8 moderne Assepoesters die prinsessen zijn geworden!

Het leven is geen sprookje, maar soms gebeuren er dingen op zo’n manier dat je je afvraagt hoe dat mogelijk is. We hebben natuurlijk altijd liever dat er leuke dingen met ons gebeuren en het goed met ons gaat. Het echte levensverhaal van moderne prinsessen laat echter zien dat sprookjes werkelijk uit kunnen komen.
Moderne prinsessen hebben ridders gevonden die echte prinsen en toekomstige koningen bleken te zijn!1. Prinses Catherine, Verenigd Koninkrijk

Hertogin Kate is afkomstig uit een hele gewone familie, en ontmoette haar toekomstige echtgenoot op de universiteit. In het begin waren ze gewoon vrienden, maar na verloop van tijd groeide het uit tot een gevoel. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar gekomen, totdat ze op 29 april 2011 zijn getrouwd. De ceremonie kon over de hele wereld via het internet worden bekeken. Op dit moment heeft het echtpaar twee kinderen – Prince George en Prinses Charlotte.

Chris Jackson / Getty Images  / Mark Cuthbert / Getty Images

1 (1)


2. Queen Letizia, Koningin van Spanje

Ze werd in een gewoon gezin geboren, en is de dochter van een journalist en een verpleegkundige. Letizia heeft besloten een carrière in de journalistiek na te streven, en doet dat nog steeds. Ze ontmoette de prins tijdens het maken van een fotoreportage in Galicië, en hoewel het liefde op het eerste gezicht was, moest de prins lange tijd achter haar aanzitten. Ze trouwden in 2003, en de ceremonie werd door 1,5 miljard kijkers uit de hele wereld bekeken. Ze hebben twee dochters, Eleanor en Sofia.

Królowa Letizia  / Carlos Alvarez / Getty Images

2 (1)


3. Prinses Charlene van Monaco

Ze ontmoette de prins tijdens een zwemwedstrijd, aangezien ze een professioneel zwemster was en aan de Olympische Spelen meedeed. De eerste keer dat ze elkaar ontmoeten, was tijdens de officiële opening van de Spelen in Turijn. In 2011 trouwden ze en in 2014 beviel ze van hun tweeling, Gabriel en Jacob.

Tatler  / Pascal Le Segretain / Getty Images

3 (1)


4. Kroonprinses Mary Elizabeth, Denemarken

Mary en Prins Friderik ontmoetten elkaar, net als de vorst van Monaco, voor het eerst op de Olympische Spelen. De prins stelde zich voor als Fred en ze had geen idee dat ze met een monarch sprak. Ze ontmoetten elkaar in 2000, maar Mary verhuisde pas in 2001 vanuit Australië naar Europa. Voordat het koninklijk paar toestemming kon krijgen om te trouwen, moest Mary haar Australische staatsburgerschap opgeven, het Lutherse geloof aannemen en zowel het Deens als de etiquette perfect onder de knie zien te krijgen, en ook in geval van echtscheiding afzien van al haar rechten op alle kinderen. Ze hebben er tegenwoordig vier – Christian, Isabelle, en de tweeling Joseph en Vincent.

royalwatcher.tumblr  / Ian Waldie / Getty Images

4  
Een organisatie redde een hond die door anderen ter dood was veroordeeld
Dieren kunnen net als mensen aan allerlei ziektes lijden. Ze kunnen net zo goed als wij aan obesitas of gewrichtspijn lijden. Kankercellen kunnen bij honden net zo agressief zijn als bij de mens. Als een dier het geluk heeft om een goede eigenaar teHij Nam Een Blikje Red Bull En Goot Het In Een Glas Melk. Het Resultaat Van Het Experiment Kan Je Schokken!
Deze film zorgde voor een sensatie op het web. Als je het nog niet hebt gezien, is het tijd de achterstand in te halen. Maar let op! Niet kijken tijdens het eten van een maaltijd, want wat je gaat zien, kan je ontmoedigen om te eten. Bekijk het exper

Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Elk kind droomt ervan om een of ander dier, kat, hond of zelfs een hamster te hebben. Soms mogen kinderen als resultaat van allergieën of andere redenen alleen maar opgezette huisdieren hebben. Deze kleine 2-jarige Libby is heel erg gelukkig. Ze hee

Je Kunt Deze Huisdieren Meenemen Waar Je Maar Wilt. Waarom? De Oplossing Voor Dit Raadsel Is Triviaal!
Een heleboel mensen houden van grote, zware honden – Duitse herders en Labradors. Maar de liefste wezens ter wereld zijn de schattige kleine huisdieren die de hele tijd bij ons zijn.  Hele kleine katten en honden die in je tas of zelfs in je b