20 gedachten die jou tot een gelukkig mens zullen maken!

Soms gebeurt er iets in het leven waar we geen controle over hebben en waar we ons veel zorgen over maken. Op zulke momenten moet je niet vergeten dat het maar tijdelijk is en dat je gewoon de positieve dingen moet zoeken die je zullen helpen er doorheen te komen. We worden gevormd door onze grote en kleine successen, maar ook door mislukkingen.

Om niet verstrikt te raken in dat laatste, is het goed een paar eenvoudige regels te onthouden. Hier zijn 20 zinnen die de moeite waard zijn om in het achterhoofd te houden!1. “Ik heb niet altijd controle over alles wat er met mij gebeurt. Ik heb alleen controle over mijn reactie erop. En mijn reactie is mijn kracht.”

do 48737


2. “Ik zal niet nadenken over hoe het is geweest of hoe het had kunnen zijn. Ik zal nadenken over wat ik nu moet doen.”

2


3. “Ik accepteer wat er met mij gebeurt en ik zal de beste oplossing vinden.”

3


4. “Ik geef mijn fouten toe, want dat is beter dan te doen alsof ik perfect ben.”

4


5. “Ik zal nooit zo goed zijn als mensen zeggen dat ik ben wanneer ik win, en ik zal nooit zo hopeloos zijn als mensen zeggen dat ik ben wanneer ik verlies.”

5bron : marcandangel.com

Facebook Comment
Een pitbull die van de straat gered werd stopt niet met glimlachen!
Mensen kunnen soms erg wreed zijn. Het achterlaten van een dier, waardoor het aan zijn lot wordt overgelaten, is zo’n geval. Wanneer het niet zo interessant meer is, meer aandacht nodig heeft en erom vraagt door dingen in huis kapot te maken, dan kEen meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!
Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg

Een vader probeert de nagels van zijn dochtertje te knippen. Deze scene zal je van oor tot oor doen lachen.
Voordat hun dochter geboren word, denken ouders vaak aan de mooie momenten in hun leven zodra hun kleine engel ter wereld is gekomen. Vaak hebben ze een sprookjesachtige voorstelling zoals in commercials. Uitgeruste en lachende ouders buigen zich ove

Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!
Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op! Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steun