8 dingen die je niet weet over je mobiele telefoon. Nummer 6 is schokkend!

Iedereen heeft een mobiele telefoon, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van alle functies. Een aantal ervan kennen we gewoon niet maar zodra we die gaan gebruiken wordt het leven een stuk eenvoudiger. Er zijn een paar van die lifehacks die verband houden met het gebruik van je smartphone.

Hier laten we acht daarvan zien!

smartphone1. Je kunt een beter signaal te krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten.
Wanneer je de verbinding op je telefoon kwijt raakt, kun je weer verbinding krijgen door de vliegtuigmodus aan te zetten. Door je telefoon daarna weer op de normale modus te zetten gaat hij weer verbinding maken met de dichtstbijzijnde zender, wat je signaal aanzienlijk kan verbeteren.

smart-phone-hacks2. Bewaar je telefoon in een plastic zak.
Dit is een goed idee om als je van plan bent om een tijdje in de buurt van water te verblijven. Je kunt hem daarmee tegen zand en vocht beschermen. Als je aan boord van een vliegtuig bent en een filmpje wilt kijken op je telefoon, hang hem dan op in een zakje voor je.

Kijk op de volgende pagina’s om de andere trucs te ontdekken! 

smart-phone-hacks1
Facebook Comment
Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!
Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren. Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk dAziatische Creativiteit Op Het Gebied Van Music Video’s Kent Geen Grenzen. Maak Kennis Met De Erfgenamen Van “Gagnam Style”!
De moderne Japanse cultuur is vol adembenemende eigenaardigheden. Het is een beetje als een kleurrijke speeltuin in een gekkenhuis. Deze smaken maken het echter uiterst plezierig voor onze ogen. Vooral Japanse muziekvideo’s zijn aantrekkelijk.

Maak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.

Dit huisje ziet eruit als de hut van een Heks. Als je over de drempel bent, zult je het niet meer willen verlaten!
Hoewel dit huis eruit ziet als een in een sprookje, is het helemaal echt. Het bedrijf dat het heeft gebouwd heet The Rustic Way, en is gespecialiseerd in ongewone projecten. Hun gebouwen zijn gemaakt van materiaal dat van recycling afkomstig is. Eige