20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!

Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er doorheen te komen. We worden gevormd door onze grote en kleine successen, maar ook door mislukkingen.

Om niet verstrikt te raken in dat laatste, is het goed een paar eenvoudige regels te onthouden. Hier zijn 20 zinnen die de moeite waard zijn om in het achterhoofd te houden!1. “Ik heb niet altijd controle over alles wat er met mij gebeurt. Ik heb alleen controle over mijn reactie erop. En mijn reactie is mijn kracht.”

do 48737


2. “Ik zal niet nadenken over hoe het is geweest of hoe het had kunnen zijn. Ik zal nadenken over wat ik nu moet doen.”

2


3. “Ik accepteer wat er met mij gebeurt en ik zal de beste oplossing vinden.”

3


4. “Ik geef mijn fouten toe, want dat is beter dan te doen alsof ik perfect ben.”

4


5. “Ik zal nooit zo goed zijn als mensen zeggen dat ik ben wanneer ik win, en ik zal nooit zo hopeloos zijn als mensen zeggen dat ik ben wanneer ik verlies.”

5bron : marcandangel.com

Zonder het doorzettingsvermogen van een wanhopige hond, zou niemand deze pup hebben geholpen. Hij werd pas na 48 uur gered!
Puppies komen natuurlijk vaak in de problemen omdat ze nieuwsgierig zijn, en hun snuit overal in willen steken. Een al te intensieve verkenning van de wereld kan leiden tot gevaarlijke situaties, waar een kleine pup niet meer uit kan komen. Een puppyHij begon met uien te vullen met gehakt. Wat hij daarna maakte deed me watertanden van genot!
Als je genoeg hebt van gewone gegrilde worstjes, dan hebben we iets voor je gemaakt dat je echt lekker zult vinden. Zowel uiterlijk als smaak zijn geweldig! Dit is erg eenvoudig om te maken, zelfs kinderen zouden het best eens kunnen proberen. Het is

Een otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen

Hij Bracht Anderhalf Jaar Door In Totale Wildernis, Op Zoek Naar Goud… Je Zal Echt Onder De Indruk Zijn Als Je De Reden Hoort Waarom Hij Er Naartoe Ging!
John Greenwood had een briljant idee! Hij besloot de Schotse bergen in te gaan op zoek naar goud. Hij wilde de vrouw die hij liefhad imponeren! Hij besloot om dit edelmetaal te gebruiken voor trouwringen! :) Toen Morag Shearer zijn huwelijksaanzoek a