7 Vreemde Natuurlijke Fenomenen, De Wetenschap Weet Er Nog Maar Heel Weinig Over. Misschien Kom Je Tot Enkele Interessante Conclusies!

Voelt het soms alsof je te weinig weet over de wereld? Maak je geen zorgen. Zelfs de beste wetenschappers weten niet alles. Over de hele wereld zijn er elke dag dingen die veel wetenschappers niet weten.

Ze onderzoeken, stellen hypotheses op, en als ze denken dat ze echt dicht bij de oplossing van het probleem zijn… weten ze niets meer. Bekijk voorbeelden van dat soort fenomenen.

 

1

1. De migratie van dieren.
Veel diersoorten migreren, verschillende kuddes weten wanneer en waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Waarom is deze kennis nog steeds een mysterie? Niemand weet het.

 

2. Swoosh.
Er zijn een paar plaatsen op aarde waar je nog gedempte geluiden kunt horen. Dit is bijvoorbeeld in Taos in New Mexico. Deze geluiden zijn hoorbaar voor ongeveer 2% van de bevolking. Op plaatsen met dergelijk geluid zijn deze mensen erg geïrriteerd.

2

 

3. Dieren die uit de lucht vallen.
Er zijn veel van dergelijke gevallen geweest. In 2000 in Ethiopië vielen duizenden vissen uit de lucht. Men gelooft dat zij ontvoerd werden door een storm en boven de grond verder gevoerd. Maar er dan komt er een interessante vraag – waarom alleen maar dieren van één bepaalde soort?

3bron : youtube.com

Man laat een droog stuk brood op de keukentafel liggen. De reactie van de hond is super grappig!
Dog vs biscuit – wie zal deze confrontatie winnen? Als je nieuwsgierig bent, en je hebt zin om te lachen – neem dan een kijkje op de video hieronder :)Geloof het of niet, maar dit is hoe de moderne wereld eruit ziet! SCHOKKEND!
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, zelfs kinderen kunnen zich geen leven meer zonder voorstellen. Vergeet niet dat constante toegang tot informatie verslavend werkt en ons berooft van onze vrijheid. Media en nieuwe technologie ko

Gebruik je de telefoon met de oplader aangesloten? Met die gewoonte kun je maar beter stoppen.
Jackie Fedro is een gelukkige moeder van vier kinderen. Samen met haar familie woont ze in Chicago. Haar 13-jarige dochter Gabbie droomde ervan voor Kerstmis de telefoon te krijgen die ze altijd al had gewild. En zo gebeurde het ook. De ouders gaven

Een kleine hamster met een gebroken poot veroverde de harten van internetgebruikers. Hoe kan men niet geraakt worden als je de problemen van deze schatjes ziet?
Een tijdje geleden publiceerde een dierenkliniek in Petrozavodsk, Rusland een foto van een leuke hamster met een gebroken poot. Uiteraard kreeg het dier in de kliniek professionele zorg. Het bot werd weer op zijn plaats gezet en het dier kreeg gips o