7 dingen die je altijd geheim moet houden

Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog en bij laag beloven, geen geheim bewaren.
Maar er zijn geheimen in ons leven die we niet moeten onthullen. Dat brengt geen goeds en kan zich zelfs tegen je keren.


1. Praat niet over je meest ambitieuze plannen.

Zwijg erover, totdat je ze niet meer kunt waarmaken. Plannen voor de lange termijn zijn zwakke punten en als je er niet op de verkeerde momenten over opschept, zal niemand het merken. Iemand zou gewoon jouw idee kunnen gebruiken, het verbeteren en sneller uitvoeren.

1


2. Schep niet op over vrijgevigheid en welwillendheid.

Het grootste voordeel van iets goeds doen is erover zwijgen. Als iemand erachter komt, zullen ze begrijpen dat je het doet vanuit je hart. Dus als je opschept, kom je over als arrogant. Je weet wat voor soort verhaaltjes er worden verteld over sterren, die veel goud dragen wanneer ze poseren voor foto’s met arme magere kinderen.
2


3. Schep niet op over successen.

Lukte het jou wel om een dieet te volgen, en om af te leren om de hele dag in bed te liggen luieren en actief bezig te zijn? Dat is heel mooi, maar je hebt het recht niet om er tegenover iedereen over te praten. Je zult als een opschepper en als arrogant worden gezien. Geniet van je successen en werk aan de volgende, uiteindelijk doe je het voor jezelf.
3


4. Schep niet op over heldendom.

Je hebt moed getoond door iets te doen dat anderen nooit zouden durven? Bravo. Maar vergeet niet dat brandweerlieden dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden. Als iemand jouw vriendelijkheid waardeert, dan is dat geweldig, maar als je er steeds opnieuw over blijft praten en jezelf op de borst slaat, zul je op zijn best als een opschepper overkomen.
4bron : brightside.me

Facebook Comment
Ze Nam Een Gewone Zakdoek, En Deed Er Toen Iets Bijzonders Mee… Je Zult Je Ogen Uitwrijven Van Verbazing!
Papieren zakdoeken lijken geen erg interessant materiaal. Ze zijn niet houdbaar, we gooien ze weg en ze hebben meestal onze aandacht niet erg lang… Wat jammer! Je hoeft alleen maar een beetje talent en fantasie te hebben om echte wonderen te crDe politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!
De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt e

Ze gebruikte een stuk hout om een prachtig cadeautje voor haar vriend te maken!
In elke relatie komt vroeg of laat wel een moment om iets te vieren, of het nu de verjaardag van je partner is of de verjaardag van de relatie of een andere gebeurtenis, je moet een cadeautje bedenken. Wij willen graag dat het iets unieks is in plaat

Ze bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het