Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Hij heeft dit al 50 jaar gedaan. Natuurlijk lopen niet al zijn interventies goed af, en soms komt Don eenvoudig te laat. Hij loopt naar de wanhopige mensen toe en vraagt:

Waarom kom je niet met me mee voor een kopje thee?

don-ritchie6

don-ritchie2


Deze woorden geven mensen vaak stof tot nadenken en doet hen twijfelen of ze hun leven wel willen beëindigen. Soms besluiten ze inderdaad om met de oude man mee te gaan en met hem over hun problemen te praten.

Je kunt niet zomaar gaan zitten en toekijken. Je moet er naartoe gaan en proberen hen te redden. Het is niet zo moeilijk – zegt Don.

don-ritchie4


Dianne Gaddin’s dochter pleegde zelfmoord, hoewel Don zijn hand naar haar had uitgestoken.

Ze neemt hem echter niets kwalijk en is dankbaar dat hij het heeft geprobeerd. Hij is een engel. De meeste mensen zijn bang voor zo’n situatie en doen niets. Sommige mensen vluchten weg. Hij heeft zowel moed als charisma. Zijn aantrekkingskracht stelt hem in staat om mensen te bereiken die op de rand staan.

Dit is niet het einde van het verhaal. Ga naar pagina 3 om verder te lezen!

don-ritchie9bron : elitereaders.com

Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…
De man die gevraagd werd om het lot te controleren feliciteerde de jongen direct en gaf het terug zonder vals te spelen. De vrouw was ook erg blij voor de jongen. Zoals je ziet, als iemand niet veel heeft, is het voor hen veel makkelijker om te delen5 toepassingen van aluminiumfolie waar je geen idee van had. De laatste truc is de beste!
Op dagelijkse basis gebruiken we aluminiumfolie meestal als verpakking van levensmiddelen. Echter, er zijn verschillende opties over hoe je het elke dag kunt gebruiken.   Ben je benieuwd hoe je het anders kan gebruiken? Bekijk de video hieronder

Dompel je gezicht in een kom met koolzuurhoudend water. De Japanse manier om een mooie huid te krijgen verovert de wereld!
Meng het en dompel je gezicht in de kom. Houd hem daar zo’n 30 seconden en droog de huid daarna af met een handdoek. Als je je gezicht niet onder wilt dompelen, kun je de huid inwrijven met een watje dat gedrenkt is in de oplossing.

Katten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
Als je van dit kattenras houdt, dan moet je dit bericht delen met je vrienden.