7 dingen die je altijd geheim moet houden

Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoog en bij laag beloven, geen geheim bewaren.
Maar er zijn geheimen in ons leven die we niet moeten onthullen. Dat brengt geen goeds en kan zich zelfs tegen je keren.


1. Praat niet over je meest ambitieuze plannen.

Zwijg erover, totdat je ze niet meer kunt waarmaken. Plannen voor de lange termijn zijn zwakke punten en als je er niet op de verkeerde momenten over opschept, zal niemand het merken. Iemand zou gewoon jouw idee kunnen gebruiken, het verbeteren en sneller uitvoeren.

1


2. Schep niet op over vrijgevigheid en welwillendheid.

Het grootste voordeel van iets goeds doen is erover zwijgen. Als iemand erachter komt, zullen ze begrijpen dat je het doet vanuit je hart. Dus als je opschept, kom je over als arrogant. Je weet wat voor soort verhaaltjes er worden verteld over sterren, die veel goud dragen wanneer ze poseren voor foto’s met arme magere kinderen.
2


3. Schep niet op over successen.

Lukte het jou wel om een dieet te volgen, en om af te leren om de hele dag in bed te liggen luieren en actief bezig te zijn? Dat is heel mooi, maar je hebt het recht niet om er tegenover iedereen over te praten. Je zult als een opschepper en als arrogant worden gezien. Geniet van je successen en werk aan de volgende, uiteindelijk doe je het voor jezelf.
3


4. Schep niet op over heldendom.

Je hebt moed getoond door iets te doen dat anderen nooit zouden durven? Bravo. Maar vergeet niet dat brandweerlieden dagelijks hun leven riskeren om anderen te redden. Als iemand jouw vriendelijkheid waardeert, dan is dat geweldig, maar als je er steeds opnieuw over blijft praten en jezelf op de borst slaat, zul je op zijn best als een opschepper overkomen.
4bron : brightside.me

Facebook Comment
Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.Een jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.
– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag. – Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel. – Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm: – Je zult het waarschijnlijk ook nooi

16 Foto’s Die Bevestigen Dat Perspectief Belangrijk Is! Je Zal Proesten Van Het Lachen Als Je Dit Ziet :).
Foto’s die precies op het juiste moment zijn gemaakt doen het altijd goed, vooral omdat het uiterst moeilijk is om ze te maken. Soms weet je zelfs niet eens dat je een opmerkelijke foto hebt gemaakt en kijk je pas na het ontwikkelen of op de co

Niemand wilde deze Pitbull hebben. Men stond op het punt om haar te laten inslapen, toen er iemand kwam die haar een thuis bood. Het bleek dat hij daarvoor een hoge prijs moest betalen
Pitbulls zijn een hondenras dat een erg slechte reputatie heeft. Deze honden worden gefokt om voor de kinderen te zorgen en zullen alles doen om hun baasje te beschermen. Er is flink wat werk nodig om hun natuurlijke instinct in bedwang te houden. De