Nu en Toen. Dit is hoe het badpak zich in de loop van de afgelopen 65 jaar heeft ontwikkeld.

De zomer komt er binnenkort weer aan.

Het is een goed moment om het badpak van vorig jaar te passen en te kijken of alles in orde is, of dat er iets versleten of uitgerekt is… Als tijdens het passen blijkt dat het niet meer geschikt is voor gebruik, dan is het tijd om na te denken over het kopen van een nieuwe. Maar de vraag is, wat voor badpak moet je kiezen, welk model is geschikt voor jouw figuur, wat vind je leuk, wat is in de mode. Misschien moet je eens een tweedelig badpak proberen, of misschien een eendelig, de mogelijkheden zijn tegenwoordig talrijk, passend bij elke stijl en esthetische kwaliteit.

Badpakken zijn nogal veranderd sinds onze grootmoeders ze droegen. De video hieronder laat de verschillen zien in hoe de zwempakken er toen uit zagen vergeleken met de modernere versies. De veranderingen die het door de jaren heen heeft ondergaan betreffen onder andere de bouw, de hoeveelheid lichaam die (on)bedekt werd of de snit. Je moet toegeven, het is fascinerend.


Kijk hoe de mode door de jaren heen is veranderd. 

bikinie

Je kunt in de onderstaande video meer zien. De verschillen zijn echt verbazend!

Als je deze video leuk vond, deel hem dan met je vrienden! 

Pagina 1 van 1Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillendeZe gebruikte een deegroller om toast uit te rollen. Als je ziet wat ze er in deed en hoe het er uit ziet, zul je het niet kunnen weerstaan!
Als je een fan bent van zoete lekkernijen, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Franse toastrolletjes. Dat is niets anders dan uitgerolde toast, gevuld met lekkernijen (aardbeien, frambozen, bananen, Nutella, enz.). Behalve de vruchten kan

Toen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Nooit meer huur betalen, wakker worden en luisteren naar het prachtige getjilp van vogels, en tegelijk je eigen huis hebben – voor veel mensen een droom. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven een huis te bezitten vanwege de hoge kosten. Min

Wat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had g