8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!

Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die verband houden met het gebruik van je smartphone.

Hier laten we acht daarvan zien!

smartphone1. Je kunt een beter signaal te krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten.
Wanneer je de verbinding op je telefoon kwijt raakt, kun je weer verbinding krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten. Door je telefoon daarna weer op de normale modus te zetten gaat hij weer verbinding maken met de dichtstbijzijnde zender, wat je signaal aanzienlijk kan verbeteren.

smart-phone-hacks2. Bewaar je telefoon in een plastic zak.
Dit is een goed idee om als je van plan bent om een tijdje in de buurt van water te verblijven. Je kunt hem daarmee tegen zand en vocht beschermen. Als je aan boord van een vliegtuig bent en een filmpje wilt kijken op je telefoon, hang hem dan op in een zakje voor je.

Kijk op de volgende pagina’s om de andere trucs te ontdekken! 

smart-phone-hacks1
Zie hier de beste manier om snel een telefoonhoesje te maken! Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk en creatief het is!
Smartphones kosten veel, en er is nogal wat ruimte voor verbetering. Soms is een korte afleiding al voldoende om het apparaat te ruïneren. Soms is hij niet helemaal kapot, maar zitten er allemaal krassen op. Zie hier de goedkoopste manier om een telEen man trok een haai uit de oceaan… om er een foto mee te maken! Kijk hoe ver de menselijke domheid kan gaan!
Het maken van steeds interessantere en extremere foto’s leidt ertoe dat mensen echt domme dingen kunnen doen. Men doet soms voor de perfecte selfie dingen die flinke angst inboezemen. Wat gebeurt er toch met mensen? Foto’s van zichzelf ne

Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!
Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppy

Dit gif drinken we bijna elke dag en hebben geen idee hoeveel schade het aanricht.
De meesten van ons besteden waarschijnlijk weinig aandacht aan wat er gebeurt na het drinken van een blikje cola. Ik weet over het algemeen niet veel over deze drank, behalve dan het feit dat het veel suiker bevat. De apotheker Dr. West Conner besloo