Deze gorilla kreeg een perfect cadeau voor zijn 44e verjaardag!

De gorilla Koko kreeg een speciaal cadeau voor zijn 44e verjaardag. De Amerikaanse gorilla, die bekend staat om zijn vermogen om gebarentaal te gebruiken, kreeg een doos met katjes. Het dier mocht twee katten kiezen uit dit vrolijke stelletje. De overblijvende katten kregen andere goede tehuizen. Koko kreeg zijn eerste kat in 1984, maar ze was toen niet echt blij met zijn speelgoed. Nu is dat wel even anders.

De gorilla woont in Californië, bij de Gorilla Charity in Redwood City, samen met zijn trainer, Francine Patterson. Volgens Patterson, kan Koko ongeveer 2000 woorden in de Engels taal begrijpen en communiceert met zijn trainer met behulp van 1000 tekens. Na de dood van zijn eerste kat, All Ball, huilde de gorilla veel, alsof hij werkelijk begreep wat er gebeurd was. Nu woont hij samen met zijn mooie stelletje vredig in Californië.De gorilla Koko kreeg een speciaal cadeau voor zijn 44ste verjaardag.

1
Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!
Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief. Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen nieDat is wat er gebeurde in het Italiaanse dorp, het is tragisch! Ik dacht niet dat zo’n schilderachtig landschap zonder donker geschiedenis verbergt!
60 jaar geleden in een klein dorpen in het Noordenvan Italië in Graun verdween het uit het gezicht van de wereld. Ben jij benieuwd wat er is gebeurd? Laat het me het je uitleggen! In dit gebied, werd besloten om een kunstmatig meer (Lake Resia) te c

Volgens veel beoordelingen is dit de beste reclame. Maar werd geblokkeerd hier in Europa.
De reclame campagne nam plaatst in een supermarkt. Vader en zoon doen een scene, omdat hij geen snoep voor hem wou kopen.

Deze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een norm