7 dingen die je altijd geheim moet houden

Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog en bij laag beloven, geen geheim bewaren.
Maar er zijn geheimen in ons leven die we niet moeten onthullen. Dat brengt geen goeds en kan zich zelfs tegen je keren.


1. Praat niet over je meest ambitieuze plannen.

Zwijg erover, totdat je ze niet meer kunt waarmaken. Plannen voor de lange termijn zijn zwakke punten en als je er niet op de verkeerde momenten over opschept, zal niemand het merken. Iemand zou gewoon jouw idee kunnen gebruiken, het verbeteren en sneller uitvoeren.

1


2. Schep niet op over vrijgevigheid en welwillendheid.

Het grootste voordeel van iets goeds doen is erover zwijgen. Als iemand erachter komt, zullen ze begrijpen dat je het doet vanuit je hart. Dus als je opschept, kom je over als arrogant. Je weet wat voor soort verhaaltjes er worden verteld over sterren, die veel goud dragen wanneer ze poseren voor foto’s met arme magere kinderen.
2


3. Schep niet op over successen.

Lukte het jou wel om een dieet te volgen, en om af te leren om de hele dag in bed te liggen luieren en actief bezig te zijn? Dat is heel mooi, maar je hebt het recht niet om er tegenover iedereen over te praten. Je zult als een opschepper en als arrogant worden gezien. Geniet van je successen en werk aan de volgende, uiteindelijk doe je het voor jezelf.
3


4. Schep niet op over heldendom.

Je hebt moed getoond door iets te doen dat anderen nooit zouden durven? Bravo. Maar vergeet niet dat brandweerlieden dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden. Als iemand jouw vriendelijkheid waardeert, dan is dat geweldig, maar als je er steeds opnieuw over blijft praten en jezelf op de borst slaat, zul je op zijn best als een opschepper overkomen.
4bron : brightside.me

Facebook Comment
Na het bekijken van deze korte video, gebeurt er iets heel vreemds. Geloof je het niet?
Probeer het zelf maar! Ga gemakkelijk in je stoel zitten, ontspan je en begin te kijken. Denk erom je volledig te concentreren op de letter, die in het midden van het veld beweegt. Lees de letters die de een na de ander tevoorschijn komen en draai je12 stappen om een gelukkig mens te zijn
Geluk vinden in het leven is niet zo gemakkelijk als veel mensen denken. Soms moet je veel moeite doen om het juiste pad te vinden dat je naar een toekomst vol vreugde zal leiden. Een gelukkig mens zijn, hangt grotendeels af van onszelf af, van hoe w

15 nepmerken die zo slecht zijn dat je de rest van de dag niet kunt ophouden met lachen!
Grote bedrijven en beroemde merken letten zo goed op hun handelsmerk dat wij er vaak meer voor betalen. Bijna iedereen weet dat de meeste artikelen worden gemaakt in China en India. Natuurlijk zijn er klanten die een merknaam van belang vinden en and

Ze dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Shayna en Brandon wonen beide in Bali en hebben een grote voorliefde voor dieren. Zes van de zwerfdieren hebben van hun onderdak gekregen! Op een dag zagen ze bij de deur een klein schepsel. Eerst dachten ze dat het een muis was! Het diertje was zo k