Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!

Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillende redenen van af. Geschat wordt dat er ongeveer één persoon per week sterft. Er zijn net zoveel mensen als er verhalen zijn.

Soms hebben ze te kampen met financiële problemen, soms hebben ze problemen met een onbeantwoorde liefde of een ernstige ziekte. Ze kunnen de problemen niet meer aan en beslissen om dan maar de gemakkelijkste oplossing te nemen.

don-ritchie1


Gelukkig is er de 84-jarige Don Ritchie die in de buurt van de klif woont. Hij doet zijn uiterste best om depressieve mensen ervan te weerhouden hun leven in eigen hand te nemen. En het is een feit dat hem dat heel goed lukt. Tot op heden redde hij bijna 400 levens!
De rotswand wordt The Gap genoemd. Het is een van de favoriete plekken voor zelfdoding in Australië.
the-gap


CBS News noemde Don een Australische Engel. Elke ochtend loopt hij naar de klif en kijkt of er iedereen rond is blijven hangen. Als hij iemand ziet belt hij niet de politie, maar gaat met hen praten. Hij begroet hen met een warme glimlach en stelt snel een vraag.

Waar vraagt hij naar? Lees hierover meer op de volgende pagina. 

don-ritchiebron : elitereaders.com

Hou Je Van Illusies? Dan Zal Het Werk Van Deze Kunstenares Je Zeker Aanspreken. Kijk Wat Dit Meisje Allemaal Kan!
Hikaru Cho schildert vooral voedsel dat zo realistisch geschilderd is dat je het wilt proeven. Maar dat is niet alles. Zij kan ook op het menselijk lichaam zulke geweldig illusies schilderen dat je je eigen ogen niet zou geloven, en de hersenen hun bHet verschil in pensioenuitkeringen is enorm. Kijk maar hoeveel iemand in verschillende landen ontvangt.
Werken is een heel belangrijk onderdeel in het leven van mensen, want het maakt het mogelijk om je brood te verdienen en ook om vaardigheden te ontwikkelen en tevreden te zijn. Na lange jaren van hard en eerlijk werken, verdient iedereen rust en een

8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!
Je kijkt naar je portemonnee en ziet halverwege de maand al de bodem in zicht komen. Je bent heus niet de enige. Soms moet je de broekriem wat aanhalen, of proberen om dat te vermijden door op tijd te beginnen om verstandig met je geld om te gaan. So

Een 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.
Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bed