian Waldie / Getty Images

4  
Eén snelle beweging kan een peuter van verstikking redden. Iedereen zou dit moeten weten!
Kinderen hebben de neiging om onvoorspelbaar te zijn en je moet ogen achter in je achterhoofd hebben om ze onder controle te houden en hen tegen de vele gevaren te beschermen. Ze zijn erg nieuwsgierig naar de wereld, en om nieuwe dingen te leren en oDeze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten de

Dit boek uit de bibliotheek van Harvard verbergt een duister geheim … durf je de angstaanjagende waarheid te kennen?
Tijdens de zoektocht in de bibliotheek van Harvard werden drie vreemde boeken ontdekt, gewijd aan de Romeinse poëzie, filosofie, middeleeuws Frans en Spaans recht. Niet de inhoud wekte echter hun interesse, maar het materiaal waarmee ze waren afgede

Het vinden van een schat is eenvoudig! Deze mensen weten dat heel goed!
Zou het niet leuk zijn om een aantal waardevolle dingen op de zolder of in de kelder te vinden? Misschien een relikwie, die op een rommelmarkt werd gekocht en in feite iets onbetaalbaar blijkt te zijn? Deze mensen vonden, voornamelijk dankzij een gro