7 Vreemde Natuurlijke Fenomenen, De Wetenschap Weet Er Nog Maar Heel Weinig Over. Misschien Kom Je Tot Enkele Interessante Conclusies!

Voelt het soms alsof je te weinig weet over de wereld? Maak je geen zorgen. Zelfs de beste wetenschappers weten niet alles. Over de hele wereld zijn er elke dag dingen die veel wetenschappers niet weten.

Ze onderzoeken, stellen hypotheses op, en als ze denken dat ze echt dicht bij de oplossing van het probleem zijn… weten ze niets meer. Bekijk voorbeelden van dat soort fenomenen.

 

1

1. De migratie van dieren.
Veel diersoorten migreren, verschillende kuddes weten wanneer en waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Waarom is deze kennis nog steeds een mysterie? Niemand weet het.

 

2. Swoosh.
Er zijn een paar plaatsen op aarde waar je nog gedempte geluiden kunt horen. Dit is bijvoorbeeld in Taos in New Mexico. Deze geluiden zijn hoorbaar voor ongeveer 2% van de bevolking. Op plaatsen met dergelijk geluid zijn deze mensen erg geïrriteerd.

2

 

3. Dieren die uit de lucht vallen.
Er zijn veel van dergelijke gevallen geweest. In 2000 in Ethiopië vielen duizenden vissen uit de lucht. Men gelooft dat zij ontvoerd werden door een storm en boven de grond verder gevoerd. Maar er dan komt er een interessante vraag – waarom alleen maar dieren van één bepaalde soort?

3bron : youtube.com

Dit boek uit de bibliotheek van Harvard verbergt een duister geheim … durf je de angstaanjagende waarheid te kennen?
Tijdens de zoektocht in de bibliotheek van Harvard werden drie vreemde boeken ontdekt, gewijd aan de Romeinse poëzie, filosofie, middeleeuws Frans en Spaans recht. Niet de inhoud wekte echter hun interesse, maar het materiaal waarmee ze waren afgedeNa het lezen van deze verhalen zal slapen met het licht uit onmogelijk zijn!
k denk dat iedereen in de wereld ten minste een verhaal over geesten kent. Er zijn een heleboel paranormale verschijnselen die niemand kan verklaren! Enge verhalen, doorgegeven van generatie op generatie. Weet je met wat ze kinderen in Indonesië lat

De Natuur Besloot De Spot Te Drijven Met Deze Dieren. Bekijk Het Resultaat. Nummer 16 – Fenomenaal!
Moeder Natuur is niet saai! Soms vindt ze het leuk om grapjes met haar kinderen uit te halen… en dat doet ze geen kwaad, maar biedt mensen biedt veel plezier om naar te kijken. Hier een aantal van de gekste grappen die we voor u konden verzamel

Hoeveel zou jij kunnen betalen voor een nacht op zo’n plek?
We hebben iets speciaals voor reizigers die op zoek zijn naar iets indrukwekkends. Het is een plaats genaamd Sky Lodge in de Peruaanse Andes. Op een hoogte van 400 voet, of ongeveer 122 meter, vind je drie aan de rotswand opgehangen capsules die idea