20 onwerkelijke plekken die echt bestaan. Je zal het nauwelijks kunnen geloven!

2. Zhangye Danxia Landform – China.

(beautifulplacetovisit.com)
2
Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
De gevonden resten worden nog uitvoerig bestudeerd door specialisten, die geloven dat de overledene uit een gegoede familie van handelaren kwam, zoals duidelijk wordt door andere voorwerpen, waarvan er vele in haar omgeving werden gevonden. In zo’nIk dacht dat het een gewoon strand was, maar als de foto is ingezoomd… Het is zo triest.
Ze werden gespot door mensen die deelnemen aan het jaarlijkse onderzoek van zeezoogdieren, uitgevoerd door de Amerikaanse National Administration Committee for Ocean and Atmosphere.

15 nepmerken die zo slecht zijn dat je de rest van de dag niet kunt ophouden met lachen!
6. Ik weet niet wanneer Spiderman ooit geweren heeft gebruikt, maar deze kost maar twee dollar. 7. Ik ben benieuwd of hun hamburgers goed zijn. 8. Omdat Superman wat te zwaar getafeld had. 9. Dolce & Gabana versie twee. 10. Slim, maar toch niet s

Een 17-jarige kunstenaar creëert interactieve illusies met behulp van alledaagse objecten. De effecten zijn echt geweldig!
2. Gelukkige Sid.