5 onopgeloste mysteries uit het verleden! Na het lezen zul je koude rillingen hebben!

 2.  Moordenaar, “Zodiac”.


Zodiac was een seriemoordenaar die actief was in Noord-Californië in de late jaren 1960 en begin 1970. Hij vermoordde zijn slachtoffers in het meer Berryessa, San Francisco, in de stad Benicia en Vallejo. De identiteit van de moordenaar is nog steeds onbekend.
Hij stuurde af en toe brieven aan lokale kranten, welke versleutelde berichten bevatte. De moordenaar wilde dat ze op de voorpagina’s verschenen, anders dreigde hij om meer misdaden te plegen.
Elke brief ondertekende hij met een gekruiste cirkel. Hij heeft de moord op 37 mensen toegegeven, maar slechts vijf werden bewezen.

2bron : trendingzoo.com

Deze eigenaar liet zijn hond in de auto achter en ging zelf winkelen. Toen hij terug kwam, vond hij een briefje op het raam
In zijn restaurant en op auto’s die in de buurt waren geparkeerd, laat hij een uitnodiging achter: Beste Gast, laat met deze temperaturen alsjeblieft uw hond niet achter in de auto om vlug iets te gaan eten. Neem hem mee. We hebben een groot terrasZo vader zo zoon. 20 grappige foto’s die je zeker op zullen vrolijken!
5. Voor altijd samen! 6. Een relaxte papa en zijn trouwe, kleine kopie. 7. Van kinds af aan opgeleid om de boerderij te runnen :) 8. Lieve kusjes van vader en zoon.

Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig werd veroordeeld tot 14 maanden gevangenisstraf, maar heeft geen beperkingen gekregen voor het in bezit hebben van dieren. Je krijgt koude rillingen van het bekijken van deze video.

Dit kind kan tijdens het spelen niet meer stoppen met lachen. Bekijk deze film, en je dag is weer goed!
Uit statistisch onderzoek blijkt dat kinderen zo’n 400 keer per dag lachen, terwijl volwassenen maar 15 keer per dag lachen! Is het waar dat hoe ouder we worden, hoe minder dingen voor ons nieuw, spannend en grappig zijn? Wel interessant is dat vro