7 dingen die je altijd geheim moet houden


5. Lees niet iedereen de les over hun religieuze opvattingen en gevoelens over het leven en de dood.

Iedereen heeft zijn eigen mening over religie, kerken en het hiernamaals. Wat jij denkt is jouw subjectieve interpretatie, en niet de objectieve waarheid. Het lukt maar zelden om iemand van jouw mening te overtuigen, en ruzie maken over dit onderwerp leidt alleen maar tot conflicten.

5


6. Praat niet met iedereen over problemen in de familie.

Als je problemen hebt in een relatie of in de familie, kun je er beter met de betrokken mensen – een partner of familielid – over praten. Als je geen mogelijkheid tot een dialoog ziet, vraag dan om hulp van een professional of een vertrouwde vriend. Het verspreiden van geruchten en vertellen van verhalen zal niet helpen om het probleem op te lossen.
6


7. Vertel anderen geen vervelende dingen.

De waarheid vertellen en vervelende dingen vertellen zijn twee verschillende dingen. Commentaar geven op een bescheiden jurkje of op vrienden die geen kinderen hebben, kan vervelend zijn voor de betrokkenen. Je weet niet of ze misschien niet zoveel geld te besteden hadden, en of ze wel kinderen kunnen krijgen. Hou je oordeel voor je, en maak anderen niet overstuur.

7bron : brightside.me

Nadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up oEen dochter vond een ontroerende brief van haar moeder. Het is moeilijk om niet te huilen bij het lezen van haar woorden…
Als ik tijdens een gesprek de draad kwijt ben en niet meer weet wat ik wilde zeggen, geef me dan een momentje, zodat ik me weer kan herinneren wat ik wilde vertellen. En als ik dan nog niet in staat ben om het gesprek af te maken, wees dan niet arrog

Wat zit er aan het puntje van een banaan? We weerleggen de mythen en bevestigen de feiten!
4. Let bij het kopen van een banaan op het puntje – WAAR Als de punt van een banaan wit en lelijk is, betekent het dat er veel chemicaliën op de vrucht zitten. Goede bananen hebben een zwarte punt. 5. Het is goed om het puntje van een banaan a

Check of jij deze historische momenten kan herkennen, wel getoond in een ander perspectief!
2. 1912 – De ijsberg dat de Titanic liet zingen. 3. 1929 – Het opnemen van de MGM leeuw.  4. 1989 – De man met de vinger van de Tiananmen. Zichtbaar aan de linkerkant naar de bulldozer.