20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!


11. “Als ik geen tijd heb voor wat belangrijk is, dan zal ik beginnen met ophouden het te verspillen aan nutteloze dingen.”

11


12. “Bouw je reputatie niet op wat je in de toekomst wilt gaan doen.”

12


13. “De toekomst kan anders zijn dan het verleden, maar daar moet ik dan nu aan gaan werken.”

1314. “Geluk komt naar mij toe, als het van mij afkomstig is.”

14


15. “Actie is nodig om nog beter te worden.”

15bron : marcandangel.com

15 pups die “plotseling” tot volwassen honden uitgroeiden. Verbazingwekkend hoe snel de tijd vliegt!
Alles verandert zo verschrikkelijk snel. We merken het niet wanneer er nieuwe rimpels op ons gezicht verschijnen, of de eerste haren grijs worden. Helaas kan dit proces niet worden gestopt en hoewel velen het proberen, bereiken ze niet altijd het gewHet Nieuwe Kapsel Van Koning Jong Un Op De Hoofden Van Andere Beroemde Mannen. Je Moet Het Zien!
Scott Eastwood. Jared Leto. Ryan Gosling. LOIC VENANCE AFP Getty Images. Wie ziet er het beste uit? Wat vindt jij? Deel deze foto met anderen om het hen ook te laten zien. 

Dubbelgangers van beroemde mensen gevonden in Rusland! Niet te geloven wie je daar allemaal vindt!
9. De president van de Verenigde Staten na een erg vermoeiende dag. 10. Eminem na een feestje. O, wat een geweldig feestje was dat! Er werden waarschijnlijk sloten alcohol geschonken!  Als je deze post leuk vond, deel hem dan met je vrienden op Fac

Dit Was Waarschijnlijk Het Beste Verjaardagsgeschenk Dat Je Kunt Bedenken! Geweldig Idee!
Je hebt waarschijnlijk wel vaker fantastische gebak gepresenteerd zien worden in culinaire programma’s op tv of op het internet. Deze smakelijke hond of kat personages zien er zo realistisch uit dat het moeilijk is om te bepalen welke echt is.