15 situaties die iedereen die het altijd koud heeft goed begrijpt.

Het hoeft niet midden in de winter te zijn om steeds last van koude botten te hebben. Iedereen die koud is kent dat, maar vooral degenen voor wie een warme deken en hete thee altijd een vaste metgezel en beste vriend is.

Er valt niets aan te doen, terwijl anderen hun sandalen en korte broek aantrekken, hou jij het nog steeds bij sneakers en truien. Wie zulke problemen heeft, zal het ermee eens zijn en steeds knikken bij de volgende 15 voorbeelden, omdat ze dat elke dag meemaken.1. Als het winter wordt, wil je graag freelancer zijn, zodat je kunt werken zonder je warme bed te verlaten.

1


2. Als het winter is, let je op warme kleding, niet of je er goed uitziet.

2


3. Je houdt van lange, warme douches.

3


4. Het ergste aan een douche is het stukje dat je moet lopen om weer bij je bed te komen.

4


5. Je handen en voeten zijn zo koud dat iemand die jou aanraakt gevaar loopt te bevriezen.

5bron : buzzfeed.com

De Chinezen kleuren de slechtste kwaliteit garnalen en verkopen ze over de hele wereld voor veel geld. Laat je niet voor de gek houden!
Chinezen zijn wereldkampioen in het maken van namaakproducten. Het lijkt erop dat ze van alles kunnen namaken, niet alleen kleding, schoenen, cosmetica en elektronica, maar ook… garnalen! Garnalen zijn schaaldieren die zowel in zoet als in zoutNa de Amerikaanse Burgeroorlog bleef naast de slagvelden nog iets anders liggen! Kijk hier wat het is!
In de jaren 1861-1865 verloren, als gevolg van de burgeroorlog, bijna 620.000 soldaten hun leven. Geen wonder dat er in deze periode veel verhalen over dode dwalende soldaten ontstonden of over angstaanjagende geschreeuw, afkomstig van plaatsen strij

Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie z

Ze wisten zeker dat ze binnenin de slang een dood dier zouden vinden. Het resultaat was echter totaal onverwacht
Slangen staan al heel lang op de lijst van meest gevaarlijke dieren. Er wordt geschat dat ze ongeveer 50.000 mensen per jaar doden! Mensen zijn er bang voor en proberen ze ten koste van alles te vermijden. Maar er zijn ook liefhebbers van slangen die