7 dingen die je altijd geheim moet houden

Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog en bij laag beloven, geen geheim bewaren.
Maar er zijn geheimen in ons leven die we niet moeten onthullen. Dat brengt geen goeds en kan zich zelfs tegen je keren.


1. Praat niet over je meest ambitieuze plannen.

Zwijg erover, totdat je ze niet meer kunt waarmaken. Plannen voor de lange termijn zijn zwakke punten en als je er niet op de verkeerde momenten over opschept, zal niemand het merken. Iemand zou gewoon jouw idee kunnen gebruiken, het verbeteren en sneller uitvoeren.

1


2. Schep niet op over vrijgevigheid en welwillendheid.

Het grootste voordeel van iets goeds doen is erover zwijgen. Als iemand erachter komt, zullen ze begrijpen dat je het doet vanuit je hart. Dus als je opschept, kom je over als arrogant. Je weet wat voor soort verhaaltjes er worden verteld over sterren, die veel goud dragen wanneer ze poseren voor foto’s met arme magere kinderen.
2


3. Schep niet op over successen.

Lukte het jou wel om een dieet te volgen, en om af te leren om de hele dag in bed te liggen luieren en actief bezig te zijn? Dat is heel mooi, maar je hebt het recht niet om er tegenover iedereen over te praten. Je zult als een opschepper en als arrogant worden gezien. Geniet van je successen en werk aan de volgende, uiteindelijk doe je het voor jezelf.
3


4. Schep niet op over heldendom.

Je hebt moed getoond door iets te doen dat anderen nooit zouden durven? Bravo. Maar vergeet niet dat brandweerlieden dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden. Als iemand jouw vriendelijkheid waardeert, dan is dat geweldig, maar als je er steeds opnieuw over blijft praten en jezelf op de borst slaat, zul je op zijn best als een opschepper overkomen.
4bron : brightside.me

Zal verbod op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het wandelen op de straat ooit werkelijkheid worden?
Elektronica en de virtuele wereld zullen zonder twijfel de wereld gaan domineren. Een mobiele telefoon en een e-mailadres zijn tegenwoordig haast verplicht. Helaas kan het apparaat dat ons leven gemakkelijker maakt ook erg verslavend zijn. De ontwikkZe wilde haar dochter een geschenk geven en ontdekte per ongeluk iets dat het leven van haar hele gezin veranderde. Niemand had dit verwacht!
Voor gelegenheden zoals verjaardagen, naamdagen, of Kerstmis kopen we voor iemand vaak een cadeautje. We houden van ze, en willen hen op deze bijzondere dag iets speciaals geven. Meestal beginnen we lang voor die dag al na te denken over waar iemand

Ik denk niet dat de wereld zulke geweldige plekken heeft! Voor dusver heb ik het alleen gezien in mijn dromen!
Onze wereld is vol met magische plekken, waarvan je niet afwist van het bestaan! Wist je dat er meren en rivieren waren in bijna alle kleuren? Deze foto’s zijn niet bewerkt met Photoshop! Alles bestaat allemaal echt! Maak je klaar van een geweldige

Dankzij deze bril kon een blinde vrouw het gezicht van haar zoon zien. Lees haar ontroerende verhaal.
Er is niets mooiers in de wereld dan de glimlach van een pasgeboren baby. Helaas hebben honderden blinde moeders nooit de mogelijkheid om het zelf te kunnen zien. Kathy Beitz, een Canadese, had een soortgelijk droevige fortuin. Gelukkig is er de geav