Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!

Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillende redenen van af. Geschat wordt dat er ongeveer één persoon per week sterft. Er zijn net zoveel mensen als er verhalen zijn.

Soms hebben ze te kampen met financiële problemen, soms hebben ze problemen met een onbeantwoorde liefde of een ernstige ziekte. Ze kunnen de problemen niet meer aan en beslissen om dan maar de gemakkelijkste oplossing te nemen.

don-ritchie1


Gelukkig is er de 84-jarige Don Ritchie die in de buurt van de klif woont. Hij doet zijn uiterste best om depressieve mensen ervan te weerhouden hun leven in eigen hand te nemen. En het is een feit dat hem dat heel goed lukt. Tot op heden redde hij bijna 400 levens!
De rotswand wordt The Gap genoemd. Het is een van de favoriete plekken voor zelfdoding in Australië.
the-gap


CBS News noemde Don een Australische Engel. Elke ochtend loopt hij naar de klif en kijkt of er iedereen rond is blijven hangen. Als hij iemand ziet belt hij niet de politie, maar gaat met hen praten. Hij begroet hen met een warme glimlach en stelt snel een vraag.

Waar vraagt hij naar? Lees hierover meer op de volgende pagina. 

don-ritchiebron : elitereaders.com

Deze hond vocht voor zijn leven toen het nog een puppy was. Nu redt hij het leven van anderen!
Little Jake was pas drie weken oud toen hij in levensgevaar verkeerde. Hij was opgesloten in een schuur, die in brand werd gestoken! Toen hij werd gered door een lokale brandweerman, Bill Linder, was bij de pup 74% van zijn lichaamsoppervlak verbrandNadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up o

Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge

11 geheimen over lichaamstaal! Deze houdingen onthullen meer dan woorden!
Meer dan 80% van de informatie tijdens een gesprek wordt non-verbaal doorgegeven. En heel vaak begrijp je de signalen niet, die een andere persoon ons geeft, soms zelfs onbedoeld. Soms verraden ze wat hun houding is, zonder het hardop te zeggen. We o