7 Vreemde Natuurlijke Fenomenen, De Wetenschap Weet Er Nog Maar Heel Weinig Over. Misschien Kom Je Tot Enkele Interessante Conclusies!

Voelt het soms alsof je te weinig weet over de wereld? Maak je geen zorgen. Zelfs de beste wetenschappers weten niet alles. Over de hele wereld zijn er elke dag dingen die veel wetenschappers niet weten.

Ze onderzoeken, stellen hypotheses op, en als ze denken dat ze echt dicht bij de oplossing van het probleem zijn… weten ze niets meer. Bekijk voorbeelden van dat soort fenomenen.

 

1

1. De migratie van dieren.
Veel diersoorten migreren, verschillende kuddes weten wanneer en waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Waarom is deze kennis nog steeds een mysterie? Niemand weet het.

 

2. Swoosh.
Er zijn een paar plaatsen op aarde waar je nog gedempte geluiden kunt horen. Dit is bijvoorbeeld in Taos in New Mexico. Deze geluiden zijn hoorbaar voor ongeveer 2% van de bevolking. Op plaatsen met dergelijk geluid zijn deze mensen erg geïrriteerd.

2

 

3. Dieren die uit de lucht vallen.
Er zijn veel van dergelijke gevallen geweest. In 2000 in Ethiopië vielen duizenden vissen uit de lucht. Men gelooft dat zij ontvoerd werden door een storm en boven de grond verder gevoerd. Maar er dan komt er een interessante vraag – waarom alleen maar dieren van één bepaalde soort?

3bron : youtube.com

Ben jij dapper? Zo niet, blijf dan ver van deze plaatsen vandaan!
Er zijn veel plaatsen in de wereld waar mensen niet welkom zijn. Het is een geweldige set voor horror en nachtmerries. Maar als jij dapper bent, geven wij graag een lijst met plaatsen die jij kan bezoeken. Kies welke jij wil! Kies welke jij wil! 1. EDeze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillende

Kinderraadsels waar volwassenen de meeste problemen mee hebben! Kijk of je ze kunt raden!
Net zoals spieren, moet je ook het brein oefenen en trainen. Inventief en creatief denken gaat gemakkelijk bij kinderen die geen grenzen kennen en niet zoiets denken als “dit is onmogelijk”. Puzzels zijn een geweldige manier om erachter t

Sommige Interessante Feiten Die Je Niet Wist! Heb Je Ooit Gehoord Dat Watermeloenen Bosbessen Zijn, En Pinda’s Geen Noten ?!
Het leven verrast ons voortdurend. Soms is wat duidelijk lijkt te zijn dat in feite niet! Over deze feiten zul je zeker niet leren op school. Sommigen kunnen schokkend zijn!  1. Een Barbiepop had een voornaam en een achternaam. Haar naam was Barbara