Deze gorilla kreeg een perfect cadeau voor zijn 44e verjaardag!

De gorilla Koko kreeg een speciaal cadeau voor zijn 44e verjaardag. De Amerikaanse gorilla, die bekend staat om zijn vermogen om gebarentaal te gebruiken, kreeg een doos met katjes. Het dier mocht twee katten kiezen uit dit vrolijke stelletje. De overblijvende katten kregen andere goede tehuizen. Koko kreeg zijn eerste kat in 1984, maar ze was toen niet echt blij met zijn speelgoed. Nu is dat wel even anders.

De gorilla woont in Californië, bij de Gorilla Charity in Redwood City, samen met zijn trainer, Francine Patterson. Volgens Patterson, kan Koko ongeveer 2000 woorden in de Engels taal begrijpen en communiceert met zijn trainer met behulp van 1000 tekens. Na de dood van zijn eerste kat, All Ball, huilde de gorilla veel, alsof hij werkelijk begreep wat er gebeurd was. Nu woont hij samen met zijn mooie stelletje vredig in Californië.De gorilla Koko kreeg een speciaal cadeau voor zijn 44ste verjaardag.

1
Facebook Comment
Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
Iets nieuws kopen is voor ons altijd een plezier, vooral als het om nieuwe dingen of kleding gaat. Vooral vrouwen hebben dat, wanneer zij een nieuw shirt, broek of andere kleding kopen kunnen ze niet wachten om het te laten zien. Meestal doen ze de kRijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

Ik dacht dat het een gewoon strand was, maar als de foto is ingezoomd… Het is zo triest.
Van een afstand lijkt het een kiezelstrand, maar als je goed kijkt zie je dat het geen zand of stenen zijn. Deze kust is bedekt met walrussen!  Op het strand van Point Lay (noord-westen van Alaska) zijn er 35.000.000 walrussen geteld! Door de drasti

Zeelieden waren doodsbang vanwege een mysterieus zeedier dat naast hun boot dreef. Ondanks hun jarenlange ervaring wisten ze niet wat het was!
Als je iets mysterieus op het water ziet drijven, zoek je altijd naar een logische verklaring over wat het zou kunnen zijn. Afval, een verlaten boot of iets anders dat mensen hebben achtergelaten en dat in het water terecht is gekomen. Van afstand zi