7 dingen die je altijd geheim moet houden

Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog en bij laag beloven, geen geheim bewaren.
Maar er zijn geheimen in ons leven die we niet moeten onthullen. Dat brengt geen goeds en kan zich zelfs tegen je keren.


1. Praat niet over je meest ambitieuze plannen.

Zwijg erover, totdat je ze niet meer kunt waarmaken. Plannen voor de lange termijn zijn zwakke punten en als je er niet op de verkeerde momenten over opschept, zal niemand het merken. Iemand zou gewoon jouw idee kunnen gebruiken, het verbeteren en sneller uitvoeren.

1


2. Schep niet op over vrijgevigheid en welwillendheid.

Het grootste voordeel van iets goeds doen is erover zwijgen. Als iemand erachter komt, zullen ze begrijpen dat je het doet vanuit je hart. Dus als je opschept, kom je over als arrogant. Je weet wat voor soort verhaaltjes er worden verteld over sterren, die veel goud dragen wanneer ze poseren voor foto’s met arme magere kinderen.
2


3. Schep niet op over successen.

Lukte het jou wel om een dieet te volgen, en om af te leren om de hele dag in bed te liggen luieren en actief bezig te zijn? Dat is heel mooi, maar je hebt het recht niet om er tegenover iedereen over te praten. Je zult als een opschepper en als arrogant worden gezien. Geniet van je successen en werk aan de volgende, uiteindelijk doe je het voor jezelf.
3


4. Schep niet op over heldendom.

Je hebt moed getoond door iets te doen dat anderen nooit zouden durven? Bravo. Maar vergeet niet dat brandweerlieden dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden. Als iemand jouw vriendelijkheid waardeert, dan is dat geweldig, maar als je er steeds opnieuw over blijft praten en jezelf op de borst slaat, zul je op zijn best als een opschepper overkomen.
4bron : brightside.me

Deze Hond Heeft Iets Buitengewoons Gedaan Om Zijn Vriend Te Redden. Het Is Ongelooflijk!
De films die in de loop der jaren op tv of in de bioscoop verschenen toonden vaak hondhelden, die een geliefde redde voordat ze in de problemen kwamen – blaffen, om hulp roepen of op een zeer intelligente manier handelen. Het blijkt echter datEen Kleine Kat Valt Een Paardenstal Binnen… Je Zult Niet Geloven Wat Er Dan Gebeurt!
Op elke boerderij, groot of klein, woont minstens één kat. Niet alleen als huisdier van de eigenaar maar ook als effectieve bescherming tegen muizen. Een kat kan overal komen waar hij wil. Maar wat gebeurt er als hij in een paardenstal terecht komt

Bekijk de wegen vanwaar je beter terug kunt keren!
Zelfs als je niet gelooft in geesten, vloeken en visitatie, zou het goed zijn om terug te keren, als je jezelf ooit op een van deze routes bevind… (quebec.autoblog.com) 1. A75 Kinmont Hetero, Schotland. Observatie meldingen van visitaties zijn

Hij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!
Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muis