8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!

Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die verband houden met het gebruik van je smartphone.

Hier laten we acht daarvan zien!

smartphone1. Je kunt een beter signaal te krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten.
Wanneer je de verbinding op je telefoon kwijt raakt, kun je weer verbinding krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten. Door je telefoon daarna weer op de normale modus te zetten gaat hij weer verbinding maken met de dichtstbijzijnde zender, wat je signaal aanzienlijk kan verbeteren.

smart-phone-hacks2. Bewaar je telefoon in een plastic zak.
Dit is een goed idee om als je van plan bent om een tijdje in de buurt van water te verblijven. Je kunt hem daarmee tegen zand en vocht beschermen. Als je aan boord van een vliegtuig bent en een filmpje wilt kijken op je telefoon, hang hem dan op in een zakje voor je.

Kijk op de volgende pagina’s om de andere trucs te ontdekken! 

smart-phone-hacks1
Een bekende muzikant ging achter de piano zitten en begon te spelen. Dan gebeurt er iets geweldigs! Ik heb nog steeds koude rillingen!
De maker van de muziek voor de film “The Untouchables”, de wereldberoemde componist en pianist Ludovico Einaudi, speelde een bijzonder concert, dat – dankzij de online geplaatste video – miljoenen mensen van over de hele werel10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doet

11 dingen die we van kinderen kunnen leren
Een karakteristieke eigenschap onder kinderen is oprechtheid. Ze zullen zonder aarzeling zeggen wat ze niet leuk vinden, zelfs als de waarheid lastig voor die persoon is. Ze zeggen openlijk wat ze denken en voelen. Deze eigenschap kan ook bij volwass

Deze vrouw legde knoflook onder haar kussen. Dat zul jij ook doen als je erachter komt wat het voor je kan doen
Knoflook is een plant waarvan het gebruik een zeer gunstig effect op de menselijke gezondheid heeft. Op veel plaatsen in de wereld wordt het echter onderschat, omdat maar weinig mensen weten hoe het je kan helpen en hoe je het goed gebruikt. Knoflook