8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!

Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die verband houden met het gebruik van je smartphone.

Hier laten we acht daarvan zien!

smartphone1. Je kunt een beter signaal te krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten.
Wanneer je de verbinding op je telefoon kwijt raakt, kun je weer verbinding krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten. Door je telefoon daarna weer op de normale modus te zetten gaat hij weer verbinding maken met de dichtstbijzijnde zender, wat je signaal aanzienlijk kan verbeteren.

smart-phone-hacks2. Bewaar je telefoon in een plastic zak.
Dit is een goed idee om als je van plan bent om een tijdje in de buurt van water te verblijven. Je kunt hem daarmee tegen zand en vocht beschermen. Als je aan boord van een vliegtuig bent en een filmpje wilt kijken op je telefoon, hang hem dan op in een zakje voor je.

Kijk op de volgende pagina’s om de andere trucs te ontdekken! 

smart-phone-hacks1
Op het eerste gezicht lijkt het een afval hoop in de oceaan. Maar er is meer, zie het zelf!
Hoewel het een eiland vol met afval drijvend op de oceaan lijkt is een eiland genaamd Migingo, een klein vissers dorp! Het ligt op Lake Victoria, de grootste meer van Afrika. Er zijn zoveel vissen die op het kleine eiland leven met meer dan 100 menseDit meisje heeft een uniek geluid. Luister zelf!
De optreden van deze getalenteerde jonge vrouw met een staande ovatie!

Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
De waarde van geld varieert nogal veel en hangt voornamelijk af van wie het in bezit heeft. Voor sommige mensen betekent een bepaalde hoeveelheid geld niets en voor anderen kan het een fortuin zijn. Dit werd goed aangetoond door een experiment dat we

Ik Kijk Maar Ik Kan Mijn Ogen Niet Geloven. Dit Rijtuig Heeft Een Ongelooflijke Metamorfose Ondergaan! Je Moet Het Bekijken!